Online Heel lastig vol te houden Misschien mensen laten kiezen uit diverse tempo’s hoe snel/ hoe vaak zij door de cursus heen willen en dan herinnering sturen dat het weer tijd is voor de cursus Ook de vrijheid zoals nu is kan ook goed zijn

heel verhelderend en helpend

Jan weet op zijn rustige wijze te blijven boeien. de cursus heeft veel duidelijk gemaakt en de oefeningen zijn helend

dat het een cursus is die ondersteuning kan geven

Deze cursus heeft mij weer een stukje dichter bij mijn kern gebracht. Ik heb deze aan een aantal mensen geadviseerd in Corona tijd om zelf iets te kunnen doen

Gereedschapskist vol instrumenten om los te leren laten

Een laagdrempelige en praktisch toepasbare training die met stap voor stap door een moeilijke periode heeft geholpen. Over de theorie beschikken is één, maar het gaan belichamen van die kennis is wat deze cursus waardevol voor me maakte.

Mooie eenvoudige toepassingen

Ik heb nu de proeflessen gevolgd en ben naar aanleiding van de proeflessen begonnen met de cursus. Ik vind het heel prettig dat het korte filmpjes zijn. De uitleg van de oefeningen is ook kort en krachtig. De oefeningen zijn goed te doen en door herhaling slijt het in. Kortom. Ik ben echt blij dat ik hier mee begonnen ben.

Jammer van de houdbaarheidsdatum

Ik ben enorm tevreden over de inhoud van de cursus. De reden waarom ik het geen 5 sterren geef is dat er een houdbaarheidsdatum aan zit. Hierdoor kon ik niet mijn eigen tempo lopen of later nog eens rustig terug grijpen op een specifieke oefening. In mijn geval heb ik de cursus aangeschaft en daarna nog een keer verlengd. Nóg een keer verlengen ging mij te ver (ook qua kosten). Erg jammer...

Wat een verrijking!

Ik heb genoten van alle lessen. Wat gebruik in continu? Les 9!

De cursus had ook "Lichter Leven" genoemd kunnen worden.

De cursus "Leren Loslaten" van Jan Bommerez betekende voor mij "Lichter leren leven". De vele praktische oefeningen en ondersteunende wetenschappelijke informatie zet je emotionele systeem in beweging en zorgt dat je afscheid kunt nemen van oud zeer, vastzittende trauma's en vastgeroeste negatieve emotionele patronen. En dat ruimt heerlijk op, waardoor je weer lekker in je vel komt. Zeer aan te raden! Ook een enorme aanrader: de ondersteunende besloten Facebookgroep die een veilige bedding biedt om je ervaringen te delen en waarin je veel herkenning vindt.

Volledig en verhelderend

Ik wil héél graag een review schrijven,omdat ik FAN ben van de methode Jan Bommerez !!! Ik heb de cursus " leren loslaten" 3x verlengd !!! Het heeft me inzicht gegeven dat loslaten pas begint bij " toelaten" niet willen dat het anders is, omdat de blokkade bij jou zit. Daar geeft hij oefeningen voor, inzichten , wetenschappelijke én holistische uitleg én je kunt hem persoonlijk vragen stellen en feedback geven .Geeft een héél ondersteunend gevoel. Het heeft mij ertoe geleid dat ik verder ben gegaan met zijn cursus " jeugdtrauma" Het was duidelijk dat ik nog wat stapjes verder moest en....die was juist klaar. Bedankt Jan, voor al je werk en inzet.Je methode werkt echt !!! Daniëlle

Rust

Door deze cursus te volgen kan ik mijzelf tot rust brengen.

Fijne organisatie!

Hoewel ik nog maar net begonnen ben met de cursus, kan ik nu al zeggen dat ik zeer goede ervaringen heb met de organisatie an sich. Er waren wat "startprobleempjes" maar die werden zeer adequaat en snel opgelost. Op mails wordt heel snel gereageerd. Of de cursus iets positiefs gaat betekenen hoop ik in een later stadium te kunnen zeggen; de eerste paar lessen waren in ieder geval zeer prettig, maar ook best wel confronterend.

het is fijn om oefeningen steeds te herhalen

zoveel beter onderbouwde oefeningen geven mijn hoop op betere relaties en mijn ruimte in te nemen. Een beter doorleefd leven.

Ik ben er nog mee bezig en het spreekt me erg aan

Ik heb de eerste twee lessen gevolgd en het sprak me erg aan. Van Jan Bommerez heb ik meerdere boeken in mijn bezit en zijn manier van schrijven interesseert mij en heeft mij in moeilijke tijden verder geholpen. Ik ga snel de gehele training volgen. Mvg. Stephanie Hulshof

Mooie, helende resultaten ve volledige en waardevolle cursus

Meer begrip over loslaten en helende uitwerking vd oefeningen zijn mooie resultaten vd volle cursus. Vol met info en oefeningen. Een jaar is veel te kort om ermee bezig te zijn. Dit proces vraagt om meer tijd en ruimte. Een groot deel vd inhoud heb ik niet kunnen doen binnen dat jaar. Herhaling is key dus ik moet zeggen, ik heb er wel alles wat ik aan kon in dat tijdsbestek, uitgehaald.

Een praktische cursus

Een praktische cursus. Ik heb af en toe wel moeite met het verstaan van dhr. Bommerez. Zeker de moeite waard.

Tijd om met jezelf in contact te komen

Een fijne “theoretische” uitleg met begeleide meditatie. Ik heb mijn jaartoegang al verlengd!

De cursus geeft wat het beloofd

Ik hou van de cursussen van Jan Bommerez om twee redenen. 1. De indeling van de cursus en de korte lessen. 2. De mogelijkheid om steeds te herhalen of eind te stoppen en later weer door te gaan. 3. Geen poespas. Alle informatie die er toe doet wordt gegeven zonder overbodige woorden. Kortom down to earth. Kom daar maar eens om in deze tijden waarin veel cursussen tot cliffhangers worden gemaakt en alleen nog maar over track selling gaan. Dank je Jan en team. Ik heb er heel veel aan.

Leerzaam

Beste online training tot dusver

Uitgebreid, wetenschappelijk, meerdere perspectieven, bruikbare oefeningen,

Belangrijk om bij de hand te houden en vaker naar terug te grijpen.

het helpt

Het heeft me in moeilijke tijden geholpen om meer rust te vinden en beter met angsten en verdriet om te gaan

De boodschap is goed en vrij duidelijk.

De kwaliteit van het geluid is slecht, de kwaliteit van de filmpjes matig, maar de kwaliteit van het verhaal is goed. De filmpjes zijn kort, door deze echt een voor een te kijken en te verwerken komt de boodschap goed binnen.

Matig

Ik was enthousiast begonnen na de prijzige aanschaf. Ik heb helaas weinig tijd om er steeds mee bezig te zijn. Ineens was de tijd om en moest ik bij gaan betalen om te vervolgen. Ook die tijd is om en nog steeds ben ik niet op de helft. Ik vind de cursus super maar vind t belachelijk dat ik meerdere keren moet betalen! Je schaft wat aan en dat moet je in je eigen tijd kunnen gebruiken niet extra bijbetalen. Nu heb ik t niet af en laat t maar zo want ik ga er niet extra meer voor betalen. Best teleurgesteld.

Zoveel kennis en kunde aanwezig in deze opleiding! Fantastisch!

Mijn ervaring is dat ik in alle eenvoud kennis zoveel kennis en kunde heb opgedaan bij deze cursus dat ik dit regelmatig kan delen met de mensen om mij heen zodat zij hierdoor vaak ook weer verder kunnen in hun leven.

Geweldig !

heel veel geleerd over mezelf ! heel veel nieuwe inzichten dagelijkse oefening van 15 min. geeft me richting en zin heel veel dank voor de cursus !

fijne oefeningen om leren los te laten

voor mij zijn een paar oefeningen uit deze cursus kleine reddingstouwtjes geworden in tijden van nood, paniek en onrust. Het kwam voor mij ook als geroepen dat er een vervolg was, want het voelde nog niet helemaal dat ik tot de kern gekomen was.... dus momenteel bezig met 'jeugdtrauma'. Pijnlijk, doch wel zeker een aanrader na 'leren loslaten'.

Lage Traan 4

9351 VL Leek

+31621236162

Over Leren loslaten

Leer de kunst van het loslaten Wil je ook leren loslaten? Volg de online cursus “De kunst van het loslaten”. De cursus wordt gegeven door Jan Bommerez, ervaringsdeskundige en schrijver van bestsellers als “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen”. “De kunst van het loslaten” is een ervaringsgerichte training, ondersteund door sprekend beeldmateriaal. We voeren verschillende oefeningen uit, waarmee je de kunst van het loslaten zelf zult ervaren. Oefeningen die je makkelijk bij jezelf en anderen kunt toepassen. Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest. Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken. Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren. Er zijn in totaal 33 lessen waar je een volledig jaar kunt mee oefenen. Om uit te testen of deze training met praktische oefeningen om te leren loslaten je aanspreekt, kan je eerst 3 gratis lessen aanvragen. Surf daarvoor naar https://www.lerenloslaten.com/3-gratis-lessen/ Ik ben benieuwd naar de resultaten die jij ervaart! Harte groet, Jan Bommerez