Fijne merk

Ik draag graag sneakers, schoenen en laarsjes van Fred de La Bretoniere. Ze zijn vrouwelijk en van goeie kwaliteit. Ook de tasjes zijn trouwens heel praktisch.

Prachtige schoenen

Echt heel mooie schoenen! Ik had ze in maat 39 besteld, want volgens de maattabel moest ik die hebben. Helaas zijn ze te groot, dus ik heb ze nu in een maat kleiner besteld. Hopelijk zijn die wel goed, want ik vind ze echt heel mooi. De schoenen alleen krijgen van mij 5 sterren. Ik heb 4 sterren gegeven, omdat de maattabel dus niet klopt.

Fijne winkel met originele schoenen en tassen.

Ik heb hier meerdere keren schoenen gekocht, soms een tas. Het is gemaakt van hoogwaardig leer. De schoenen zijn erg comfortabel.

Love it!

Mooie sneakers van een hoogwaardige kwaliteit die erg lekker lopen! Altijd weer een feest om bij Fred tw mogen shoppen!

Een tas die blijft passen!

Alsof iemand begrijpt dat deze tas bij mij́ past Samen 1

Hier vind ik altijd de schoen na mijn smaak

De schoenen en accessoires die ik van Fred heb blijven zeer goed tijdens gebruik. Ik ben erg blij met de uitgebreide collectie, ik probeer wel eens wat anders maar kom altijd weer terug bij Fred.

Geweldig merk

Ik ben al jaren fan van dit merk. Zowel de schoenen als de accocoires zijn niet alleen mooi maar ook een geweldige kwaliteit. Wil je nu gaan voor de sportieve of klassieke look, je kan alle kanten op met fred. Bedankt dat je bestaat hihi

Net iets anders, daar houd ik van. Mooie crossbody tas

Makkelijker website. Mooie foto's en een goede omschrijving, zodat je weet wat je koopt.

♡ handmade shoes

Ben fan van Fred de la Bretoniere. Mooie stijlvolle schoenen met een goede pasvorm. Dit komt doordat het altijd van leer gemaakt is binnen/ buiten. Van zomer slipper tot aan modieuze laarzen, echt mijn smaak en stijl. Het label klein en niet te opzichtig ( graag zo houden).

Positief!!! Een aanrader.

Hele fijne en overzichtelijke site!! Duidelijke foto’s en goede informatie.

Al jaren fan

Iedere keer kom ik weer terug bij dit merk. M’n schoenen, tassen en ik heb nu ook de riemen aangeschaft :-)

Al ruime tijd een zeer tevreden klant

Zeer mooie producten van hoge kwaliteit en zowel in de winkel als op de website een goede klantbeleving en fijne service.

sneakers zijn echt perfect ze geven je look meteen iets chiquer maar ze lopen zó fijn dat je ze echt overal bij draagt.

Altijd kwaliteit

Altijd goede producten, service en een ervaring opzich. Van accessoires tot schoenen!

Super mooie elegante schoenen met liefde vervaardigd♥️

Tot nu toe een vlot proces en nu wachten op de bezorging morgen.

Super easy

Iedere keer weer verbaast door de mooie nieuwe collectie. Schoenen en tassen zijn altijd zo mooi en super kwaliteit. Iedere seizoen koop ik 1 of 2 paar schoenen. Pasvorm is altijd goed, geen gedoe dat je niet weet welke maat je moet bestellen, omdat model anders uitvalt. Al jaren een grote liefhebber van dit merk.

Stijlvol en comfortabel!

Al jaren koop ik met veel plezier de schoenen van Fred de la Bretonière. Ze zitten vanaf het eerste moment supercomfortabel, de kwaliteit is echt top, en ik ben nog nooit iets comfortabelers tegengekomen. Geweldig!

Duidelijke site! Prachtige producten. Mooie foto’s. Heb een mooie tas gekocht met 10% korting dankzij welkomstkorting .

FdlB=Kwaliteit van eigen bodem!

Wil je investeren in een mooi en kwalitatief NL product? Dan zit je Fred dl B. helemaal goed :) Ik heb inmiddels een ruime collectie Fred/Shabbies en draag deze al jaren. Goede pasvorm, prachtig leer en ze zitten mij fantastisch. Ik ben FAN! Zojuist nieuwe bruine hoge laarzen met croco print besteld en kan niet wachten tot ze er zijn, ben heel benieuwd!

consistent perfect

Ik bestel nu al vele jaren schoenen via de website van Fred De La Bretoniere. En ik heb nog nooit schoenen teruggestuurd. Dat zegt wel iets. Top kwaliteit, heerlijk pasvorm, mooi leer, Etc.

Snel en makkelijk

Ik heb de laarzen nog niet ontvangen maar de website is super makkelijk. Hopelijk ook snelle levering dan kan ik ook heel snel deze prachtige nieuwe laarzen aan.

De FdlB Pearl sneakers zijn geweldig! Ik heb al meerdere kleuren gekocht !

Zeer comfortabel model, waar je de hele dag lekker op loopt.

Vakmanschap

De laars van Fred de la Bretoniere combineert klassiek en stoer: je ziet duidelijk het vakmanschap terug waar het merk voor bekend staat.

Gewoon super

Een plezier om zo een schoenen aan je voeten te hebben. Gewoon perfect

Ze verkopen schoenen die kwaliteit hebben en betaalbaar

James wattlaan 7

5151 DP Drunen