Goede prijs/kwaliteit

Keurige levering

Een aanrader.

Mooi afgewerkt en vlot geleverd door een heel vriendelijke chauffeur.

Mooie kast voor houtopslag, precies zoals afgesproken

Eenvoudig bestelproces en keurige levering. Blij mee!

Snelle levering en vriendelijke mensen!

Tweemaal al een prima ervaring mee, een aanrader!

goede ervaring

Prijs kwaliteit is goed, en service qua aflevering is goed.

Uitstekend, aanrader

Een plantenbak en een houtopslag besteld. Goede communicatie, snelle levering, goed verpakt. Kramer doet wat hij belooft: 5 sterren.

Top kwaliteit en maatwerk!

Cortenstaal houtopslag gekocht. Erg goede kwaliteit en gevraagd om paar gaatjes te boren voor bevestiging. Keurig geregeld en snel geleverd.

Top geregeld

Mooi product

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Duidelijke site. Snelle levering, prima transport bedrijf. Kwalitatief goed spul. Erg tevreden mee. Komen zeker terug..

Snelste levering van kasten ooit.

Uitstekend!

Goede ervaring

Kwaliteit producten, snel geleverd, klantvriendelijke medewerkers. Niets op aan te merken.

Snelle levering en mooi afgewerkte producten

Via Whatsapp contact over levering van 3 cortenstalen bloembakken. Snelle reactie, vriendelijk. Supersnel gereed. De bloembakken zien er prachtig uit. De lasnaden zijn netjes afgewerkt. Blij mee.

Prima product!

Levering volgens afspraak.

Na bestelling gelijk een mailtje met informatie over de levering en de vraag wanneer dit voor ons uitkwam. 7 december besteld, 13 december in huis. Enige minpuntje was dat we op de dag zelf bericht zouden krijgen over het tijdvak waarin geleverd zou worden, maar dit bericht hebben we niet ontvangen. De bezorger stond ineens voor de deur. Maar dat is eerder een verwijt aan het adres van de bezorgdienst (WDH Transport).

Schitterend/ kwaliteit/ mooie bevestiging

Duidelijke internetsite. Prettige en juiste communicatie en informatie. Levering op tijd en een goede vooraankondiging. Prachtige kwaliteit. Goed aan elkaar te bevestigen uit het zicht.

Prachtig product

Mooi product.. snelle levering.

Prachtig

Goed telefonisch contact na verwarring van de levering. ( Nav fout van mijn kant). Alleraardigst en goede uitleg. Ben er zeer tevreden mee.

keurig product

keurig netjes afgeleverd en mooie kwaliteit

Top product met goede levering

Mooie afwerking en Levering was binnen afgesproken tijd

Snelle levering en mooie kwaliteit

Heb een cortenstaal houtberging gekocht. Het product is snel geleverd. De 3mm kwaliteit oog en voelt zeer degelijk. Bij levering is het product nog staalgrijs maar na een paar dagen wordt de mooie bruine kleur al goed zichtbaar.

Goede service en communicatie

Na bestelling houtopslag, snelle en correcte terugkoppeling. Levering keurig in overleg. Mooie houtopslag

Snel geleverd, ziet er netjes uit

Mijn cortenstaal houtopslag van 200x200cm was veel sneller dan verwacht geleverd. En die ziet er degelijk uit! Nu nog even wachten totdat hij mooi gaat roesten. Bedankt mensen voor de goede service!

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.