Goede kwaliteit van het bestelde product

Ze lopen heerlijk Ik loop op sneakers en op loafers

Ik zocht naar schoenen voor een geweldige bruiloft en toen ik de schoenen zag was ik op slag verliefd.

Sneakers besteld, snelle bevestiging via de mail, Levering en informatie daarover heel correct. En de sneakers zijn fantastisch, goede pasvorm, ze staan mooi en lopen heerlijk!

Super blij met nieuwe laarsjes! Perfecte pasvorm en snel geleverd. Fijne prijs kwaliteit verhouding!

Prachtige schoenen

Ben erg blij met de gouden espadrilles ze zijn zeer comfortabel en zien er prachtig uit!

Snel levering en top sneakers

Ik heb witte sneakers besteld, levering was volgens planning dus netjes op tijd en de sneakers echt mooi kwaliteit plus comfortabel, echt een aanrader.

fijne site met mooie collectie

bestellen en levering is zeker goed gegaan. mooie collectie ook. baalde alleen dat deze shabbies klein uitvallen....had er zo zin in....maar goed helaas

Jammer loafers net te klein!

Snelle levering, prachtige loafer maar net te klein en smal voor aan de voet. Dus retour gestuurd … jammer!

Superrrrr service

Super snelle en goede levering, ga zo door!!

Mooie sneakers ,goede pasvorm ,super service prima bezorgd

Snelle levering. Zeer tevreden met prachtige leren handtas.

Nog niks ontvangen

?

Nog niets ontvangen.

Jammer, maar ik heb nog niets ontvangen!De zin: voor 22 uur besteld, volgende dag in huis, geldt dus niet

Te klein

Gisteren zijn mijn laarsjes meegekomen naar Frankrijk. Ze zitten mij te strak, zo ontzettend jammer!!! Begin augustus zal mijn visite ze meenemen naar Nederland en dan terugsturen. (Ben ik nog binnen de 30 dagen). Zal nu overdenken of ik ze nu al een maat groter bestel. Ik laat het graag weten. Hartelijk e groet.

Waaaaanzinnig

Zo blij met mijn mooie schoenen.Super snelle levering.Dank u zeer

Geweldige sneakers en wat een draag comfort

Geweldige snaekers

Snelle leveringen prachtige schoenen

Snelle levering , mooie prijs

Heel slecht

Tot twee keer toe een tas gekregen met beschadigingen. Erger is: Er wordt niet gereageerd op een mail, noch wordt er - zoals door een receptie-medewerkster beloofd - teruggebeld. Overigens in het algemeen ook slecht bereikbaar: één keer een bandje plus een keer een voicemail.

Zoals altijd keurig verzorgd

Leuk winkelen en vlotte bezorging

Veilig en vertrouwd!

Niet mijn eerste bestelling bij Fred. Ik vind de schoenen erg prettig, en vooral klassiek en uniek. De site is overzichtelijk en mijn schoenen waren binnen mijn gewenste tijd in huis. Ontzettend bedankt weer!

Mooie schoenen!

Makkelijk bestelproces , mooie schoenen . Bevallen heel goed !

Geweldige kwaliteit

Espadrille slingback Jamy beige ontvangen. Geweldige kwaliteit en heel mooi suède. Weer heel blij met deze aankoop!

super mooi en fijne schoenen

De schoenen zijn altijd een cadeautje aan mezelf.. uitzoeken is altijd lastig ze zijn namelijk allemaal mooi en schitterend afgewerkt en lopen fantastisch!

7 James wattlaan

Drunen 5151 DP