Heel mooi!

Zitten heerlijk en zijn erg mooi en met veel te combineren

Mooie schoen en heel snel geleverd.

Let op de prop die de schoen in gaat, bij mij waren die helemaal naar binnen gevouwen. Hierdoor denk je eerst: die schoenen zitten helemaal niet lekker, te krap, ik ga blaren krijgen. 1 nacht schoenenspanner erin en het is opgelost.

fantastisch

mooie schoenen, goede kwaliteit, helemaal van leer. Snelle levering. Passen precies goed dus geen blaren bij eerste keer dragen.

Zeer tevreden absoluut perfect!

Snelle levering en fantastische kwaliteit! Al een paar jaar bestel ik op de website en het is nog nooit tegengevallen. Ook retouren worden snel afgehandeld. Heel blij met Freddelabretoniere!

Wat een heerlijke sneakers!!

Dank voor de fantastisch mooie sneakers. Goede kwaliteit en dragen perfect

Snel bezorgd! De espradilles zijn fantastisch. Als ze verlseten zijn koop ik meteen een nieuw paar!

Balen

Helaas had ik pech er zat geen uitneembare binnenzool in staat wel in de beschrijving dacht ik trek het los meestal kan dat maar deze zaten helemaal vast ging kapot dus kon ik ook niet terugsturen leermoment ik heb al vaker besteld altijd naar tevredenheid

Snelle levering en prachtige schoenen zoals gebruikelijk! Ik ben er blij mee.

volledig mijn stijl

Ik volg het merk al jaren en ik ben nog steeds heel erg tevreden over de stijl, de service.

Schoenen zijn wat ik ervan verwachtte.

Ik raad Fred de la bretoniere aan niet meer met DHL in zee te gaan. Voor de zoveelste keer moest ik naar een andere stad om mijn schoenen op te halen. Ik bestel niet meer op een website waarbij DHL de bezorger is.

Heerlijke schoenen

Niet mijn eerste paar en zal zeker ook niet mijn laatste paar schoenen zijn. Dragen heerlijk, zien er goed uit en blijven kunnen minimaal 1 zomer mee.

Prettige winkelervaring

Voldoende keuze, duidelijke uitleg ook kwa materiaal en maten En vooral hè klantvriendelijke personeel online dat me bij vraag hielp was ik erg blij mee Kom zéker terug En zou zo zô fijn zijn om eens een x de winnaar van een actie te zijn :) Ga zo door

Makkelijk bestellen op de site, snel een bevestiging in de mail en snel opgestuurd! Keurig verpakt en duidelijke instructies voor retour, inclusief retourlabel.

Mooie slingbacks

Deze zwarte slingbacks zijn net wat unieker dan op andere sites. Pasvorm is goed. Gesp waarmee je op de hiel kan verstellen. Vlotte levering, dus dik tevreden!

Prachtige schoen alleen...

Jammer dat dr binnen zool bij de grote teen aan beide kanten niet volledig is er mist net een randje.

Snelle levering zoals aangegeven

Snelle levering, maar helaas teleurgesteld

Levering was supersnel, maar helaas was de doos beschadigd en ook een sandaal was beschadigd, deze beschadigingen staan los van elkaar, maar het is wel erg jammer, heb de sandalen retour gestuurd, wat overigens weer heel makkelijk gaat!!

Mooie sneakers met super pasvorm.

Zeer snelle levering van mooie sportieve sneakers met klittenbandsluiting. De pasvorm sluit goed om de voet en ze lopen super licht. Ik ben er erg tevreden mee!

Heerlijke schoenen en lekker makkelijk aandoen met het klittenband. Ook mooie uitvoering.

Heerlijke schoenen en door klittenband makkelijk aan te doen. Mooi om te zien. En keurig ingepakt.

Mijn vierde Marianneke

Ik houd van tassen. Grote tassen, gekke tassen, designtassen. Ik heb er massa's. Maar mijn favoriete alledagtasje is toch altijd een Marianneke. Ik heb nu mijn vierde Marianneke aangeschaft. Helemaal mooi dat deze tasjes gemaakt worden van restleer, dat draagt bij aan een beter milieu. Tasje werd snel geleverd en was weer van topkwaliteit.

Vlot op tijd en sneakers voldoen aan verwachting

Altijd goed

Na mijn vorige aankoop had ik de klantenservice nodig om een defect op te lossen. Zij hebben dit super gedaan.

HEERLIJK ZACHT !

Hele mooie zandkleur !! Voelt en zit heerlijk zacht erg comfortabel Mooi slank schoentje Past bij vele stijlen

Heel mooi, passend. Snelle levering

Uitstekend. Snelle levering. Mooie schoenen

Mooie schoenen.

Mailwisseling omtrent bestelling verwarrend. Afmelding/ bestelling afgeond, zonder dat er al bezorgmoment is uitgewisseld.... Als nieuwe klant niet fijn....

James wattlaan 7

5151 DP Drunen