Niet zoals beloofd in de advertentie.

In de advertentie staat: vandaag voor 22.00 besteld is morgen in huis. Klopt niet helaas. Heb donderdag 29-5 rond 15.30 besteld. Het is nu zondag 1-6 heb mijn order nog niet ontvangen. Misschien beter om hier niet mee te adverteren. Dan maak je iemand niet blij met een dooie mus.

Snelle levering, prachtige producten.

Schoenen, tassen, ze zijn allemaal van een super kwaliteit en gaan dusdanig lang mee dat je je bijna schuldig voelt dat je iets nieuws koopt…. Levering en de communicatie over de levering ook helemaal prima. Blij een een paar heerlijke nieuwe enkellaarsjes.

Al 45 jaar mijn favoriete merk van Fred de la Bretoniere

De mooiste schoenen , laarzen en sandalen die er bestaan! Blijft mijn favoriet!!

Wauwww

Snelle verzending, prachtige zacht leren sneakers, waar voor je geld!

Goede service snelle levering helaas waren de sandaaltjes te klein en te smal daardoor moest ik ze retour sturen. Niet passend voor mijn voetjes Ik kreeg na mijn mail zelfs nog korting vanwege mijn verjaardag. Top

Toppie!

Schoenen kreeg ik de volgende dag al in huis en zitten als gegoten! Ben er blij mee!

Perfecte zomer schoentjes

Zitten als slofjes, niet meer uitgedaan!

Een echte aanrader

Een echte aanrader

Comfortabel

Mooie en comfortable sandaal

Super mooie schoenen en goede kwaliteit!

Leuke modellen en mooie kwaliteit schoenen en laarsjes! Ze zitten zalig heerlijke zacht. Snelle levering.

Zachte heerlijke comfortabele schoenen

Zo blij met inmiddels het 4e paar espadrilles Elche Lofa. Ik hoop dat het model in de collectie blijft en dat er nieuwe designs bijkomen.

Mooi product. Snel geleverd

Mooi product Snel geleverd

Zoals altijd “PERFECT”

Deze espadrilles zitten heerlijk en zien er geweldig uit. Prijs-kwaliteit is erg goed. Zoals altijd een snelle levering!

Heerlijke schoenen, prachtige kwaliteit en een snelle levering. Wat wil een mens nog meer....

Heerlijke sandalen voor het zomerseizoen!

Besteld en de volgende dag in huis! Heerlijke schoenen, lopen zo lekker, dat je er zo op naar Parijs loopt!

Mooie schoenen

Mooie schoenen en snelle levering

Super snelle levering.

Super snelle levering.

Prachtige tas

Prachtige tas , mooie kwaliteit en zeer snel geleverd

Heel erg tevreden!

Ik heb voor de 1.keer bij Shabbie bestellt en ik ben heel erg tevreden. Bestelling was volgende dag in huis. Super netjes ingepakt met retourbrief erbij. De beschrijving klopt bij het product.

Snelle bezorging leuke afprijzing

Snelle bezorging leuke afprijzing

Ontzettend fijne schoenen met groot draagcomfort

Als je nog twijfelt, niet meer doen en koop Shabbies. Deze schoenen zitten onwijs lekker ook als je de hele dag op de hakken loopt. Mooie, stijlvolle schoenen. Snelle levering. Echt een aanrader!

Fantastische sandalen

Donderdagavond sandalen besteld, vrijdagavond geleverd en zitten heerlijk!

Fantastische sneakers en snelle levering

De sneakers waren er binnen een dag en zitten fantastisch. Shabbies blijft mijn favoriete merk.

Deze favoriete laarzen in de zoveelste kleur besteld

Binnen 24 uur binnen. Mijn favoriete model heb ik al in diverse kleuren. Altijd goed.

Kwaliteit waar voor je Geld

Alle jaren fan van het merk. Snelle levering, super kwaliteit en goede pasvorm. En net even anders dan gewoon. Maw Aparte schoenen in de collectie