Beste Kaatje, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen dat je heel veel plezier gaat hebben van je sandalen. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hi Loes, Wat vervelend om te lezen dat er tot 2 keer toe iets mis is gegaan met het bestellen van je nieuwe schoenen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Wanneer je nog eens zoiets mee zou maken, kun je altijd met ons contact opnemen via webshop@freddelabretoniere.com. Wij zorgen dan voor een gepaste oplossing. Vriendelijke groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Marianne, Wat fijn dat je matchende schoenen hebt gevonden voor je bruiloftsoutfit. Alvast een geweldige dag toegewenst. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Marloes, Wat te gek dat je al zoveel Fred de la Bretoniere's in je kast hebt en er zo blij mee bent. Wij wensen je heel veel draagplezier toe. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Yvonne, Jij vooral heel erg bedankt! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen. Op onze website hebben wij een onderhoudspagina, die kun je hier terugvinden: https://www.freddelabretoniere.com/nl/clean-care Mocht je daar nog vragen over hebben horen wij dat natuurlijk graag. En wij nemen jouw feedback mee! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Nel, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de schoenen. Wij wensen je heel veel comfortabele kilometers toe! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Arianne, Bedankt voor het achterlaten van deze feedback, wij doen altijd ons uiterste best om de maat zo realistisch mogelijk aan te bieden maar erg fijn dat hij bij jou in één keer goed was! Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankopen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Corina, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review. Super fijn dat je zo blij bent met de service en je nieuwe schoenen! Veel draagplezier toegewenst. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Aafke, Wat goed dat je hebt doorgezet met het inlopen van je nieuwe schoenen, zodat je er nu vooral hopelijk heel veel comfort van hebt! Veel draagplezier toegewenst. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Elly, Wij zijn heel erg blij dat jij blij bent met je aankoop. Heel veel draagplezier toegewenst. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hi Elles, Bedankt voor je fijne bericht. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het comfort. Veel draagplezier toegewenst! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Antoinette, Wat leuk dat je zo tevreden was met je schoenen, dat je nog een paartje in een andere kleur hebt besteld! Wij wensen je veel (wandel)plezier toe. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Beste Nadia, Bedankt voor het achterlaten van je review. Leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe aankoop. We wensen je er nog veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Beste J, Bedankt voor je bericht! Wat leuk om te lezen dat je zo positief bent. Wij streven er naar om deze kwaliteit te blijven leveren en hopen je snel weer eens terug te zien. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hi Pepie, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Leuk om te lezen dat je blij bent met de modellen en de mogelijkheid om je steunzolen in de schoenen te dragen. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Beste Marieke, Bedankt voor je leuke review! We wensen je heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hi Petra, Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe sneakers, heerlijk wanneer ze gelijk goed zitten. Heel veel draagplezier toegewenst. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Corry, Bedankt voor je reactie! Wat leuk om te lezen dat je helemaal blij bent. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi An, Goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verzending, bedankt voor je feedback! Veel plezier toegewenst met je nieuwe aankoop. Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Hi Patricia, Bedankt voor je review en veel plezier toegewenst met je nieuwe aankoop! Lieve groet, Team Fred de la Bretoniere
Beste Anne, Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend dat het pakket slordig was afgeleverd, wij zullen dit oppakken met DHL. Fijn om te horen dat je wel tevreden bent met je nieuwe aankoop. Wij wensen je er nog heel veel plezier van! Liefs, Team Fred de la Bretoniere