Zo goed !

Ik heb laatst sneakers besteld en heel snel gekregen. Zij zijn geweldig: zij zitten perfect en zijn zo comfortabel! Ik loop letterlijk op wolkjes!

Mooie en goedzittende sneaker, afwikkeling aankoop niet correct.

Ik ben tevreden met de sneakers maar ik ben niet tevreden met de afhandeling. De sneakers wilde ik kopen tijdens een aktie, was interessant want het scheelde maar liefst €80,-. Helaas was mijn maat niet voorradig en heb mij opgegeven voor een mail als de maat weer voorradig zou zijn. Kreeg de mail en heb gelijk de sneakers besteld. De kortings aktie was inmiddels wel voorbij. Heb gemaild of hier iets aan te doen was. Contact gehad en ik zou nav mijn vraag terug gebeld/gemaild worden. Tot op heden niets meer gehoord. En dat vind ik nu echt heel jammer en zeker niet correct. Is gewoon een minpunt.

Wat je mag verwachten bij het segment schoenen wat ze verkopen; goede service en snelle levering. Geen onnodige papieren in de doos, duidelijke uitleg over de retourservice en mooi verpakt.

Snel en keurig geleverd

Een paar sneakers en telefoonbag gekocht. Netjes en snel geleverd

Kwalitatief mooie en unieke schoenen die passen bij iedere outfit!

Schoenen waar je jaren mee doet, modern en kwalitatief van goede kwaliteit. Ik blijf ze kopen omdat ze goed blijven. Eenmaal Fred betekend dat je verslaafd bent!

Prachtig

Prachtige sneakers helemaal mijn smaak en na de bestelling de volgende dag bezorgd

Supersnelle levering van hele mooie schoenen

Duidelijke foto’s op website. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Poésie Pure

Puur en eenvoud is mijn motto. Klein puntje voor verbetering maatvoering ; de instructie komt niet altijd overeen met de juiste maat.

Goede service en prachtige modellen

Heel blij met mn sneakers. Prachtig ontwerp en kleuren. Chique uitstraling. Mooi bedrijf

Snelle levering. Schoenen maat 37 bleken toch wat klein. Maat groter besteld en die had ik ook weer binnen een dag.

Wat een prachtige schoenen en hoe snel en keurig bezorgd!

Mooie klassieke schoen met moderne twist. Prachtige kwaliteit wat je van Fred kent. Toen ik begon met werken was het hebben van een Fredje zoals mijn collega’s het noemden een droom. Inmiddels kan ik het wel betalen maar zijn het toch mijn eerste “Fredjes”. Zo blij mee!

Supermooie sneakers

Snel geleverd en ze lopen fantastisch.

Snelle levering en prachtige sneakers, laarzen en tassen! Mooie kwaliteit

hippe /comfortabele sneaker

de sneakers van Fred zijn modern,goede pasvorm en mooie kwaliteit.Jammer dat niet alles sneakers in maat 43 voor dames zijn.

Prachtige kwaliteit en super service

Mooie tas, prachtig leer!

Stond al lang op mijn lijstje, de grijze Marianneke. Ben er blij mee, prachtig zacht leer.

Afgezien van de mooie schoenen , laatste jaar verpakken jullie deze niet in een schoenendoos met deksel maar in een soort kartonnen bouwpakket .. enorm onhandig als je schoenen in de doos in een kast wil bewaren . Lopen meer mensen hier tegen aan ?? Hoop dat de ‘ normale ‘ schoenendozen weer terugkomen .

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen die je niet meer uit wil doen! Heel comfortabel voetbed en perfecte pasvorm. Ik hoefde ze niet in te lopen; schoenen aan en gaan!

Wauw

Ik ben erg blij met mijn aankopen en raad dit model iedereen aan! Ik trok ze aan en wist meteen dit zijn ze het voetbed is in een zin geweldig daarnaast zijn de schoenen een plaatje om te zien.

Mooie kwaliteit, snelle levering. Helemaal tevreden.

Mooi laarsje en snel geleverd

Website overzichtelijk en makkelijk bestellen Snelle levering Mooi laarsje

Sommige dingen krijg je niet uit je hoofd

… en zo was het… had de sneakertjes al paar keer bekeken maar twijfelde steeds. En toen kwam de verlossende email… sommige dingen krijg je niet uit je hoofs, en zo was het en heb ik ze gelijk besteld. Helemaal blij!

Steeds zeer tevreden met de aankoop

Mooie schoenen om te dragen

Prachtige tas

Super mooie tas, mooi formaat en een prachtige kleur. Blij mee

Altijd fijn om mijn Fred schoenen met zoveel plezier te mogen dragen, top!

James wattlaan 7

5151 DP Drunen