snel, zorgvuldig en kwaliteit

Cortenstaalproducten heeft een groot aanbod voor een goede prijs, er wordt snel gereageerd en geleverd. De bezorger was flexibel en bezorgde het product tot in de tuin. Zeer tevreden met het product.

Prachtig produkt

Precies zoals ik had gehoopt ziet het er uit Keurig vrrpakt en meer dan correct bezorgd

Top product!

Prachtig product en prima service voor een prima prijs!

Voldoet aan verwachting, snelle levering, duidelijke communicatie

Mooie producten

Goede kwantiteit

Mooi product en snelle service

De prijs kwaliteit verhouding van mijn cortenstalen bloembakken is erg goed. Snel geleverd en vriendelijk contact.

Besteld, afgesproken, en afgeleverd . Precies zoals het moet gaan, alles op tijd en netjes afgeleverd en het ziet er nog geweldig uit ook.

Prima kwaliteit en geleverd volgens afspraak en verwachting

No-nonsense. Gewoon allemaal volgens specificatie.

Conform verwachting

We hebben eerder een cortenstalen houtopslag gekocht en hebben nu twee nieuwe kasten gekocht. Netjes geleverd(eerder dan gedacht)

Ik was bij aflevering afwezig. Het product was keurig neergezet zoals afgesproken.

Prima communicatie en levering

Prima contactmomenten. Snelle levering. Dik tevreden

Super geholpen!

Zeer fijn bedrijf en een prachtige houtopslag in de tuin.

Goede producten. Vriendelijk contact en ook de bezorging is goed.

Goed geregeld allemaal! Mooi product, snelle levering.

Goed contact gehad over een houthok op maat. Snelle reacties en snelle levering. Toch spannend als je iets ongezien koopt. We hebben een prachtig cortenstaal houthok op maat staan inmiddels! Wij zijn tevreden :)

Uitstekend product

Van offerte tot levering een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Zeer persoonlijk.

Top bedrijf met kwaliteitsproducten! Zeker een aanrader!

Bij onze vorige woning is onze tuin aangelegd door een hovenier welke zelf stalen plantenbakken had geleverd. Na verloop van tijd begonnen deze vlekkerig te roesten en kwamen er zwarte plekken naar voren. Via via kwamen terecht bij Kramer Design welke een half jaar geleden onze nieuwe tuin heeft voorzien van Cortenstalen borders - tuinafscheiding en Aluminium plantenbakken. In één woord fantastisch! Super kwaliteit, vlotte communicatie en afspraak is afspraak. We zijn er nu ook achter dat weervast staal geen CORTEN-A staal is.

Super snel goed Kontakt mooi product

Goed!!!

Is mooi product voldoet aan verwachting

Prima voor gebruik

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld.

Snelle service, solide product

Heel mooi product

De communicatie was helder. Snelle levering en een scherpe aanbieding. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de bank

Snelle service! Degelijk product!

Afgelopen week twee houtopslagen besteld bij Cortenstaalproducten.nl Binnen 7 dagen werden deze keurig afgeleverd op de afgesproken datum. Klasse!

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.