Wat fijn dat onze producten voor u geschikt zijn. En dank u wel voor de dikke 10!
Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons wasmiddel!
Goed dat we elkaar gesproken hebben hierover en dat alles inmiddels opgelost is. Soms is het echt een raadsel waar de bezorger met het pakket heengegaan is, haha! Wat een gedoe was het, hè? Gelukkig zijn de producten inmiddels - dubbel - binnen. Mocht zich in de toekomst weer een bezorgprobleem voordoen, neem dan vooral weer contact op. Maar laten we hopen dat het eenmalig was! Veel was- en poetsplezier! Hartelijke groet, Juliëtte
Ah, wat een vriendelijke review. Dank je wel, Dennis!
Wat fijn om te vernemen dat ons wasmiddel jullie zo goed bevalt!
Wat fijn dat onze producten zo goed bevallen. Wat betreft de allesreiniger; de aanbevolen dosering is 1 dop per 5 liter. Uiteraard kan het ook naar wens verder verdund worden. Voor schoonmaaktips- en adviezen mag je natuurlijk ook contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!
Fijn dat onze producten u zo goed bevallen!
Dank je wel, Annette! Fijn dat je zo tevreden bent met ons vaatwasmiddel!
Wat leuk om te horen dat KLOK ook meegaat naar Engeland. Super! Dank voor de dikke 10 en het grote vertrouwen in KLOK!
Kort, maar krachtig en een dikke 10. Dank je wel, Iris!
Wat fijn om te horen dat onze acties je zo goed bevallen. We zijn blij met KLOK-fans zoals jij!
Fijn dat KLOK zo geschikt is voor je dochter. En dank je wel voor de 10!
Hi Linda, Misschien kunnen we je nog wat wastips geven, zodat je was niet meer muf uit de machine komt. Je mag me gerust een mailtje sturen: jrosenkamp@senzora.nl.
Wat fijn, een dikke 10 van een trotse vader. Dank je wel! Super dat KLOK ideaal is voor de babywasjes.
Dank je wel voor je positieve review en dikke 10. Daar worden we stiekem verlegen van ;-)
Hi Suzan, Leuk dat het je opgevallen is dat KLOK duurzaam verzonden wordt. Dat doen onze inpakkers echt goed! Ze versnipperen dozen en stukken karton die niet meer bruikbaar zijn en gebruiken dat als vulmiddel voor de KLOK-pakketjes. Dank je wel voor je positieve review en dikke 10!
Oeh, een trouwe KLOK-fan; daar zijn we heel erg trots op! Dank u wel voor uw vertrouwen in KLOK. Het klopt inderdaad; duurzaamheid is al decennialang één van onze pijlers - nog lang voordat andere merken hier mee bezig waren. Wist u dat KLOK al sinds 1902 bestaat? Op onze website kunt lezen over de geschiedenis van KLOK in dit artikel: https://www.klok-eco.nl/de-nostalgie-van-klok/ Bedankt voor uw mooie review en hartelijke groet, Juliëtte
Bedankt voor de GOED! Daar worden we heel blij van!
Bedankt voor de dikke 10 en de uitgebreide review. Fijn dat jullie KLOK ontdekt hebben, in de zoektocht naar geschikte producten bij allergieën. We hopen jullie nog vaak in onze webshop te mogen verwelkomen. Dan gaan jullie KLOK producten vanuit Deventer - waar ze geproduceerd worden - weer gauw op weg naar Assen.
U bent van harte welkom in onze webshop; daar zijn alle KLOK-producten altijd op voorraad. In de fysieke winkels wordt het assortiment door de eigenaar of manager bepaald. Die nemen daarin helaas niet altijd (alle) KLOK-producten op. Maar, een bijkomend voordeel van de webshop, is dat we regelmatig kortingsacties hebben. Hopelijk leest u onze nieuwsbrief ook, want daarin delen we vaak kortingen die alleen voor onze vaste klanten gelden. Veel was- en poetsplezier met uw nieuwe voorraad KLOK!
Bedankt voor de dikke 10!
Wat ontzettend fijn dat KLOK jullie geholpen heeft om een droge huid te voorkomen. Bedankt voor deze mooie review en de dikke 10!
Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.