Super!!!

Laarsjes waren in mijn maat uitverkocht, aangegeven dat ik een melding wilde ontvangen als ze weer op voorraad zouden komen. Melding ook ontvangen en laarsjes gelijk besteld. Volgende dag al in huis. Bestel proces is erg makkelijk, site is erg overzichtelijk. Super blij mee!! Laarsjes zijn weer erg mooi en passen goed.

Betrouwbaar

Ik heb in korte tijd drie maal een bestelling gedaan waarvan ik twee maal een pasr laatsjes heb geretourneerd. Ik ontving de laarsjes binnen 3 dagen, degelijk verpakt. Bij retour was stond de terugbetaling heel snel weer op mijn rekening. Voor mij gewoon een fijn betrouwbaar bedrijf met prachtige laarzen en andere mooie spullen.

Blaren op mijn hiel

De enkellaarsjes hebben een zeer smalle schacht, ze in huis gedragen, na een worsteling om ze aan te krijgen. Ik dacht ik ga er even mee naar buiten met als gevolg 2 grote blaren op mijn hielen. Ben ik niet gewend van dit merk

Top Service!!

Snelle levering. En retour ivm model van de laars toch niet geschikt voor mijn voeten retour binnen 3 dagen volledig geregeld.

Kwaliteit & comfort!

Na een flinke pauze toch weer terug bij dit fijne schoenen/tassenmerk. Er staan nog flink wat paar in de kast en die blijven kwalitatief goed en zijn qua model ook tijdloos. Ook het draagcomfort is hoog. Al is manlief niet blij met dit (hakloze) model, ze zitten als gegoten (net pantoffeltjes)!! Erg blij mee.

Prima klantenservice !

Per abuis de verkeerde maat besteld en zeer professioneel en aardig geholpen en te woord gestaan door Julia van de klantenservice. Snel restitutie ontvangen. Ben al jaren groot fan van Fred de la Bretoniere! ❤️

Geweldig!!

Ik ben er zo blij mee,heerlijke sneakers gekocht en ze zitten als gegoten Vrijdagavond om half 10 besteld en de volgende dag al in huis Echt geweldig !! Vriendelijke groet Annemieke van Gent

Snelle verzending

Mijn bestelling enorm snel verzonden en in perfecte staat

Wil geen ander merk meer

Goede kwaliteit, lopen heerlijk zonder pijn, snelle levering en goede service.

Top kwaliteit, top service.

De boots zijn zeer mooi en van top kwaliteit. Netjes geleverd zoas het hoort.

Helaas te smal

De enkellaars is erg smal; mijn voeten zijn niet breed maar toch knelde de laars aan mijn rechtervoet. Helaas moet ik ze retourneren...

Supermooie schoenen die ook heerlijk dragen Supersnelle levering

Goede ervaring!

Product is prima, maar

De schoenen zijn prachtig, maar voor mij te smal. Ze komen terug in de verpakking waarmee ze geleverd werden: bekijk het zelf en weet daarmee wat ik bedoel!

Mooie enkellaarzen

Jammer dat de ritsen zo stroef (of helemaal niet) werken

Laarzen

Mijn bestelde laarzen waren super mooi maar helaas te klein en te smal voor mij.

zitten heerlijk warm en super leuk

Ik heb er veel plezier van.

Fantastische web site voor mensen met maat 42!

Ik bestel regelmatig hier. Het is niet gemakkelijk om mooie en kwalitatief hoge schoenen in mijn schoenmaat te vinden. Ik ben heel blij dat ik sinds enkele jaren dit merk ken!!! Verder zo! Zij gaan lang mee en de klantenservice is top!

Vlotte en nette verzending. Kwaliteit moet betaald en dat doe ik graag

Super tevreden

Heel goed geregeld. Ondanks de feestdagen en het slechte weer, toch een snelle levering. Ben zeer tevreden.

Perfecte pasvorm

Als man zoek ik naar een uniseks laars, dus die zowel voor een vrouw als een man kan. Want ondanks mijn lente van 1 meter 94 heb ik schoenmaat 42. Met het model "Ankel Boot Lucie Ankie" is het de tweede keer dat ik een heel mooie laars bij Shabbies Amsterdam heb gevonden. En met een perfecte pasvorm. En een wat hogere hak is heel ondersteunend voor mijn wat zwakke rug.

Fijne en snelle levering Schoenen waren uitstekend verpakt Schoenen zijn zoals op foto’s afgebeeld en de maat is ook nog eens goed en duidelijk omschreven Helemaal top

Ik heb de schoenen niet ontvangen.

Een week na de bestelling werd zonder enige uitleg gemeld dat ik het aankoopbedrag van de schoenen terug zou krijgen. Geen idee wat er is gebeurd.

Super schoenen

Top schoenen

Mijn bestelling is goed en snel geleverd. Goed verpakt en mogelijkheid tot retourneren

7 James Wattlaan

Drunen 5151 DP