De schoenen zijn lekker snel bezorgd. Ik ben erg blij met de sneakers.zoyten heerlijk
Hi Ellen, Dank je wel voor je bericht! Wat fijn om te lezen dat de schoenen snel zijn bezorgd en dat je zo blij bent met de sneakers. Heerlijk dat ze zo lekker zitten Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb de loafers vandaag binnen gekregen! Ze zitten als gegoten:) zoals ik gewend ben van fred de la Bretoniere is de kwaliteit weer top! Fred de la Bretoniere schoenen zijn tijdloos en passen echt bij het huidige modebeeld! Ik ben fan en zal het altijd blijven!
Hi Gea, Wat heerlijk om te lezen, dank je wel! Fijn dat de loafers zo perfect zitten en dat je opnieuw zo tevreden bent over de kwaliteit van Fred de la Bretonière. Een mooier compliment kunnen we ons niet wensen! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Sneaker zit lekker,loopt goed. Ik heb wel een beetje verstand van schoenen. Mijn vader was schoenmaker en maakte ook nieuwe maat schoenen.
Hi Magree, Dank je wel voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de sneakers lekker zitten en goed lopen. Extra bijzonder dat dit compliment komt van iemand met zoveel schoenenkennis dat waarderen we enorm. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle levering, mooie kwaliteit
grote fan van Fred tassen altijd al geweest! ik koop niks anders dus ook met nieuwe telefoontasje én riem voor mn verzameling weer super blij:)
de bestelling is vlot verzonden. mooie schoenen, lopen heerlijk en valt goed op maat. Ik ben er blij mee!
Wat een feestje is het toch iedere keer om de doos te openen en het zijn altijd schoenen van top kwaliteit.
Ik zag dat de sneakers die ik had gezien in de sale waren. Helaas in mijn woonplaats geen winkel waar ik kan passen. Ik heb ze daarom online besteld en ik heb ze een dag later al in huis mogen ontvangen. De pasvorm is fantastisch, hippe sneaker maar met een goede steun en erg comfortabel. Ook mijn contact met de klantenservice is naar tevredenheid verlopen. Een aanrader!
Gisteren paar sneakers ontvangen, waren besteld in maat 37, dit stond ook op de doos vermeld maar de sneakers in de doos waren maat 36...ik heb ze kunnen doorverkopen aan een vriendin maar wilde dit toch even melden!! Vorige bestelling verliep correct.
Binnen één jaar heb ik drie paar schoenen en één paar laarzen aangeschaft, hier blijkt al uit dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit. De maat is altijd goed en het loopt fantastisch! Heel erg blij mee.
Echt hele mooie laars! En ben er super blij mee! Ik bestel zeker vaker bij jullie
Hi Mirian, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat je zo blij bent met je laarzen. We kijken ernaar uit je vaker terug te zien. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Door de hevige sneeuwval heb ik de sneakers helaas nog niet kunnen dragen, maar de levering was erg snel en de sneakers zien er uit zoals op de website.
Hi Monique, Dank je wel voor je bericht! Wat fijn dat de levering zo snel was en dat de sneakers precies zijn zoals je ze verwachtte. Hopelijk kun je ze snel dragen zodra het weer het toelaat Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snel bezorgd en natuurlijk Fred de la Bretoniere!
Hi Marja, Dank je wel voor je leuke feedback! Fijn dat de levering snel was en dat je weer zo geniet van Fred de la Bretonière. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De marianneke tas L kleur zand is heerlijk zacht en prachtig van kleur en qua inhoud heel handig. 1 rits in de binnenkant aan de platte zijde en de halfronde vorm is een mooi formaat om te gebruiken. Heel overzichtelijk zodat je alles kunt zien in de tas en een mooie rits on de tas te sluiten. Ik vind het model heel mooi een handig platte kant tegen je aan en bij opening goed zicht in je tas. Er zijn zoveel mooie kleuren maar ik vind de zachte suede zand heel zomers maar past ook bij winterweer. Mooi draaghengsel. Wat moet ik nog meer zeggen. Mijn financiële situatie leidt ertoe dat ik er naar 1 kan vragen voor mijn verjaardag. Dus als ik het bedrag terugwin dan weet ik wel wat ik doe! We hebben elkaar leren kennen op de tennisbaan en ik zie een mooie zachte blush/gravel kleur al voor me. Ik vind de tas een echte aanrader zoeel qua vorm en kleuren.
Hi Annique, Wat een heerlijke en uitgebreide feedback, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de Marianneke tas – van het model en de kleur tot het draagcomfort en de indeling. Daar doen we het voor. We hopen dat deze of een volgende tas je nog heel veel plezier gaat geven. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Zeer snelle levering ondanks de feestdagen
Helemaal blij met m'n nieuwe enkellaarsje. Ze zitten fantastische, zijn elegant en ik kan er heel wat km op wandelen!
Hi Natasja, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat de enkellaarsjes zo comfortabel zitten én dat je er lekker veel op kunt wandelen. We wensen je er heel veel plezier mee! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De levering is super snel en netjes ingepakt. De tas zelf is bijzonder mooi. Soepel, mooi leer, netjes afgewerkt ook de binnenkant. Kortom een hele mooie en fijne tas die ik veel ga gebruiken!
Hi Eveline, Dank je wel voor je fijne feedback! Wat leuk om te lezen dat de levering snel en netjes was en dat je zo enthousiast bent over de tas. We wensen je er heel veel plezier mee! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Deze sneakers zijn echt geweldig!Normaal heb ik altijd speciale inlegzooltjes nodig , maar deze hebben zo’n goed voetbed en pasvorm dat dat helemaal niet nodig is . Echt super blij mee .
Hi Clara, Wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat de sneakers zo’n goed voetbed en pasvorm hebben en dat je ze zonder inlegzooltjes kunt dragen. Daar worden we heel blij van! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Heb,helaas,sinds 22december geen nieuws meer van mijn pakje!!
Hi Marleen, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je sinds 22 december nog niets hebt vernomen over je pakket. Dat begrijpen we heel goed en dit is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses hiervoor. We kijken dit graag zo snel mogelijk voor je na. Neem gerust contact met ons op [email protected] met je ordernummer, dan helpen we je direct verder. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De website geeft aan dat laarzen van binnen leer zijn, dat blijkt niet zo te zijn.
Hi Kate, Dank je wel voor het delen van je feedback. Dat de informatie op onze website niet klopt, is uiteraard erg vervelend en dit had niet mogen gebeuren. Onze excuses hiervoor. We nemen je melding serieus en zullen dit intern controleren en aanpassen waar nodig. Mocht je hierover nog vragen hebben of samen naar een oplossing willen kijken, dan helpen we je graag verder. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Tegenwoordig worden hakhoogte en schachtomtrek niet meer vermeld bij de beschrijving, dat zorgt voor onnodig veel retouren. Jammer! Want de kwaliteit blijft fantastisch!
Hi Susanne, Dank je wel voor het delen van je feedback. We begrijpen je punt over de ontbrekende informatie zoals hakhoogte en schachtomtrek heel goed en nemen dit zeker mee ter verbetering. Fijn om te lezen dat je ondanks dit alles zo tevreden bent over de kwaliteit – dat waarderen we enorm! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Laarsjes besteld en de volgende dag al ontvangen!
Hi Anita, Dank je wel voor je bericht! Wat fijn dat je de laarsjes al de volgende dag hebt ontvangen We wensen je er heel veel plezier mee. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hele mooie schoenen gekocht van Fred de la Brettionere. Ze werden een dag later al bezorgd. En ze zitten zoals alles van Fred natuurlijk weer als gegoten. Prachtige schoen, hele mooie details en super kwaliteit, ik heb ze nu al de hele dag aan zonder problemen!
Hi Judith, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je enthousiaste feedback! Geweldig dat de schoenen zo snel geleverd zijn en dat ze meteen zo comfortabel zitten. Daar worden wij heel blij van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Vlotte en correcte bezorging van de bestelde artikelen
Hi Dana, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat de bezorging vlot en correct is verlopen Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Besteld met een korting van 50%, heel fijn. De tas is heel mooi en praktisch, zoals hij op de site staat. De levering was heel snel, zelfs in deze drukke periode met black frisse, Sinterklaas en Kerstmis.
Hi Annemiek, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de tas, de korting én de snelle levering in deze drukke periode. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP