Uitstekend.

Goede telefonische info.correcte afhandeling.

Volgens afspraak, snelle levering

Prima, niks op aan te merken. Snelle levering Klant vriendelijk Gratis verzending

Keurige service, net product

Vanaf aankoop tot aan levering prima service en communicatie.

Correct levering op het afgesproken tijdstip

Uitstekend product en snel geleverd!

Heel solide en ook heel mooi

Nette bak

Goed geholpen qua bestelling. Levering was rommelig, moesten helpen de bak eruit halen. Er zit een merk op de vak gelast. Dat had ik graag geweten.

Mooi product van vakkundig bedrijf.

Goede info per telefoon, makkelijk contact. Snelle levering op een door mij gekozen tijdstip. Blij met de mooie houtopslag!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede communicatie en levering. Aanrader!

Prachtige kwaliteit, goede communicatie en levering.

Beter dan verwacht

De plantenbak voelt stevig aan, en is degelijk afgewerkt. Na de bak te hebben gevuld en beplant, kon hij nog steeds moeiteloos verplaatst worden dank zij de uitmuntende wielen.

Mooi product en prima levering

Via de website een cortaanstaal houtopslag besteld. Duidelijke communicatie, prima levering en product voldoet aan de verwachtingen.

We hebben een plantenbak van 120x40x40 op pootjes besteld. De bak werd keurig op tijd afgeleverd en we zijn er erg blij mee! Het roestproces is al begonnen en de bak staat nu al heel mooi in onze tuin!

Mooie spullen snel geleverd

Mooie houtopslag bak, snel geleverd

Kwaliteit snel betaalbaar en betrouwbaar

Goede prijs snelle levering !

Snel, netjes geleverd, top product

Het product was snel geleverd en zag er perfect afgewerkt uit. Precies zoals gemeld op de website.

Goede prijs, flexibel, snelle levering, attent. Moet ik nog meer schrijven? Heb een sokkel besteld maar ben rolstoel gebonden en kan dus helaas niet zo makkelijk dit zware onderdeel ergens tijdelijk neerzetten voordat deze geplaatst wordt. De binnendienst was zo attent om aan de vervoerder door te geven om de sokkel even op een tijdelijk plek te zetten. En de chauffeur was helemaal op de hoogte en vroeg meteen waar zal ik hem voor je neerzetten. Die tijdelijk plek was dus niet bij de voordeur aanbellen en gauw wegrennen zoals eigenlijk tegenwoordig heel normaal blijkt te zijn bij de meeste pakketdiensten.

Doet precies wat je vraagt

Geweldige ervaring met dit bedrijf ! Contact persoon Jelmer pakt de wensen die je persoonlijke voorkeur had , super goed op! en door het vakmanschap komt het er ook zo uit te zien zoals ik wilde ! Ik weet het zeker , ik ga hier meer bestellen !

Zuil ziet er goed uit en wordt al roestvruin

Levering overeenkomst de bestelling. Dus prima!

Prima product dat snel werd verzonden.

Ik had een boomring besteld van 3 mm staal met een hoogte van 30 cm en een doorsnee van 80 cm. Zwaar en groot. Tot mijn verrassing was de verzending hiervan gratis. Na bestelling werd het product snel verstuurd en een paar dagen later had ik het in huis zonder bijkomende kosten.

Mooie kwaliteit

Blij met deze mooie houtopslag oplossing. Ik gebruik het als afscheiding voor extra privacy. Functionele en mooie oplossing zo.

Wat ik nodig had is snel geleverd

Uitstekend product

De communicatie liep goed en duidelijk. Transport goed geregeld. En de plantenbakken zien er uitstekend en zeer degelijk uit. Onze complimenten!

Prima product en levering

Prima product; levering was ook if tijd zondee problemen

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Goede info op de website en ook telefonische werden resterende vragen duidelijk beantwoord. Stevig materiaal (3 mm staal ipv veelgebruikt 2 mm) en een perfecte verwerking. Scherpe prijs bovendien. Kortom: zeer tevreden. Enige kritiekpuntje; opening tussen de "tafel" en de bak zou wat krapper kunnen zijn. Gat ertussen is nu prominent aanwezig. Voor de rest: alleen maar positief

Mooi product, snel verzonden, goede communicatie

Mooie Watertafel aangeschaft, eerste contact via marktplaats, snel en vriendelijk antwoord. Besteld via website en snel geleverd. Staat mooi in onze tuin en pomp en verlichting werken goed.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31(0)621253082

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Staal | Cortenstaalproducten® ontwerpen en produceren wij exclusieve cortenstaalproducten die perfect aansluiten op uw tuinontwerp. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van een duurzame en kwalitatieve oplossing. Met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van onze eigen producten, worden al onze cortenstaalproducten volledig in eigen beheer in Nederland vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Door het gebruik van het originele CORTEN-A staal onderscheiden wij ons binnen de Benelux en zijn wij uniek ten opzichte van bedrijven die uitsluitend importproducten aanbieden.