Mooie klassieke schoen met moderne twist. Prachtige kwaliteit wat je van Fred kent. Toen ik begon met werken was het hebben van een Fredje zoals mijn collega’s het noemden een droom. Inmiddels kan ik het wel betalen maar zijn het toch mijn eerste “Fredjes”. Zo blij mee!
Hi Rita, Dank u wel voor uw prachtige feedback! Wat bijzonder om te horen dat deze eerste “Fredjes” zo’n betekenis voor u hebben. We wensen u er heel veel plezier van. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snel geleverd en ze lopen fantastisch.
Hi Helga, Dank u wel voor uw mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Snelle levering en prachtige sneakers, laarzen en tassen! Mooie kwaliteit
Hi Willeke, Dank u wel voor uw mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
de sneakers van Fred zijn modern,goede pasvorm en mooie kwaliteit.Jammer dat niet alles sneakers in maat 43 voor dames zijn.
Hi Willeke, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het design, de pasvorm en de kwaliteit. Uw opmerking over de beschikbaarheid van maat 43 nemen we zeker mee. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Prachtige kwaliteit en super service
Hi CS, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Stond al lang op mijn lijstje, de grijze Marianneke. Ben er blij mee, prachtig zacht leer.
Hi Jose, Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Afgezien van de mooie schoenen , laatste jaar verpakken jullie deze niet in een schoenendoos met deksel maar in een soort kartonnen bouwpakket .. enorm onhandig als je schoenen in de doos in een kast wil bewaren . Lopen meer mensen hier tegen aan ?? Hoop dat de ‘ normale ‘ schoenendozen weer terugkomen .
Hi Jose, Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen uw opmerking over de verpakking en nemen dit zeker mee. Fijn dat u dit met ons deelt, naast uw waardering voor de schoenen. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Heerlijke schoenen die je niet meer uit wil doen! Heel comfortabel voetbed en perfecte pasvorm. Ik hoefde ze niet in te lopen; schoenen aan en gaan!
Hi Charlotte, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat de schoenen meteen zo comfortabel zitten schoenen aan en gaan, daar doen we het voor Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ik ben erg blij met mijn aankopen en raad dit model iedereen aan! Ik trok ze aan en wist meteen dit zijn ze het voetbed is in een zin geweldig daarnaast zijn de schoenen een plaatje om te zien.
Hi Jeannette, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het meteen goed voelde en dat u zo enthousiast bent over zowel het voetbed als het design Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie kwaliteit, snelle levering. Helemaal tevreden.
Hi Jeannette, Dank u wel voor uw mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Website overzichtelijk en makkelijk bestellen Snelle levering Mooi laarsje
Hi Charlotte, Dank u wel voor uw mooie feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
… en zo was het… had de sneakertjes al paar keer bekeken maar twijfelde steeds. En toen kwam de verlossende email… sommige dingen krijg je niet uit je hoofs, en zo was het en heb ik ze gelijk besteld. Helemaal blij!
Hi Saskia, Dank u wel voor uw leuke feedback! Wat mooi om te horen dat de sneakers u niet meer loslieten en dat u er nu helemaal blij mee bent. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie schoenen om te dragen
Hi Lut, Dank u wel voor uw leuke feedback! Wat mooi om te horen dat je zo blij bent met de sneakers. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Super mooie tas, mooi formaat en een prachtige kleur. Blij mee
Altijd fijn om mijn Fred schoenen met zoveel plezier te mogen dragen, top!
Hi Rian, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat ook deze schoenen weer helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We waarderen uw vertrouwen enorm Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Al meerdere schoenen en laarzen uit het assortiment. Zien er erg mooi uit en lopen heerlijk.
Hi Dorith, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mooie schoenen, elegante leest, toch niet super smal, mooi! Perfect.
Hi Agaath, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat mooi om te horen dat de elegante leest en pasvorm zo goed bevallen perfect Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Ten eerst vond ik de levering heel snel (is voor mij niet het belangrijkste) en de bestelde schoenen waren net zo mooi als ik had gezien op de site.....wauw
Hi Elisabeth, Dank u wel voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de schoenen precies zo mooi zijn als op de site wauw, daar doen we het voor. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Yentl zwart, op het plaatje een hele mooie schoen, echter bij ontvangst bleek dat de bovenkant van de schoen een mix van textiel en leder was, zit daardoor niet mooi plooit op de voorvoet. In de beschrijving staat dit niet vermeld. Helaas voor mij dit keer geen uitbreiding van mijn assortiment Fredjes
Hi Linda, Dank u wel voor uw feedback. Jammer om te horen dat het materiaal anders bleek dan verwacht en dat dit niet duidelijk in de productbeschrijving stond. We nemen uw opmerking mee om onze informatie te verbeteren. Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Schoenen zitten altijd perfect, van binnen helemaal met leer afgewerkt. Met zo’n flinke korting laat je de schoenen toch niet staan.
Hi Beertje, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat de pasvorm en leren afwerking weer perfect zijn en zo’n mooie korting maakt het natuurlijk helemaal af Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Mijn omschrijving hierboven zegt ALLES ...
Erg blij met mijn schoenen, ze lopen lekker. De verzending was snel
Hi Marlies, Dank u wel voor uw fijne feedback! Wat leuk om te horen dat de sneakers zo heerlijk zitten we kijken uit naar uw volgende paar Liefs, Team Fred de la Bretoniere
Elke keer als ik de schoenen koop ben ik alweer verrast door de mooie afwerking en de prachtige kwaliteit van het leer. Ik ben er dol op
Binnen 24 uur had ik het pakket binnen! De schoenen zitten als gegeten. Heel blij mee!
Hi Wilma, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was en dat de schoenen heerlijk zitten veel plezier ermee Liefs, Team Fred de la Bretonier
Snelle levering en schoenen zitten heerlijk!
Hi Gerrie, Dank u wel voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was en dat de schoenen heerlijk zitten veel plezier ermee Liefs, Team Fred de la Bretonier
James wattlaan 7
5151 DP Drunen