Zit direct als gegoten

Het fijne van FdlB-schoenen is dat je ze aantrekt en weg kunt wandelen. Zonder 'geknel', je schoenen 'uitlopen' (dat ik zovaak bij andere merken schoenen moest doen) is voorbij. En dat is erg fijn.

Schitterende sneakers

Mooie zilveren sneakers. Moderne vormgeving. Geheel van leer , een super stevige sneaker. Zeker een aanbeveling om aan te schaffen Ook in andere kleuren verkrijgbaar

comfortabele schoen

De schoenen lopen heel lekker. Alleen het enkelriempje met gaatjes had wat langer gemogen. Ondanks maatje 36 heb ik geen superdunne enkels. Zelf heb ik er 1 gaatje bijgemaakt maar nu kan het uiteinde van het riempje niet onder het beugeltje door. Dus moet ik naar een schoenmaker. Misschien dat er een stukje elastiek tussen geplaatst kan worden, want bij warm weer willen de enkels nog wel eens op te zetten. Dus heren....enkelriempje met gaatjes graag iets langer maken!!!!

Mooie schoen

Mooie schoenen,, zitten goed, wel maat groter besteld

Mooi uitziend. Goed passend!

Eindelijk schoenen die aan mijn verwachtingen voldoen. Precies zo als op de foto en ook de maat is passend. Dus niet knellend door het mooie soepele leer. en de goede pasvorm.

Elk jaar weer de mooiste, fijnste, comfortabele, met liefde handvervaardigde, kwaliteitschoenen

Bij het zoeken naar nieuwe schoenen, kom ik altijd uit bij Fred de Labretoniere schoeisel. Topkwaliteit.

Op en top communicatie over bestelling en super snelle levering!

Fantastische ervaring

Een cadeautje voor mezelf

Mijn eerste tasje … dik 45 jaar geleden …. en vele items verder … de tentoonstelling in het schoenkwartier! Dus ik bestelde hét boek! En ik krijg een prachtig verpakt cadeau. Een boek in bag, in een box , in een box!! Het boek is echt Fred. Wat een story en inspiratie! Dankjewel (team) Fred.

Wat een fantastische sandalen

Dit zijn echt sandalen die je in de avond vergeet uit te doen, heerlijk! Ze zijn wat prijzig maar dat zijn ze meer dan waard.

Hartstikke fijn!

Snelle verzending, snelle reactie op e-mail. Vriendelijke manier van reageren , hee prettig ! En… de schoenen lopen heerlijk

Prettig en professioneel opgelost!

Snel, begripvol en dus professioneel opgelost is mijn “klacht” over de sneakers Vajen Babs wit/goud, met behoorlijk verschillen FDB labels. Ik had direct na ontvangst gereageerd via een e-mail met de vraag over de beste procedure. Vrijwel direct kreeg ik een retour label en kon ik de sneakers op nieuw bestellen. Kan gebeuren, prettig opgelost hoor! Sneakers zijn top!

Prachtige kwaliteit en toch maar 3 sterren.

Helaas tweemaal de schoenen terug moeten sturen, omdat ze erg klein uitvallen. Dat is jammer.

Mooi comfortabel sandaaltje

Mooie sandaal met niet te hoog hakje, de kleuren vind ik ook heel mooi. Wel kan ik het enkelbandje maar net aan, deze is voor mijn enkels beetje krap, maar ik denk dat het nog wel wat oprekt wanneer ik ze wat langer heb. Door het zachte leer knelt het niet.

Snel bezorgd

Fijne website en de bezorging was sneller dan ik verwachtte.

Schitterend!!

Zeer mooie sneacker mooi ingepaktven een snelle levering heb al meer van dit merk krijg veel complimenten van wat mooi!

Zorgvuldig, snel en superleuk

Dank voor de fantastische sneakers en het bijpassende Marianneke.

Weer hele mooie sneakers!

Blij met mijn nieuwe zwarte sneakers, zitten goed op maat en snel geleverd.

Snelle service voor prachtige schoenen.

Mooie kwalitatieve leren schoenen. Het voetbad van de sandalen van Fred de la Bretoniere is perfect, de zool soepel.

Prima verzorgd

Heerlijke sneakers met perfecte leest

Eerst 1 paar gekocht, vervolgens nog 2 dezelfde

Snelle levering!

‘s avonds nog laat voor t weekend besteld en de volgende dag al geleverd

Goede en snelle service . Mooie kwaliteit

Geweldig leuke sneaker en een snelle levering

Hele mooie schoenen, echt goede kwaliteit.

Snelle en goede bezorging. De schoenen zijn voor mijn moeder, ze heeft moeite met het strikken van veters. Met deze schoenen heeft ze geen problemen met veters meer! De schoenen zijn van hoge kwaliteit en afwerking en ze lopen heerlijk volgens mijn moeder.

Zó blij mee!

Snelle levering van een paar prachtige zilveren loafers! Ze zaten meteen als gegoten! Zó blij mee!!

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP