Uitstekende service, kwaliteit en prettige communicatie

Het gewenste is geleverd!

Verwachting is gerealiseerd.

snelle levering, mooie producten

Ik was op zoek naar een houtopslag van corten staal. Ik vond dit bedrijf die op hun overzichtelijke website goede prijsinformatie hadden. De prijzen waren scherp tot zeer scherp en ook een aantal producten direct leverbaar uit voorraad. Binnen een week had ik twee keer een houtopslag geleverd gekregen. Zeer goede ervaring.

Mooi product in perfecte staat en op afgesproken tijd geleverd.

Zie boven

Mooi handgemaakt cortenstaal product

Mooi product! Goede kwaliteit. Goede informatie en bezorging.

Goede service, snelle verzending en goede kwaliteit

Zeer goede ervaring!

Mooi vlug, op de besproken tijd en zorgvuldig geleverd

Mooi vlug, op de besproken tijd en zorgvuldig geleverd

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

?

Vlotte levering

Van te voren gemeld wanneer levering. Chauffeur belt dat hij onderweg is

Goede communicatie en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering

Netjes en snel geleverd

Vriendelijke mensen die nette producten snel leveren. Wij zijn tevreden!

Geweldig Super

Mooi product voor een goede prijs. Prettig klantcontact en stipte levering. Een aanrader

Mooie watertafels

2 watertafels besteld in cortenstaal incl. Pomp en ledverlichting. Zijn netjes afgewerkt. Korte levertijd. 1 puntje ter verbetering: pomp en led lamp verpakking zijn tijdens transport onder in de bak geplaatst. Omdat het de gehele dag regende stonden deze in het water waardoor de verpakking doorweekt was. Volgende keer bij regen graag bak ook aan bovenzijde van folie voorzien. Verder alles prima in orde.

Mooie tuinafscheiding

We hebben een tuinafscheiding (460x40x190cm) gekocht. Wat een ding zeg! We zijn heel erg blij met de kachel en houtopslag (de tuinafscheiding). Een mooi kunstwerk voor in onze tuin. Bedankt!

Mooi product en snel geleverd

Mooi product en snel geleverd

Snelle levering en mooi product

Het werd super snel geleverd en het is een mooi product, let op het moet nog gaan roesten, dus het duurt even voor je het eind resultaat gaat zien.

Alles volgens afspraak

Prima communicatie, mooie elementen, was nog mooier geweest als het op de juiste plek was geplaatst..

Gewoon prima en scherpe prijs

Schrrpe prijs, snelle reactie en levertijd.

Makkelijke webshop goed assortiment. Extra aantrekkelijke korting. Snelle levering

Mooie en goede materialen, levering kan beter.

Ik heb de cortenstalen randen eerder gebruikt en deze zijn heel handigven strak te plaatsen dmv de aangelaste strippen. De aflevering mag wat sneller, maar vooral over het tijdstip van aflevering mag wel wat duidelijker worden gecommuniceerd. De aflevering valt bijna gelijktijdig met het ontvangen van de levertijd.

Zeer goed tevreden

Snelle levering en een stevige constructie. De houtopslag is van stevig cortenstaal gemaakt.

Prima product

Netjes afgewerkt. Recht in elkaar gelast. En bovenal keurig afgeleverd.

product perfect

Levering van producten ging niet vlot. Uiteindelijk 3 dagen thuis gewacht op de levering.Welke dus 3 dagen later is geleverd dan afgesproken datum. ! Dus met voor Nederland afgelegen gebieden.

Geweldig product dat 3mm cortenstaal en bovenverwachting snel thuis geleverd.

Snelle levering aan huis.

Prima product, goede service en snelle levering

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.