vanaf het bgin tot t eind heb ik een vlotte service mogen ervaren. fijn dat het allemaal ook zo kan. tot een volgende keer. mvg
Hi Radha, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Goede keuze, laarsjes zitten meteen goed! Netjes geleverd, duidelijk gecommuniceerd. Heel blij met aankoop.
Hi Annemaria, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle levering en zeer tevreden.
Hi Inge, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
En buiten dat ze leuk zijn lopen ze ook nog heerlijk!
Hi Passzzz, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ontzettend blij met mijn zwarte sneakers. Ik had ze al in het wit. Nu zwart aangeschaft voor de winter. Fijne pasvorm en draagcomfort. Aanrader!
Hi Dees, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
2 paar sneakers besteld en ik hou ze alle 2!
Hi Gerda, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn tweede paar laarzen gekocht....zitten perfect de goede kwaliteit straalt ervanaf !
Hi Marion, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Weer een mooi product gekocht van Fred de la Bretoniere. Alvast een Kerstcadeau gekocht, een mooie handtas. Zoals iedere bestelling, super snel geleverd. Goed verpakt, zodat bestelling zonder enige beschadigingen aankomt.
Hi Corielle, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik bestel iets en krijg het niet. Ze geven niks aan, alleen dat ik het geld terug krijg. Ik was al vroeg op om de aanbieding te scoren en die was er op dat moment nog niet. Terwijl het al 20 november was… pas om 12 uur kon ik bestellen en dan blijkt het uitverkocht. Geloof er geen zak van. Ze hebben het product gewoon van de site gehaald. Zal het straks wel weer voor het volle pond erop staan
Hi Magreet, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat dit zo bij u is overgekomen en dat uw ervaring rondom de aanbieding teleurstellend was. We begrijpen uw frustratie en nemen uw opmerkingen serieus om onze communicatie en processen te verbeteren. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Tot opheden mijn tas nog niet ontvangen en de klantenservice is niet te bereiken.
Hi Lot, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u uw tas nog niet heeft ontvangen en dat u ons niet heeft kunnen bereiken. We helpen u graag verder als u contact met ons opneemt met uw ordernummer, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen uitzoeken. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige schoenen die heel fijn comfortabel zittenen lopen. Wil geen ander merk .
Hi Rika, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Leuke stoere biker boot met een heerlijk draagcomfort.
Hi Jenny, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De laarsjes waren er supersnel, maar de al eerder bestelde sneakers heb ik helaas nog steeds niet. Goed verpakt ook, alleen een andere kleur dan besteld...
Hi Anita, Dank u wel voor uw feedback. Jammer om te horen dat de bestelling niet volledig en niet correct is geleverd. We begrijpen dat dit teleurstellend is en helpen u graag verder als u contact met ons opneemt met uw ordernummer. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik koop al meer dan 25 jaar schoenen en sneakers van dit merk . Nog nooit teleurgesteld en pasvorm altijd perfect en de altijd mooie afwerking. Bezorging en retourneren gaat altijd op tijd en zonder gezeur.
Hi Mirjam, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Als ik iets bestel bij jullie past het altijd ( soms door hoge wreef moet ik het terugsturen ) Ik durf alleen bij jullie online te bestellen Wel jammer dat er geen of minder winkels zijn Tassen ook altijd mooi van vormgeving Ik ben fan!
Hi Ella, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooi merk , heb ik 24 jaar verkocht in winkel in Arnhem, maar helaas alleen online te koop, wat ik wel schandalig vind is dat ze zulke duren laarzen gewoon voor je deur zetten als je er niet bent dat kan echt niet zonder briefje in brievenbus, niet netjes toch vr gr mevrouw Zillig.
Hi Carla, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle levering en prachtig tasje
Hi Berdien, Dank u wel voor uw fijne feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Blij met deze prachtige laarzen en de uitstekende service!
Hi Jasmijn, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met de laarzen en onze service Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Alles liep erg snel en zorgvuldig, ik was verrast met de snelle verzending en blij met de mooie laarzen!
Hi Brigitte, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles zo snel en zorgvuldig verliep en dat u blij bent met de laarzen Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Frec de ka Bretoniere is al vele jaren mijn favoriete merk. Gister heb ik een paar geweldige lange bruine laarzen ontvangen en dan weet ik weer waarom ik weer voor dit merk gekozen heb! Prachtig leer en ondanks de hak van 9 cm zitten ze geweldig. Perfecte pasvorm. Zo blij weer mee. Groetjes Olette
Hi Olette, Dank je wel voor je mooie feedback, Olette! Wat fijn om te horen dat je weer zo blij bent met je nieuwe laarzen en dat het comfort en de pasvorm opnieuw overtuigen. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
helaas was het tasje te klein.
Hi Tineke, Dank je wel voor je mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Fred de la Bretoniere heeft mooie schoenen en tassen van goede kwaliteit. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
Hi Renate, Dank je wel voor je mooie feedback, Renate! Wat fijn om te horen dat je weer zo blij bent met je nieuwe bestelling. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De meeste schoenen van Fred passen mij goed!! Kleine/smalle voet!!!
Hi Jannie Dank je wel voor je mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Super service ben er heel blij mee
Hi Sonja, Dank je wel voor je mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben dol op loafers en deze is echt heel mooi en chique maar niet té. Ik draag hem op een jurkje maar ook op een jeans. Blij met mijn aankoop!
Hi Rianne, Dank je wel voor je mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP