Uitstekend!

Goede communicatie wat ook nodig is, product optijd geleverd en verpakt. Voldoet aan de omschrijving. Echter ik ik zou voor DHL of UPS gaan als transporteur. TPG is mijn ervaring, laat veel steken vallen……

worst experience ever

Leveringen worden niet opgevolgd en je kan niemand bereiken, antwoorden niet op mails, mijn pakket is spoorloos en niemand doet iets, netjes betaald en niets geleverd, schandelijk!!!!! Hopelijk lezen ze deze beoordeling wel en kan ik zo verder geholpen worden!

slecht!

ik probeer al dagen contact met jullie te krijgen via mail en via telefoon, mail wordt niet beantwoordt en telefonisch zijn jullie nooit bereikbaar. Mijn pakket heb ik nog steeds niet ontvangen

Prima snelle levering

Snel en foutloos geleverd

Betrouwbaar, snel en maken waar

Website gebruiksvriendelijk. Aankoop snel geleverd. En aankoop voldoet aan wensen. Goede leverancier en ik zal zeker terug komen.

Op tijd en correct.

Verlopen Zoals het hoort

Top product

Mooie design en doet wat die moet doen. Wel iets aan de kleine kant wat betreft de inhoud. Als je gezond wilt eten dan is dit onmisbaar in je keuken!

Prima ipad

Snelle levering goede prijs en prima ipad.!

Quick and effective

Positive overall, a small hiccup as I ordered a screen protector for my new smartphone and it was not in the first package. I flagged this to Mediawereld and the response was swift and they got back to me in two days sending a new package. Good reaction, good respect for the client. Proficiat!

Prima presentatie van promotieartikel(en)

Soepele bestelprocedure, super snelle levering, klantvriendelijke aftersale. Kortom, een betrouwbare webshop.

Warte seit 10 Tage auf meine bestellung

Meine Bestellung (ord 22 03 24 -000007164355) ist noch immer nicht geliefert worden!!!!

Vlotte bestelling en opvolging tot wanneer je pakket niet aankomt op afgesproken moment….

En je zelf moet uitvinden dat het niet zal geleverd worden wegens beschadigd terwijl het bedrag al dagen ervoor teruggestort is.

Goede service, zoals het hoort.

Besteld, betaald, geleverd: snel, goed & efficiënt.

Artikel nooit ontvangen

Artikel gemeld als “geleverd” door post.nl Post.nl legt verantwoordelijkheid voor onderzoek bij de afzender…

Snelle en nette levering

Binnen een dag had ik het bestelde artikel in huis

Prima afhandeling en correcte levering

Duidelijk, voordelig, snel

Duidelijke website, mooie prijs, snelle verzending en levering.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

De levering was snel, enkel post nl heeft het pakket gewoon gedropt zonder mijn handtekening te vragen. Dit terwijl we thuis waren. Dus voorhetzelfde geld was er iemand anders mee weg.

Super snelle zending!

Het product moet nog gebruikt worden. Maar media wereld heeft super snel geleverd. Dat is al heel fijn!

Ik heb mijn pakket niet gekregen.

Ik heb het pakket al een week geleden besteld. Ik heb wel een track en tracé code gekregen, maar er staat nogsteeds op dat het pakketje niet ontvangen is. Gelukkig heb ik contact gehad met het bedrijf en krijg ik mijn geld terug gestort, op mijn rekening. Post nl is mijn pakket kwijt geraakt. Daar kan dit bedrijf natuurlijk ook niets aan doen!

Snelle en goede service

Gisteren besteld en vandaag in huis. Wat een snelle service

Dikke tien

Zeer snelle levering.

Product was kapot en nooit meer wat gehoord van de klantenservice

Ik had voor kerst de galaxy buds besteld bij mediawereld. Leek op eerste gezicht top. Snel geleverd etc. Echter blijken de buds het niet te doen. Kan natuurlijk gebeuren, maar daarna proberen contact op te nemen met mediawereld via de mail. Nooit meer wat van gehoord op de mailtjes voor het plaatsen van een beoordeling na, dus bij deze. Misschien dat er op deze manier iets mee gedaan wordt

goed verzorgt

goed geregeld ze doen wat beloofd is

Quellinstraat 49

2018 Antwerpen

+32 (0)3 376 09 61

Over Mediawereld.be

Mediawereld is dé media webshop voor België en Nederland, voor al uw elektronica en gadgets! Bent u op zoek naar gadgets voor uzelf, of gaat u ze weggeven als cadeau? Wij weten zeker dat u, uw moeder, vader, liefde, een vriend, of welke ontvanger dan ook, zeer tevreden gaat zijn met een van onze producten. Dat komt omdat we artikelen voor alles en iedereen in huis hebben. Bovendien zijn we iedere dag hard aan het werk om ons assortiment verder uit te breiden, zodat u kunt blijven profiteren van een ruim aanbod aan geweldige elektronica deals.