Supersnel en vriendelijk

De website is helder en eenvoudig te bekijken. Producten zijn overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met anderen. De communicatie per e-mail loopt soepel en de levering van mijn bestelling (CorTen stalen haardhoutopslag) werd opvallend snel geleverd.

okee

okee

Heel positief

Snel geleverd, mooi gemaakt en keurig afgewerkt.

Prachtig houthok

Mooi en stevig houthok. Slim gemaakt dat er geen water in kan blijven staan en van onderen verstevigd zodat hij niet kan doorzakken. Hij was er al voordat ik de mail over de levertijd binnen kreeg.

Goede, snelle communicatie en prima kwaliteit vh product!

De bestelling netjes volgens afspraak ontvangen

Alles netjes verlopen

Kwaliteit is een feit!

Top product en snelle levering. De natuur mag de rest doen…. de bak laten roesten.

boomringen en houtopslag snel geleverd

Gewoon zoals het hoort!

Prachtig product, een aanwinst voor onze tuin. Prima communicatie en snelle levering.

Spot on reactie tijd, van aanvraag tot bezorging

Prettige communicatie en afhandeling. Personal Touch en passende suggesties.

Prima ervaring op alle fronten

Keurige afhandeling en levering. Hele mooie plantenbakken tegen een gunstige prijs. Aanrader. Snelle verzorgde levering.

Perfect geregeld

Product voldoet aan verwachting, gemaakt zoals wij graag wilden. Alles vlot geregeld en bezorgd!

Snel , duidelijk, klantvriendelijk

Leverancier gaf snel een duidelijke offerte. Levering van producten was ook snel en goed

Enthousiast en erg meedenkend

Kwaliteit en enorm betrokken met zijn product!

Topservice

Zeer tevreden, chauffeur was zeer behulpzaam en de houtopslag is mooi en stevig.

Prachtige bank en prima levering!

Prachtige tuinbank! Zit geweldig! Zeer goede kwaliteit. Wij gaan zelf de planken nog in de lak zetten zodat het hout niet gaat vergrijzen. Dat vinden we mooier. Wel een kleine tip. Het Cortenstaal moet nog gaan verroesten/oxideren.. dit zou ik er op de site bij zetten. Met foto voor en na. Hoe lang dit proces duurt en waar je op moet letten. Las op internet dat je tijdens het oxideren vlekken op je terras kunt krijgen van het roestwater?

Goede prijs en een snelle levering

Mooi product voor een goede prijs.

Top product!

Prachtig uitgevoerde plantenbak. Degelijk en mooi afgewerkt. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd.

Ge-wel-dig!!!

Wij hebben een cortenstalen houtopslag besteld en deze is voor ons naar wens gemaakt! Communicatie verloopt snel en de levering naar Limburg ook super snel.. binnen 2 dagen staat hij al in onze tuin te pronken! Wij willen dit bedrijf dan ook ten zeerste aanbevelen ! Helemaal TOP!!

Snelle reactie; mooi product

Op dag van bezorging zou nog even over bezorgtijdstip gemaild worden maar dat is niet gebeurd. Op zich niet erg hoor; de bezorger was er al om 8:15 uur!

Goed product, goede afspraken met betrekking tot levering

Goed product, goede afspraken

Korte lijne, snelle opvolging en levering.

Nauwelijks besteld en al geleverd.

Prima spul

Snel en netjes geleverd

Goede prijs/kwaliteit

Keurige levering

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.