Laden reviews...
227 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen consistent de kwaliteit en de milieuvriendelijke aanpak van Klok. Parfumvrije formules en betrouwbare reiniging worden vaak genoemd. Levering is over het algemeen snel en de verpakking is praktisch. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden over kwaliteit en duurzaamheid.
Ruikt lekker, wast goed en schoon en zonder negatieve additieven.
25 May 2026
Lyon
Angeren
Fijn om goed te kunnen wassen met een wasmiddel dat al duurzaam was voor het begrip ‘in’ was. En Nederlands.
21 May 2026
hg
Lochem
Ik ben al jaren fan van Klok-Eco. Met een missie om de natuur niet onnodig te belasten wel je huis op een fijne manier schoon kunnen maken. En dit zonder gekke geuren en schreeuwerige, onnatuurlijke kleuren. Heel fijn! Bedankt!
21 May 2026
Familie Haver
Amstelveen
Hier in huis hebben we te maken met eczeem. Advies van iemand om Klok te gebruiken, wij zijn zeer tevreden!
20 May 2026
Henriëtte
Blesdijke
Super goed en snel in huis
Ilja
Alkmaar
Goede ervaringen met wassen van kleding en witte was. Alleen zeer hardnekkige kleurvlekken moeilijk te verwijderen, mogelijk door milde oxidatieve wasac tiviteit.
F.
Enschede
Niks beter als klok wasmiddel
Samir
Rijswijk
Fijne producten die doen waar ze voor gemaakt zijn.
18 May 2026
Karin
Rijssen
Levering was snel, producten oke
14 May 2026
Judith
Eernewoude
Zeer tevreden met de producten. Super snel geleverd. Wat ik ook mooi vind is dat ze niet meegaan met die funky kleurtjes en benamingen van andere maatschappijen! Ik voeg nu nog eens een wasparfum en/of wasverzachter van een ander merk toe aan mijn was (zo natuurlijk mogelijk). Zou mooi zijn als het gamma van Klok wat word uitgebreid
10 May 2026
H
Oldenzaal
Ik gebruik waspoeder, afwasmiddel, toiletreiniger en allesreiniger van Klok. Alles werkt prima en ik hoef mijn huis niet te luchten nadat ik heb gepoetst! Goed vor mijn allergie en goed voor het milieu.
4 May 2026
M.
Den Bosch
Prima wasmiddel
2 May 2026
Michel
Delft
Ik vind het fijn om groot in te kunnen kopen. Zo hoef ik niet te sjouwen met zware pakken of flessen. En het is goede kwaliteit1
30 April 2026
Jannetje
Amsterdam
Klok is van ouds bij mij bekend. Het geeft altijd een fraaie en subliem witte was.
30 April 2026
J.A.
Rotterdam
Werk er prettig met de producten van Klok. Was mooi schoon. Top producten
26 April 2026
Ellen
Kampen
Klok is goed en voor mij het zuiver zijn zonder parfum en andere dingen die niet bij wassen horen
25 April 2026
Jl van Thiel
Overasselt
Fijn wasmiddel zonder parfum wat echt goed schoon wast. Zowel het poeder als het vloeibare wasmiddel is top.
Marcella
Haarlem
Fijne wasmiddelen met een goed gevoel vanwege de verantwoorde en veilige samenstelling .
Marieke
Almere
Al jaren was ik niet anders dan met klok ! Voetbalshirts fijne was. Altijd perfect. Ik wil niet anders.
Mariëtte
Groningen
zowel voor de was de vaat boeken we goede resultaten. En met een kleine pauze wassen wij al ruim 40 jaar fosfaatvrij! Goed voor t milieu en het is ook nog es een nederlands bedrijf voor zover wij weten.
22 April 2026
J.
Culemborg
Altijd schone was.
17 April 2026
Daan
Leeuwarden
snel in huis. goed geregeld. ideaal de grote verpakking.
17 April 2026
Margaret
woerden
Als allergie plus mens buitengewoon tevreden over de wasmiddelen van klok. Dank hiervoor.
16 April 2026
Angelique
Volendam
Klok wasmiddel reinigt effectief: verwijdert vuil goed en bevat geen parfum. Het laat mijn kleding, beddengoed en handdoeken fris en neutraal ruiken en is mild genoeg om geen allergische reacties op te wekken.
16 April 2026
Nicole
Amersfoort
Zie notitie in regel “in één zin beschrijven”
14 April 2026
A.J.
Zevenaar
Klok staat al meer dan 100 jaar voor hoogwaardige, duurzame was- en schoonmaakmiddelen uit Nederland. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.
KLOK-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic (samenwerking tussen astma- en allergieorganisaties).
Klok producten vind je in de meeste supermarkten, maar zijn daarnaast ook online te bestellen in onze eigen webshop: klok-eco.nl
Munsterstraat 2 A
7418 EV Deventer