Interessant !

Momenteel zit ik aan les 6. Ik ben er niet dagelijks mee bezig, bijgevolg vergeet ik dikwijls tot welke les ik nu gezien heb. Nu schrijf ik het op. Zowel theorie als oefeningen interessant. ik vraag me af eens je aan de laatste lessen zit, je dan de vorige oefeningen nog kan gebruiken.

Onderwerpen worden goed uitgediept…..

Voel dankbaarheid voor deze cursus van bewustwording van blokkades. Ik leer de kunst van het loslaten. Heb eerder veel gedaan op dit gebied van problemen met het verleden, maar deze cursus is wat echt werkt, waar ik blij van word!

Geweldige uitleg en praktische oefeningen

Jan Bommerez heeft het vermogen om op begrijpelijke wijze uit te leggen wat er in ons zenuwstelsel gebeurt bij het ervaren van bepaalde emoties. Dat loslaten begint met toelaten en het niet even een trucje is dat je zo doet. Het vergt oefening en is de weg van de lange adem. Erg blij ben ik met de praktische oefeningen die eenvoudig zijn toe te passen in mijn dagelijks leven. Ik merk een wezenlijk verschil in mijn staat van zijn en ervaar veel meer flow in mijn leven als voorheen. Een aanrader. Hartelijk dank!

cursus loslaten

Ik heb de cursus loslaten gevolgd. Er waren onderwerpen bij die bekend bij me waren maar ook compleet nieuwe technieken. Hele fijne ondersteuning en Jan Bommerez kan het duidelijk uitleggen. Fijn om je wereld te vergroten op deze manier.

Ik leer vanuit mijn lijf te leven en ervaringen te verwerken.

Deze training leert je je gevoelens in je lijf waar toenemen en deze op een bijzondere manier te verwerken. Met ademhaling techieken kom je tot een volledige relaxte staat. Jan Bommerez is zeer inspirerend persoon en kan deze training iedereen aanbevelen die dingen heeft te verwerken.

Hele praktische cursus, meteen toepasbaar

Heel praktisch wat ik heb geleerd. Meteen toepasbaar... Ik kan nu eindelijk mediteren! Ik mediteer nu dagelijks. Dat is heel fijn, het maakt mij een meer ontspannen mens

Toegankelijk en prettig

Het luistert fijn en vertrouwd en het wordt prima uitgelegd zonder poespas en wel direct. Fijn!

Alleen al de stem geeft rust…

Fijne oefeningen en mogelijkheden om te ontspannen…

In alle veiligheid thuiskomen bij jezelf

De oefeningen zijn zeer goed begeleid het is een verrijking om op vrij eenvoudige wijze, heel dicht bij jezelf te zijn en vooral ´niet te doen´ maar te ´laten´ Een aanrader

Leuke cursus

Cursus is begrijpelijk en goede uitleg wat loslaten is

Mooie training waarin ik de kunst van het loslaten mocht ervaren en in de Flow te komen, dankbaar

Waardevol om de kunst van het loslaten. Fijne en herkenbare voorbeelden, duidelijke uitleg, interessant. prachtig beeldmateriaal en hele fijne oefeningen (lichaamsgericht). Een hele mooie online cursus om weer terug in de FLOW te komen. Zo fijn om weer prana te mogen voelen en op de natuurlijke stroom van het leven te navigeren vanuit je gevoel en je hart in plaats van verzet en weerstand. Dank je wel Jan.

Helaas niet kunnen doen door borstkankeroperatie, herstel en corona

Helaas heb ik de cursus niet kunnen doen door borstkankeroperatie herstel en de kortademigheid en moeheid en problemen met concentreren na corona in februari 2020 en maart 2022.

Ik voel me onafhankelijker van gebeurtenissen

Ik zie gebeurtenissen uit verleden nu meer als stappen die bij mijn ontwikkeling passen. Ik leef vrijer en sta open voor wat er nog in mijn leven gebeuren mag.

Heel interessant

In het begin de cursus alles bekeken , geluisterd en geoefend. Ik heb er nadien toch te weinig mee gedaan. Ligt niet aan de cursus maar aan mijn innerlijke onrust. Ik wens u heel veel succes met de loslaat cursus. Zonnige lent groet Henriette

De ervaring/ontdekking dat loslaten niet meer 'vasthouden, is :)

Het ervaren dat er niet gedacht, gewerkt of gegraven hoeft te worden. Het doen door niet te doen ... ademen en voelen gaat vanzelf.

Met veel plezier deze cursus gedaan, en herhaal de cursus nog regelmatigI

Fijne leerzame praktische cursus, vooral ook bij lichamelijke klachten. Ik had veel lichamelijke klachten door blokkades, de oefeningen hebben daarbij geholpen om ze te verminderen. Alles wordt ook goed uitgelegd, een aanrader.

Ik heb meer rust in het hoofd en lijf.

Door de diverse ademhalings oefeningen, daarbij de uitleg en info over het zenuwstelsel weet ik nu veel meer over m'n lichaam. Vooral het toelaten leren vond ik belangrijk.

Erg prettig!

Duidelijke uitleg en prettige oefeningen!

Nog niet bekend

Ik heb pas een deel gekeken van de filmpjes. Helaas kwam ik erachter dat je na een jaar 30 euro moet betalen om nog een jaar de filmpjes te kunnen ( af) kijken.

Het werkt!

Deze korte effectieve oefeningen zijn makkelijk om te doen en het werkt meteen. De ontspanning die ze geven zijn heel waardevol. Een aanrader!

Eureka

Eindelijk begrijp ik wat loslaten, en dus toelaten is! En kan ik al beter contact krijgen met mezelf, wat door mijn trauma erg moeilijk was altijd. De opzet is prettig, je krijgt elke maand enkele korte video's met duidelijke uitleg, mooie quote's en met beelden zoals foto's en tekeningen en veel lichaamsoefeningen, die mij langzaam aan steeds meer helen. Ik ben er heel blij mee en ben Jan Bommerez erg dankbaar.

Meer in verbinding met mezelf

Dankzij deze training sta ik meer inverbinding met mezelf.

Heel duidelijke uitleg, leerzaam

Levens veranderend!

Door deze cursus is het mij gelukt om rust, harmonie en meer balans in mijn leven te krijgen. Zoals mijn lichaam eerst, haast automatisch, in de stress kon schieten, kan ik nu ( na herhaaldelijk te hebben geluisterd en geoefend) , haast direct tot rust komen. Mijn lichaam reageert nu direct(Pavlov effect:))op de oefening ,mijn ademhaling word rustiger en mijn bloedruk en hartslag beduidend lager( gemeten) omdat ik nu weet dat ik een soort van oase van ontspanning heb gevonden,geeft dit ook vertrouwen en rust in mijn dagelijkse leven. De rimpels van de steen die in de vijver is gegooid worden groter.

Verhelderend

De cursus leren loslaten, geeft veel informatie over de werking van emoties en je onderbewuste en geven je nieuwe mogelijkheden hoe hiermee om te gaan. Zelf al veel geleerd hierover, maar de video's van Jan verassen en stimuleren je elke keer weer opnieuw. Ben er blij mee!

Lage Traan 4

9351 VL Leek

+31621236162

Over Leren loslaten

Leer de kunst van het loslaten Wil je ook leren loslaten? Volg de online cursus “De kunst van het loslaten”. De cursus wordt gegeven door Jan Bommerez, ervaringsdeskundige en schrijver van bestsellers als “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen”. “De kunst van het loslaten” is een ervaringsgerichte training, ondersteund door sprekend beeldmateriaal. We voeren verschillende oefeningen uit, waarmee je de kunst van het loslaten zelf zult ervaren. Oefeningen die je makkelijk bij jezelf en anderen kunt toepassen. Loslaten is iets wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn door alle ervaringen in het leven. Je kunt de kunst van het loslaten weer terug krijgen met een beproefde methode die je leert te werken met je bewustzijn en je gevoelslichaam, in plaats van te werken met je drukke geest. Onze blokkades die het loslaten tegenwerken bevinden zich namelijk in het gevoelslichaam. Vanuit deze blokkades is de “bezige overlevingsmind” ontstaan die ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. De methode die we tijdens deze workshop aanleren helpt om deze blokkades op te heffen, zodat de geest weer tot rust kan komen. Met deze methode bereik je veel sneller je doel dan met allerlei mind-technieken. Deelnemers zijn vooral blij met de kracht, de eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren. Er zijn in totaal 33 lessen waar je een volledig jaar kunt mee oefenen. Om uit te testen of deze training met praktische oefeningen om te leren loslaten je aanspreekt, kan je eerst 3 gratis lessen aanvragen. Surf daarvoor naar https://www.lerenloslaten.com/3-gratis-lessen/ Ik ben benieuwd naar de resultaten die jij ervaart! Harte groet, Jan Bommerez