snelle en correcte afhandeling

Gebruik de klokproducten al vanaf het begin, toen KLOK als eerste met fosfaatvrije producten kwam...ben nog steeds zeer tevreden!

Prima wasmiddel

Ik Ben het gaan bestellen via longfons blad.Ik vind het prima zeep en afwasmiddel.ik heb al jaren allargieeren en astma. Ik blijf klok gebruiken.vr groet mw pors.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat onze producten voor u geschikt zijn. En dank u wel voor de dikke 10!

Prima kwaliteitsvol produkt, gezien mijn allergieën, voor mij de oplossing !

geweldig goed product.

heel goed wasmiddel dat geen geur bij zich heeft.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons wasmiddel!

herhaaldelijk besteld: 6x NIET GELEVERD

Bestelling is tot 6x toe aangemeld bij DHL; elke dag was er iemand thuis; elke keer de boodschap "helaas niemand thuis" Als je belt naar de klantenservice van Klok belt krijg je na 2 dagen iemand aan de lijn, die laconiek stelt "acht dat gebeurt wel vaker" Bestellen via internet is een hopeloze zaak, en de klantenservice werkt ook niet echt mee.

Reactie van het bedrijf

Goed dat we elkaar gesproken hebben hierover en dat alles inmiddels opgelost is. Soms is het echt een raadsel waar de bezorger met het pakket heengegaan is, haha! Wat een gedoe was het, hè? Gelukkig zijn de producten inmiddels - dubbel - binnen. Mocht zich in de toekomst weer een bezorgprobleem voordoen, neem dan vooral weer contact op. Maar laten we hopen dat het eenmalig was! Veel was- en poetsplezier! Hartelijke groet, Juliëtte

Zeer goede kwaliteit tegen een goede persoonlijke service

Blij dat er producten zijn waarbij je geen zorgen hoeft te maken over het milieu en je gezondheid

Reactie van het bedrijf

Ah, wat een vriendelijke review. Dank je wel, Dennis!

Wasmiddel wast goed en ruikt lekker neutraal. Geen niesbuien meer gehad tijdens het wassen/drogen.

Wasmiddel gekocht omdat we steeds moesten niezen tijdens het wassen en drogen als we wasmiddel gebruiken met parfum. En we waren op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief. Het wasmiddel van Klok wast goed en de was ruikt schoon, ook al zit er geen parfum bij. Lekker neutraal. Geen niesbuien meer gehad tijdens het wassen/drogen dus een aanrader als je het mij vraagt.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te vernemen dat ons wasmiddel jullie zo goed bevalt!

Met klok krijg ik mijn huis en de was goed schoon en het is ook nog goed voor het milieu!

Door te wassen met klok heeft er niemand last van jeuk en andere allergische reacties. Alleen de allesreiniger is te krachtig, mijn schoenzolen gaan op den duur plakken als ik ermee dweil.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat onze producten zo goed bevallen. Wat betreft de allesreiniger; de aanbevolen dosering is 1 dop per 5 liter. Uiteraard kan het ook naar wens verder verdund worden. Voor schoonmaaktips- en adviezen mag je natuurlijk ook contact met ons opnemen. We denken graag met je mee!

Heerlijk product, aangeraden door het Longfonds.

Zie boven.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat onze producten u zo goed bevallen!

Gewoon goed, ook voor het water.

Al jaren vaste prik voor onze vaatwasser. Zonder chemische geurtjes.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel, Annette! Fijn dat je zo tevreden bent met ons vaatwasmiddel!

GEWOON PERFECT PRODUKT

Mijn witte was is ook echt wit net als wat ik mij kan herinneren van vroeger toen mijn moeder het al gebruikte. Ik nam het over van mijn moeder en mijn jongste dochter gebruikt het nu ook en neemt het mee naar England. Klok doet wat het belooft wit is ook echt wit.

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat KLOK ook meegaat naar Engeland. Super! Dank voor de dikke 10 en het grote vertrouwen in KLOK!

Schoon!

Werkt super

Reactie van het bedrijf

Kort, maar krachtig en een dikke 10. Dank je wel, Iris!

Goede prijs / kwaliteit en leuke acties

Door de leuke acties en samenwerkingen kun je Klok producten vaak voordelig bestellen. Bestellen gaat moeiteloos en er wordt gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal! Het wasmiddel van Klok is top, wast goed schoon en zonder heftige geurtjes.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat onze acties je zo goed bevallen. We zijn blij met KLOK-fans zoals jij!

Beste product voor mijn dochter met parfumallergie

En ook nog goed voor het milieu

Reactie van het bedrijf

Fijn dat KLOK zo geschikt is voor je dochter. En dank je wel voor de 10!

Één van de weinige waspoeders die ik op advies van de dermatoloog mag gebruiken bij mijn allergieën. Mijn ervaring: Wit (was ik op 60 graden): wast vrijwel schoon en fris, Kleur (was ik op 30 graden): de was ruikt muf, deo-geur gaat niet helemaal uit de kleding en vetvlekken blijven, deze moet ik apart behandelen.

Reactie van het bedrijf

Hi Linda, Misschien kunnen we je nog wat wastips geven, zodat je was niet meer muf uit de machine komt. Je mag me gerust een mailtje sturen: jrosenkamp@senzora.nl.

Zo goed als het kan

Prettige zeeppoeders voor een heerlijk schone babywas zonder troep. De was is lekker schoon en ruikt fris zonder parfum. Ik voel me er goed bij.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn, een dikke 10 van een trotse vader. Dank je wel! Super dat KLOK ideaal is voor de babywasjes.

Van harte aanbevolen

Erg fijne producten voor mens en milieu. Maken zeer goed schoon, en de meeste producten bevatten geen allergenen zoals bijvoorbeeld parfum.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je positieve review en dikke 10. Daar worden we stiekem verlegen van ;-)

Naast kwaliteit ook op gebied van duurzaamheid een topmerk!

Omdat klok niet in alle supermarkten verkrijgbaar is, bestel ik online. Ook hier wordt gedacht aan duurzaamheid! De spullen worden verzonden zonder plastic!! Top!

Reactie van het bedrijf

Hi Suzan, Leuk dat het je opgevallen is dat KLOK duurzaam verzonden wordt. Dat doen onze inpakkers echt goed! Ze versnipperen dozen en stukken karton die niet meer bruikbaar zijn en gebruiken dat als vulmiddel voor de KLOK-pakketjes. Dank je wel voor je positieve review en dikke 10!

Goede resultaten

Ik vind het prettig dat Klok nog steeds producten levert. Héél, heel lang geleden ging ik Klok wasmiddel gebruiken omdat het naar mijn idee destijds het eerste wasmiddel was dat milieu vriendelijk op de markt kwam.

Reactie van het bedrijf

Oeh, een trouwe KLOK-fan; daar zijn we heel erg trots op! Dank u wel voor uw vertrouwen in KLOK. Het klopt inderdaad; duurzaamheid is al decennialang één van onze pijlers - nog lang voordat andere merken hier mee bezig waren. Wist u dat KLOK al sinds 1902 bestaat? Op onze website kunt lezen over de geschiedenis van KLOK in dit artikel: https://www.klok-eco.nl/de-nostalgie-van-klok/ Bedankt voor uw mooie review en hartelijke groet, Juliëtte

Het was goed.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de GOED! Daar worden we heel blij van!

Prima producten en snelle levering.

Op zoek naar producten zonder geur- en kleurstoffen ontdekten we dit merk. Zijn er zo blij mee! Geen allergische reacties bij gebruik van deze producten, zo fijn! En bovendien zijn de producten allemaal eco, en ook dat vinden we belangrijk. De waspoeder voor witte was en voor bonte was gebruiken we al jaren, en nog steeds zijn we er zeer tevreden mee: was wordt goed schoon en ruikt lekker fris. Ook het afwasmiddel (de gewone blauwe fles) gebruiken we al jaren: werkt prima en is zacht voor de handen. De overige producten kunnen we hier niet in de winkel kopen, dus daarvoor maken we soms gebruik van de webshop van Senzora. Wordt snel en correct geleverd. Al met al zijn wij heel blij met Klok: een prima Hollands product.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de dikke 10 en de uitgebreide review. Fijn dat jullie KLOK ontdekt hebben, in de zoektocht naar geschikte producten bij allergieën. We hopen jullie nog vaak in onze webshop te mogen verwelkomen. Dan gaan jullie KLOK producten vanuit Deventer - waar ze geproduceerd worden - weer gauw op weg naar Assen.

Klok gaat al mijn hele leven mee

Gelukkig kan ik Klok producten digitaal bestellen, want in de winkels kan ik niet alle producten te pakken krijgen. Nu weer een heerlijke voorraad, zodat ik mijn huis en was kan doen zonder het milieu te belasten. Blij mee!

Reactie van het bedrijf

U bent van harte welkom in onze webshop; daar zijn alle KLOK-producten altijd op voorraad. In de fysieke winkels wordt het assortiment door de eigenaar of manager bepaald. Die nemen daarin helaas niet altijd (alle) KLOK-producten op. Maar, een bijkomend voordeel van de webshop, is dat we regelmatig kortingsacties hebben. Hopelijk leest u onze nieuwsbrief ook, want daarin delen we vaak kortingen die alleen voor onze vaste klanten gelden. Veel was- en poetsplezier met uw nieuwe voorraad KLOK!

Werkt goed

Werkt goed

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de dikke 10!

Snelle levering, mooi product.

Ecolabel en parfumvrij. En de middelen doen wat ze moeten doen!

Zeer goede waspoeder

Ik gebruik Klok nu een half haar ongeveer. Ik kocht altijd eerst wasmiddel die in de reclame was. Het is tenslotte allemaal duur zat. Alleen bleven mijn man en ik elke keer weer een droge huid houden. Andere bodylotions geprobeerd. Tot ik mij bedacht dat het weleens aan de wasmiddel zou kunnen liggen. Overgestapt op Klok. Beetje sceptisch wel, het is ook wat duurder. Maar of ik nu geld kwijt ben aan bodylotion of wasmiddel, maakt ook niet uit. Maar wij hebben nu nergens meer last van. Bijna geen droge huid meer. Alle was goed schoon uit de wasmachine! Ik ben zeer tevreden. En beter voor het milieu ook.

Reactie van het bedrijf

Wat ontzettend fijn dat KLOK jullie geholpen heeft om een droge huid te voorkomen. Bedankt voor deze mooie review en de dikke 10!

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.