De sneakers die ik voor mijn liefste heb gekocht bij fred de la bretonière zitten haar geweldig. 0nze liefde (na bijna 55 jaar huwelijk) kan zeker niet meer stuk dankzij deze sneakers!
Hi Kees, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat wij mogen bijdragen aan dit cadeau, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Stijlvolle enkellaarsjes, om je echt vrouw te voelen. De pasvorm is perfect. Aantrekken en niet meer uittrekken!
Weet ik nog niet!!!
Hi Anke, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen, we hopen dat je bestelling snel binnen is, en hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie schoenen, snelle levering, duudrlijk retour beleid
Hi AM, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Meestal zijn de schoenen van FdlB bij mij iets te groot, helaas waren deze superleuke laarsje te klein..dus gaan ze helaas terug.
Hi Judith, Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat de maat deze keer niet goed was. Hopelijk de volgende keer beter! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Positief
Hi Marjolein, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je zo positief bent, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Geweldige laarzen ontvangen, goede pasvorm en mooie kwaliteit leer
Hi Anke, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze laarsjes! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De laarsjes zijn prachtig, mooi afgewerkt, maar vallen wel klein.
Hi Mo, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze laarsjes! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hele snelle levering, in de avond besteld en volgende middag al in huis! Super goede kwaliteit schoenen, netjes verpakt en bezorgd. De schoenen lopen super fijn!☺️
Hi Amber, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je zo fan bent! we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Duidelijke webshop en het tasje is geweldig. Heel erg blij mee, net als met mijn andere tassen en schoenen van FdlB!
Hi Mar, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik heb verschillende tassen van Freddelabretoniere. Pittige prijzen maar o zo fijn. Jaren lang plezier van. Ook deze aankoop ben ik super blij mee. Kortom....Aanrader.
Hi Tineke, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze Tassen! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Vlotte afhandeling en levering van de aankoop. De clutch is mooi! Goed afgewerkt. Mooi initiatief om van restmateriaal nieuwe dingen te maken.
Hi Joke, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Voor het eerst laarsjes en sneakers online gekocht. Maatvoering uitstekend. Mooie laarsjes en sneakers, comfortabel en juiste maatvoering.
Hi Mar, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze laarsjes! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snel bezorgd ik ben zeer tevreden over mijn aankoop koop zeker nog een keer weer hier de schoenen
Hi Renate, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Originele sneakers met perfecte pasvorm. Heb al vaker fdlb schoenen gekocht, altijd tevreden over!
Hi Eef, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze sneakers! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Het is altijd spannend om online schoenen te kopen. Zitten ze wel goed, knelt er niet iets. Terugsturen is ook zo’n gedoe. Maar ik had er alle vertrouwen in dat de laarzen die ik had uitgezocht zouden passen, come d’habitude. Ik woon in Frankrijk maar als ik in het andere land ben geef ik mezelf mooie schoenen kado! Blij mee!
Hi Sara, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je zo fan bent van ons, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik draag altijd “schoenen van Fred”! Mooi, enorm fijne pasvorm, geschikt voor elke gelegenheid en ik heb nooit meer uitslag aan mijn voeten door het dragen van leren schoenen. Enorm tevreden dus!
Hi Rinske, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hoelang zou het inmiddels zijn geleden dat ik mijn eerst tasje kocht van Freddelabretonniere? Iedere keer dat ik me toch liet verleiden om een 'uitstapje' te maken naar een ander merk wist ik niet hoe snel ik weer terug moest naar mijn oude liefde. Ondanks kocht ik de Limited Fred Suzanna een elegant tijdloos ontwerp in slangenleer. Wederom werd ik bevestigd dat een levenslange liefde echt bestaat!
Hi Tineke, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze producten! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben al heel lang tevreden klant van FdlB en ben opnieuw heel erg blij met de prachtige schoenen en tas (gemaakt van restleer) die binnen 24 uur na mijn bestelling al bezorgd is. Aan te bevelen!!
Hi Anouk, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen dat je zon fan bent van onze producten. we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
De slogan "vandaag" voor 2200 besteld is morgen in huis, helaas heeft er bij ons 2,5 dag tussen gezeten, helaas ge, ie onze recente zeer slechte ervaring met bestellingen via internet, kreeg ik nare gedachten. HEEL BLIJ, toen bleek dat dit volkomen onterecht was. Mmhet jubileum tasje met broche zijn in 1 woord GEWELDIG. DANKUWEL. Hartelijke groet Ansje Laban
Hi Ansje, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, en zullen de feedback doorgeven. we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Hi Marianne, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn derde paar van dit model. Uitstekende pasvorm hoge kwaliteit leer en chique uitstraling.
Hi GAM Houten, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog lang te kunnen plezieren met onze schoenen! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Schoenen van top kwaliteit en ik had ook een superfijne ervaring met de klantenservice Flexibel, snel en super vriendelijk. Een voorbeeld voor anderen !
Hi Marielle, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle services. Enige schoen die boor mij heerlijk zit
Hi Ietje, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie schoenen , super kwaliteit Snelle levering. Echt top webshop
Hi D. Stevens, Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen, en zullen de feedback doorgeven aan onze collega's we hopen je nog eens terug te zien! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
7 James wattlaan
Drunen 5151 DP