De FdlB Pearl sneakers zijn geweldig! Ik heb al meerdere kleuren gekocht !

Zeer comfortabel model, waar je de hele dag lekker op loopt.

Vakmanschap

De laars van Fred de la Bretoniere combineert klassiek en stoer: je ziet duidelijk het vakmanschap terug waar het merk voor bekend staat.

Gewoon super

Een plezier om zo een schoenen aan je voeten te hebben. Gewoon perfect

Ze verkopen schoenen die kwaliteit hebben en betaalbaar

Kwaliteit en super snel

Eindelijk een fijne sneaker die ik echt draag, zo fijn

Snelle levering, goed verzorgd en mooie kwaliteit

Goede ervaring met mijn eerste bestellong

Mooie artikelen. Leuke Sale ook. Het bestelproces is makkelijk.

Snel en eenvoudig

Heel eenvoudig om een bestelling te doen. Alles duidelijk. En dat maakt het bestellen een stuk eenvoudiger en leuker

Altijd topkwaliteit, service en snel leveren

Ik bestel nu een aantal jaar op de website en ben zeer tevreden over de kwaliteit! Hele tevreden klant!

Fantastische

Heerlijke, prachtige schoenen!

Prettige site, een snoepwinkel!!!

Fijne site, prachtige items. Het leer is zo mooi en wordt alleen maar mooier. Ben al jaren fan en heb dan ook een aardige collectie tassen en schoenen.

Zeer goede schoenen

De kwaliteit is erg goed en de maten kloppen altijd. De schoenen hebben een heerlijk voetbed en je kunt er uren op staan en lopen.

Mooie kwalitatieve producten

Heerlijke en prachtige schoenen met een voetbed waar je u tegen zegt!

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Mooi

Prachtige stijlvolle schoenen!

Fred en Shabbies het gouden duo . Alleen nog maar deze 2 aan mijn voeten.

Sinds ik Fred en Shabbies heb ontdekt kijk ik naar geen andere merken meer. Lang loop en stap plezier perfecte kwaliteit

Goed en verzorgd

Groot fan van Fred de la Bretoniere!

Ik ben al lange tijd groot fan van Fred de la Bretoniere. De producten zijn gewoon zo mooi, en de kwaliteit is echt heel goed. Ik ben zo'n 12 jaar geleden begonnen met een schoudertas, en heb m'n collectie langzaam maar zeker uitgebreid. Ik heb ook een rugtas en een clutch. En qua schoenen heb ik laarzen, sneakers en loafers. Oh, en een bijpassende riem. Allemaal 'statement pieces', allemaal tijdloos, allemaal nog steeds mooi.

Kwalitatief perfect

Goede service, mooie perfect afgewerkte schoenen. Weer een paar om aan mijn reeks Fredjes toe te voegen!

Beste sneakers ever!

Heerlijk dat ik altijd dezelfde maat schoenen kan bestellen en dat deze echt altijd fijn en goed lopen.

Mijn eerdere aankopen, sneackers en mijn Marianneke tas, zijn van mooie kwaliteit en ik draag en gebruik het met veel plezier! Vandaar nu mijn derde aankoop! Succes!

Goed maar traag

Mijn bestelling wordt morgen geleverd. Heel fijn nu ik morgen een feestje heb. Hartelijk dank voor de snelle verzending. Mvg Marjory

De schoenen zitten goed en comfortabel.

Mijn ervaring is dat de schoenen heerlijk lopen en van mooie materialen gemaakt zijn.

1x Freddelabretoniere, altijd Fred…

Zo’n mooie sneakers en loafers weer gekocht dit jaar. Prachtig materiaal dat mooi blijft en een goede pasvorm heeft. Snelle en goede levering. Ik ben al 26 jaar pedicure en kijk altijd goed naar het materiaal en de pasvorm van schoenen, ik ben fan!

Al aantal jaren Pearle sneakers,,, top!

Zitten goed voor bredere voeten, kan er kilometers op lopen. En zien er ook nog mooi uit!

James wattlaan 7

5151 DP Drunen