Uitstekend wasmiddel

Klok-eco levert snel, efficiënt en prijs voordelig het uitstekende wasmiddel voor schone was, zonder rare geurtjes of jeuk.

Klok maakt schoon op een duurzame manier.

Mijn was is schoner en ik heb er een goed gevoel bij omdat het beter voor het milieu is. Daarnaast hebben meerdere personen in ons gezin psoriasis en ikzelf heb een zeer gevoelige huid. Dus dar is Klok ook heel goed voor.

Tevreden sinds generaties …

Mijn moeder in Brabant gebruikte Klok al … 72 jaar geleden en wij zijn trouw gebleven aan deze traditie, tot volle tevredenheid. Gelukkig nu ook online beschikbaar, omdat het niet gemakkelijk was de producten in Belgische winkels te vinden.

snelle en correcte afhandeling, en als de prijzen toch hetzelfde zijn als in de winkel, dan geef ik de marge liever aan de fabrikant ;-)

wat een snelheid, zondag's besteld en dinsdag in huis.

wat een snelheid, zondag's besteld en dinsdag in huis. kan niet alles in de supermarkt vinden, vandaar de bestelling

Gebruik Klok al jaren en zeer tevreden heel blij nu dat ik via de site besteld heb Weet nu zeker dat ik niet “mis grijp” Kan we lekker vooruit!!

Een goed product met een uitstekende klantenservice!

We gebruiken Klok producten al jaren, naar volle tevredenheid. Bij de laatste bestelling klikte ik per ongeluk wit waspoeder aan ipv kleur. Na levering thuis, één telefoontje en het omwisselen was in 2 minuten geregeld. Nog voor we de dozen wit konden terugsturen, waren de nieuwe met kleur al onderweg. Geen eindeloze keuze menu's, maar direct en zeer vriendelijk geholpen, compliment!

Al heel wat jaren gebruik ik klok en ben er zeer tevreden over

correcte levering en eerlijke prijzen voor goede producten

omwille van allergie ben ik verplicht om was- en kuisproducten zonder parfum te gebruiken deze van Klok zijn van goede kwaliteit zoals ik al enige tijd heb ondervonden ik blijf ze dan ook gebruiken en kan ze aanraden

Doet wat het moet doen schoon en fris

Was is schoon en zacht en fris en ook nog eens milieuvriendelijk

Het bevalt mij goed!

Ik gebruik het al jaren omdat ik niet tegen parfum kan en het bevalt mij goed.

Ik gebruik klok overal voor. Al jaren ivm mileu. Klok is echt plastic vrij en zonder parfums. Tast tenminste niet het micro-organisme aan.

Prima producten,iets minder klantenservice

De producten van klok werken heel goed.jammer dat de klantenservice niet altijd bereikbaar is.als je eenmaal iemand aan de telefoon hebt wordthet probleem snel en vriendelijk opgelost

top gewoon

En ook 2025 sluiten we mooi af met KLOK en alle vuile was zal ook in 2026 weer op en top proper zijn en goed voor het milieu.

Waspoeder perfect alles reiniger zeer goed over alles zeer kontent

Het duurde wel even

De producten werden geleverd. Er was wat waspoeder in de doos terechtgekomen en de fles van het afwasmiddel had wat gelekt.

Keurig verpakt en bezorgd.

Ik had geen bevestiging van de bestelling gehad. Maar al heel snel kwam er een email dat het met DHL bezorgd zou worden. En dat is netjes gebeurd.

Nav eerste review snelle en adequaat gehandeld.

Bericht van dhl ontvangen dat zending beschadigd was en wordt teruggestuurd naar Klok. Sindsdien niets meer vernomen!! Hierna snelle reactie van Klok om nieuwe zending klaar te maken. Deze was supersnel geleverd. Top!

Heel fijne producten

Gewoon goede basisproducten met aandacht voor het milieu, door voornamelijk natuurlijke producten

Nog in afwachting van de producten. Goede klantendienst

De producten moet ik nog uittesten. Ik had mijn bestelling geplaatst, maar ik had geen bevestigingsmail ontvangen. Ik heb hiervoor een mail gestuurd waar ik snel reactie op kreeg. Mijn producten zijn verder zonder problemen geleverd. Benieuwd om de producten te gebruiken

Netjes verpakt supersnel geleverd en de producten zijn goed. Ik gebruik de vloeibare kleur wasmiddel / witte waspoeder en de vaatwasser tabletten.

Erg snelle service!

Maandagavond besteld, dinsdag al in huis. Top bezorgservice.

Prima wasmiddel met minder impact op de ecologie

Wast prima zonder sterke geur.

FIJN, SUPERGOED EN GEZOND!

Mijn ervaring met Klok is er een uit duizenden. Ik ben al sinds mijn jeugd (en ben nu mijn 50ste jaar aan het vieren) bezig met gezondheid en gezonde keuzen. En dan komen afwasmiddelen, wasmiddelen en al dat soort dingen vrij snel in beeld. En ik heb al veel geprobeerd, ook zijstapjes met andere merken en artikelen en producten, maar ik kom steeds weer terug blij Klok, wat ik al ken uit mijn jeugd bij ons thuis vroeger. Weet je ... mijn vaatwasmachine blijft schoon en de vaat en ook glazen worden glanzend schoon. De wasmachine idem dito. Terwijl ik met andere producten vaak nog hele schoonmaaksessies moet doen om die machines schoon te houden en de (af)was niet helemaal 100% fris wordt. Dus ik ben team KLOK! Jij ook?

Ecologisch schoon

Naast ecologisch en een schoon resultaat ook geen allergie reactie als we de kleding van de kleinkinderen wassen

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl