precies wat ik zocht

Maakt goed schoon, niet duur, doet precies wat het moet doen

Uitstekend….!

Uitstekende producten, snelle levering!

Zoals het “klok”je thuis tikt, tikt het nergens.

Snelle levering. Niks mis mee.

Goede producten en snelle levering

Goede website De artikelen staan goed omschreven en duidelijke prijsvermelding Gebruik al sinds 1982 klokproducten Koop altijd in de winkel maar kwam toevallig op de website, omdat ik info zocht over een badcape die je bij elkaar kon sparen Zag toen dat de artikelen goedkoper zijn dan in de winkel

doet wat het moet zonder franjes gewoon goed

zuinig in gebruik wast perfect fris gewassen uit de machine toch liever een geurtje? perfect te combineren met een etherische olie naar keuze

Prima schoonmaakproducten. Wasmiddel, afwasmiddel, allesreiniger, en WCreiniger gebruik ik al jaren. Maakt goed schoon en gelukkig geen parfum geurtjes. Klok heeft een vaste plaats in ons huishouden. Ik bestel online, want is niet verkrijgbaar in het wijkwinkelcentrum hier; maar zo gaat het goed. Betrouwbare leverancier. Al met al zeer tevreden mee.

Snel en correct ingrijpen bij fout levering

Klok neemt gepaste verantwoordelijkheid als er iets mis gaat met de levering van een bestelling. Een voorbeeldige handelswijze.

Klok, de producten en de service zijn top!

Witte was en gekleurde was op alle temperaturen zijn steeds in orde, helemaal schoon, echt proper. En voor mij echt het belangrijkste: zonder huidklachten! Ik kies voor Klok, ook voor afwas en schoonmaak.

Snelle levering van een vertrouwd product

Super snelle bezorging. Binnen 24 uur!

Zeer positief.

Goed ecologisch wasmiddel

Geen enkel probleem qua allergieën. Wast goed, niks wordt grijs. Geen verkleuringen dus blijf eeuwig wassen met Klok :)

Top wasmiddel

Via Klok website besteld voor nette prijs. Keurig volgende werkdag geleverd. Wij wassen al jaren met dit wasmiddel en altijd super tevreden

Fijn wasmiddel!

Heel fijn wasmiddel! De was ruikt volkomen neutraal dus geen intense geparfumeerde geur waardoor mijn luchtwegen op hol slaan. Ook heb je er niet zoveel van nodig per wasbeurt, sterker nog als je er teveel van gebruikt gaat het allemaal wel erg schuimen tijdens de was en lukt het, in ieder geval mijn wasmachine, niet om al het wasmiddel weggepompt te hebben op het eind van het wasprogramma.

Uitstekend!

Ik gebruik deze natuurlijke schoonmaakmiddelen nu al enkele maanden en ik ben zeer tevreden! Deze schoonmaakmiddelen werken net zo goed als gewone schoonmaakmiddelen, maar dan zonder schadelijke stoffen. Echt een aanrader!

Fijne wasmiddelen zonder parfum

Reinigt heel goed! Geen 5 sterren, omdat bij het uitspoelen vrij veel schuim ontstaat, hoewel ik heel weinig wasmiddel gebruik. Super voor mijn parfumallergie!

Perfect!

Klok wasmiddel is heerlijk fris. Geen vieze parfums die je wasgoed bedwelmen. Wast goed en schoon! Ik wil noot meer wat anders! En klok afwasmiddel gebruik ik in een pompje waarmee ik ook mijn handen was en mee schoonmaak. Ideaal! Alles in 1..Geen verschillende stinkende schoonmaakmiddelen in je keukenkastje meer, de oplossing!

Snel, juist en compleet bezorgd

Mijn ervaring met zowel het wasmiddel als de bezorging is perfect. Niets op aan te merken. Dat kan ik helaas niet zeggen van de bezorging door DHL; afspraken niet nakomen en achter elkaar aanbellen en kloppen en afgeven zonder normaal contact.

Tevreden

Ik ben tevreden klant, dank jullie veel voor snelle levering van goed ingepakt wasprotoducten. Zo als wasmiddel Klok voor witte en gekleurde was,ik gebruik die al jaren omdat ik ekzema heb en andere producten kan niet gebruiken. Watvastableten en afwasmiddel,allesreiniger van Klok zonder parfuum en doen geen allergische reactie. Ik raad ze aan!

Snelle levering van goede producten

Ik ben al meer dan twintig jaar zeer tevreden met het wasresultaat en ben blij dat dit met een ecologisch verantwoord product bereikt kan worden.

Toppie

Ik wil geen andere wasmiddelen meer, beter voor milieu en vooral huid! Ook geen rare papiertjes die stinkend wasgoed achterlaten.

Geweldige producten. In verband met een geurstof allergie bij wasmiddel van klok-eco uitgekomen. Bevalt goed.

Schoon zonder chemische geurtjes

Was en huis zijn schoon en fris zonder vieze chemische geur. Nog belangrijker is dat een gevoelige (eczeem) huid niet geïrriteerd raakt. Ik ben blij met Klok!

Met Klok-eco is mijn huis tot in de kieren kuis

Dat ik met Klok-eco de was, het houtwerk en het sanitair goed reinig èn met Klok-eco geen kwaad doe aan huid, haar en vooral milieu steunt mijn vertrouwen.

Super tevreden

Ik gebruik al jaren Klok: het doet wat het moet doen en dat op een eco vriendelijke manier!

Waspoeder zeer tevreden, website onvoldoende

Ik ben erg tevreden over de waspoeder van Klok., maar zeer ontevreden over de website en shop. Ik bestel via de webshop. Op de website wordt een kortingscode beloofd bij inschrijving voor de nieuwsbrief. Ben 5 dagen verder, de kortingscode moet nog komen. Ook wordt er vermeld dat de verzendkosten vanaf 30,- gratis zijn. Ook dit is niet waar. Bij mijn bestelling geeft hij 50,- aan en ik woon in Nederland. Ik erger me aan zulke onjuiste informatie.

Munsterstraat 2 A

7418 EV Deventer

Over Klok-eco.nl

Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties). Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl