Eindelijk een fijne sneaker die ik echt draag, zo fijn
Hi Martha, Dank u wel voor uw fijne feedback! XX Team Fred
Snelle levering, goed verzorgd en mooie kwaliteit
Hi Maria, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, verzorging en kwaliteit. XX Team Fred
Mooie artikelen. Leuke Sale ook. Het bestelproces is makkelijk.
Hi Sau, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de artikelen, de sale en het bestelproces. XX Team Fred
Heel eenvoudig om een bestelling te doen. Alles duidelijk. En dat maakt het bestellen een stuk eenvoudiger en leuker
Hi Claudette, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat goed om te horen dat het bestelproces duidelijk, eenvoudig én leuk is. XX Team Fred
Ik bestel nu een aantal jaar op de website en ben zeer tevreden over de kwaliteit! Hele tevreden klant!
Hi Anneke, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u al jarenlang zo tevreden bent over onze kwaliteit dat waarderen wij enorm XX Team Fred
Heerlijke, prachtige schoenen!
Hi Fleur, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te tevreden bent over de schoenen. XX Team Fred
Fijne site, prachtige items. Het leer is zo mooi en wordt alleen maar mooier. Ben al jaren fan en heb dan ook een aardige collectie tassen en schoenen.
Hi Jose, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u al jaren fan bent en zo geniet van het leer en onze collectie dat waarderen wij enorm XX Team Fred
De kwaliteit is erg goed en de maten kloppen altijd. De schoenen hebben een heerlijk voetbed en je kunt er uren op staan en lopen.
Hi Charlotte, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat u al jaren fan bent en zo geniet van het leer en onze collectie dat waarderen wij enorm XX Team Fred
Heerlijke en prachtige schoenen met een voetbed waar je u tegen zegt!
Hi Jeannette, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat u zo geniet van het comfort en het mooie voetbed. XX Team Fred
Mooie kwaliteit, snelle levering.
Hi Jeannette, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. XX Team Fred
Prachtige stijlvolle schoenen!
Hi Lut, Dank u wel voor uw fijne feedback! . XX Team Fred
Sinds ik Fred en Shabbies heb ontdekt kijk ik naar geen andere merken meer. Lang loop en stap plezier perfecte kwaliteit
Hi Trea, Wat een mooi compliment, dank u wel! Fijn om te horen dat Fred en Shabbies zo bijdragen aan uw loop- en stapplezier daar zijn we trots op. XX Team Fred
Hi Maria, Wat een mooi compliment, dank u wel! XX Team Fred
Ik ben al lange tijd groot fan van Fred de la Bretoniere. De producten zijn gewoon zo mooi, en de kwaliteit is echt heel goed. Ik ben zo'n 12 jaar geleden begonnen met een schoudertas, en heb m'n collectie langzaam maar zeker uitgebreid. Ik heb ook een rugtas en een clutch. En qua schoenen heb ik laarzen, sneakers en loafers. Oh, en een bijpassende riem. Allemaal 'statement pieces', allemaal tijdloos, allemaal nog steeds mooi.
Hi Marlouk, Hartelijk dank voor het delen van uw prachtige verhaal! Wat bijzonder om te lezen hoe u al zo lang fan bent en uw collectie door de jaren heen heeft opgebouwd. Dat u onze items nog steeds als tijdloos en mooi ervaart, waarderen wij enorm. XX Team Fred
Goede service, mooie perfect afgewerkte schoenen. Weer een paar om aan mijn reeks Fredjes toe te voegen!
Heerlijk dat ik altijd dezelfde maat schoenen kan bestellen en dat deze echt altijd fijn en goed lopen.
Hi Marian, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat prettig om te horen dat u altijd kunt rekenen op een consistente maat en comfortabel loopplezier XX Team Fred
Mijn eerdere aankopen, sneackers en mijn Marianneke tas, zijn van mooie kwaliteit en ik draag en gebruik het met veel plezier! Vandaar nu mijn derde aankoop! Succes!
Hi Netty, Dank u wel voor uw fijne feedback! XX Team Fred
Mijn bestelling wordt morgen geleverd. Heel fijn nu ik morgen een feestje heb. Hartelijk dank voor de snelle verzending. Mvg Marjory
Hi Marjory, Wat fijn om te horen, dank u wel voor uw bericht! We wensen u heel veel plezier morgen op het feestje en hopen dat u volop van uw bestelling geniet XX Team Fred
Mijn ervaring is dat de schoenen heerlijk lopen en van mooie materialen gemaakt zijn.
Hi Marian, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat mooi om te horen dat u het comfort en de materialen van onze schoenen zo waardeert. XX Team Fred
Zo’n mooie sneakers en loafers weer gekocht dit jaar. Prachtig materiaal dat mooi blijft en een goede pasvorm heeft. Snelle en goede levering. Ik ben al 26 jaar pedicure en kijk altijd goed naar het materiaal en de pasvorm van schoenen, ik ben fan!
Hi Esther, Wat een prachtig compliment, dank u wel! Zeker vanuit uw vak als pedicure waarderen we het enorm dat u zo positief bent over het materiaal, de pasvorm en het comfort. Veel plezier van uw sneakers en loafers XX Team Fred
Zitten goed voor bredere voeten, kan er kilometers op lopen. En zien er ook nog mooi uit!
Hi Diana, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat mooi om te horen dat de schoenen comfortabel zijn voor bredere voeten én er goed uitzien daar doen we het voor. XX Team Fred
Ik ben al jaren klant. En ben zeer tevreden.
Hi Maria, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden als trouwe klant! XX Team Fred
Vlotte service en als een maat weer beschikbaar is krijg je direct een e-mail!
Hi Marianne, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de meldingen bij nieuwe voorraad. XX Team Fred
Ik bestel al vaker schoenen van Fred de la Bretonniere en ben elke keer weer blij verrast. Het leer is soepel en van hoge kwaliteit, de pasvorm perfect, en de afwerking tot in de details verzorgd. Tijdloos design dat moeiteloos te combineren is met verschillende outfits. Comfort én klasse in één!
Al jaren loop ik heerlijk op deze fijne en mooie schoenen. Zo fijn om leuke schoenen te dragen met mijn orthopedische inlegzolen.
Hi Ineke, Wat fijn om te horen, dank u wel voor het delen! We zijn blij dat u al jaren zo comfortabel én met plezier onze schoenen draagt, ook met uw orthopedische inlegzolen. XX Team Fred
James wattlaan 7
5151 DP Drunen