Laden reviews...
225 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen consistent de kwaliteit en de milieuvriendelijke aanpak van Klok. Parfumvrije formules en betrouwbare reiniging worden vaak genoemd. Levering is over het algemeen snel en de verpakking is praktisch. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden over kwaliteit en duurzaamheid.
Een fijn wasmiddel dat zowel vriendelijk is voor het milieu als voor de kleding
29 June 2026
Helena
Zoetermeer
Ik gebruik her al jaren. Fijn spul zonder geur.
29 June 2026
Hillie
Texel
Na een lange zoektocht naar een was product dat met oog voor mens en natuur op de markt gezet is, stuitte ik op de producten van Klok. In de beginfase was het wennen. Want het is niet sterk geparfumeerd, maar het ruikt wel schoon en fris. Dat is een knop dat omgezet moest worden. Ook een besef moment dat sterk geparfumeerd niet betekent dat het "extra schoon" is. Maar ook dat de detergent industrie niet over 1 kam te scheren is. Ik was dus gehersenspoeld door sterk ruikende wasmiddelen, marketingmateriaal en mooie beloftes, tot ik Klok begon te gebruiken. Ik heb geen irritaties meer aan mijn gevoelige huid door kleding en beddengoed. Was nu een flink stuk milieubewuster en dat opgeteld maakt dat ik voortaan voor Klok blijf kiezen. Ik ben verkocht. Ik hoop dat ze hun producten blijven verbeteren als nieuwe inzichten zich voordoen. Maar ook dat ze hun producten prijsvriendelijk houden, want dat zal meer mensen over de streep trekken. Uiteindelijk hebben de kleine beetjes enorm veel impact op deze prachtige aardbol en de voetafdruk die we achterlaten.
28 June 2026
G&L
Waddinxveen
Mooi product wat ook goed voor het milieu is. Verbazend dat het al een oud Nederlands product is. Wat stel op de markt staat. Product doet wat er gezegd wordt
26 June 2026
Joco
Zuid-Scharwoude
Veilig voor mens dier en milieu Wat willen we nog meer?
26 June 2026
Bekir
Amsterdam
Zeer zorgvuldig verpakt. Snel bezorgd.
23 June 2026
Ciska
Assendelft
En de dag er na ontvangen. Altijd fijne service.
22 June 2026
Brechje
X
Zeer goed wasmiddel. Ik was er al mee bekend van vroeger. Leuke is dat het een Nederlands product is, en dan ook nog uit onze eigen mooie stad Deventer.
22 June 2026
Joke
Deventer
Binnen 1 dag al geleverd, dat gebeurt niet vaak bij bestelling elders.
17 June 2026
Marianne
Maarssen
Ik heb de afgelopen jaren een aantal andere merken geprobeerd maar ben toch weer teurg naar mijn oude vertrouwde Klok! En de grote verpakkingen via de website zijn helemaal top!
16 June 2026
Marius
Leiden
Het is een prima was middel zonder poespas.
16 June 2026
Ingrid
Edam
Heel zuinig in gebruik wast heel goed nooit gezien voor een Ecologisch wasmiddel en bovendien ben ik verlost van onaangename jeuk
13 June 2026
Pascal
Kraanbeekstraat 100 3400 Landen
Ik heb de grootverpakking klok witte was online besteld, was de volgende dag al in huis. Helaas liet de zijkant van de verpakking los toen ik volgens de voorschriften de verpakking opende. Gelukkig had ik nog een lege container in de buurt dus er is nauwlijks wasmiddel verloren gegaan. Wasmiddel zelf deed het fantastisch, ik had een tshirt dat blauwig was geworden en na 1 wasbeurt met klok weer stralend wit was en een linnen gordijn dat al een tijd niet gewassen was en ook weer als nieuw uit de was kwam.
12 June 2026
Marit
Delft
Box ontvangen; niet goedkoop, had er ook nog een fles wasmiddel kleur bij verwacht.
12 June 2026
Iris
Amsterdam
Helder en schone frisse was. En duurzaam
9 June 2026
Nettie
Bunschoten-Spakenburg
Ik deed mee aan een puzzel waarbij een klok- pakket te winnen was. Ik dacht dat bestel ik ook maar. Tot mijn verbazing won ik ook nog een pakket. Nu heb ik heel veel klok en de was is hartstikke schoon!
6 June 2026
Ineke
Den Helder
Ondanks dat Klok geen specifieke geur heeft, kwam de was er fris ruikend uit.. erg verrassend! Maatschepje van 30 gram is heel handig; je kunt zo goed doseren en ik merk nu al dat ik minder poeder nodig heb. Super blij mee!
6 June 2026
Judith
Bennekom
Geen doekjes of vloeibare meuk meer. Poeder doet gewoon wat het moet doen. schoonwassen!
4 June 2026
Arjan
M
Fijne producten en goede service.
2 June 2026
P.
Arnhem
Al meer dan 30 jaar gebruik ik de waspoeder met een gerust hart voor het milieu. De waspoeder blijkt ook nog eens veel beter te zijn voor de wasmachines volgens monteurs. Het afwasmiddel gebruik ik niet alleen thuis maar ook in mijn vakantiehuisje in Groet waar geen rioleringssysteem is en dus is het daar min of meer verplicht. Ook eco schuurmiddel .gebruik ik daar.
2 June 2026
Elly
Hoorn
Mijn vrouw is zeer content met klok wasmiddel
31 May 2026
Henk
Wijhe
Uitstekend, snelle levering, artikelen goed verpakt, en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van Klok
31 May 2026
José
Schouten
Davo fullfillment, de inpakfirma die senzora momenteel gebruikt, is het helaas niet gelukt om 2 xxl dozen zeeppoeder deugdelijk in te pakken. Liggend op de zijde met het grootste oppervlak gaat dat niet zo goed. De onderste doos scheurt open op de lijmnaad, door de transporttrillingen en de 5 kg aan gewicht van de bovenste zeepdoos. Het inpakken en versturen ging in het verleden beter.
28 May 2026
P.m.
Venhorst
Gebruik klokeco al meer dan 40 jaar voor de was de afwas en toilet etc
27 May 2026
S
Den haag
Fijne wasmiddel producten, was wordt heel schoon , parfumvrij heel belangrijk en je hebt weinig nodig per wasbeurt. Ook de schoonmaakmiddelen top, geen hinderlijke geuren en maakt goed schoon. Ook vaak leuke aanbiedingen via de site van klok. En snelle levering.
25 May 2026
Doro
H.iambacht
Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.
KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties).
Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl
Munsterstraat 2 A
7418 EV Deventer