Mexx is een mooi lijn, draag het super graag. Ga zelf naar een winkel in België. Is de eerste keer online mexx, dit omdat het de winkel het niet meer op voorraad had. Online mexx is up to date. En correct. Had een broek besteld, die er dan toch niet meer in mijn maat was. Had reeds betaald. En heb meteen mail ontvangen, dat het bedrag meteen terug gestort zou worden. En is ook gebeurd. Heel netjes vind ik dit. Top service
Hi Tamara, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
Mooie trui besteld, ik had hem binnen 2 dagen al. Mooie kwaliteit trui, zit heerlijk! Vroeger had ik veel Mexx-kleding, bleef altijd lang mooi, maar was het merk een beetje uit het oog verloren. Door een reportage in Margriet werd ik weer aan Mexx herinnerd. Ik ga zeker vaker kijken op de site!! Ook goeie sale….50%!
Hi Yvonne, Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
Super snel in huis, goed verpakt!
Hi Yvonne, Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
Prima.
Hi Marijke, Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
heb een blouse besteld die bij mijn pak past/ deze was niet in de winkel te koop waar ik het pak heb gekocht past perfect qua kleur en juiste uitleg maat alleen jammer dat hij echt super verkreukeld was
Hi Sandra, Fijn om te horen dat de blouse qua kleur en maat perfect past bij je pak. Wat vervelend dat hij zo gekreukeld bij je is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt voor je feedback! X Team Mexx
Prima prijs/kwaliteit.
Hi Ronny, Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
Leuke trui besteld. Die trui is ook snel geleverd. Eigelnlijk hoeft dat niet voor mij. Ik vind het niet nodig dat iemand in dit geval voor mij 's avonds laat of 's nachts werkt
Hi Rita, Bedankt voor je feedback! XX Team Mexx
Had mijn bloesje gezien in de winkel , mijn maat was niet voorradig Thuisgekomen direct online opgezocht en Voila besteld , ben wel nog in blijde verwachting vaan dit bloesje
Hi Petra, Fijn om te horen dat wij je zo snel hebben kunnen helpen! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Wat een heerlijke schoen ! Heel fijn kussenbed bij de voeten
Hi Chinouk, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
nog niet ontvangen
Bestelling ziet er prima uit. En is ook snel bezorgd!
Hi Rick, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en snelle bezorging! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Laarzen collectie van Mexx is top en betaalbaar. Ik zou ze wel in alle kleuren willen hebben :-)
Hi Janneke, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de mooie laarzen uit de collectie! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
De jurk Glitter Pattern Organza Zwart ontving ik ontzettend snel. Dit kledingstuk is helemaal naar verwachting met een prachtige pasvorm.
Hi Nanda, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Prachtig vestje, perfecte kwaliteit
Hi Janine, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de kwaliteit! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Had effen laarsjes besteld en kreeg met bling bling en ze waren te strak.
Hi Mariska, Wat vervelend om te horen dat je niet de juiste bestelling hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice, [email protected] die kijken het graag voor je na. Met vriendelijke groet, XX Team Mexx
Ik ben erg blij met mijn topjes, rokje en shirt. Pasvorm is goed en mooie kwaliteit producten! Ik beveel Mexx zeker aan
Hi Nancy, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de kwaliteit! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Mooie kleding..en zeker sneakers…prijzen perfect..ben blij met mexx
Hi Annemie, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze sneakers en de kwaliteit! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Dit wordt mijn 3 paar schoenen van Mexx en ik wil geen andere meer
Hi Maartje, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de schoenen! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Mooie schoenen, precies zoals ik had online had gezien. Na een fout met DHL werd ik snel en vriendelijk geholpen.
Hi Monique, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! en fijn dat DHL dit snel heeft opgepakt! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Steeds tevreden van jullie kledij
Vlugge levering, kwaliteitsvol en een correcte prijs, een tevreden klant!
Hi Annick, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Snel geleverd, goede info over de voorraad.
Hi S, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Al jarenlang een tevreden en trouwe klant van Mexx. Kwaliteit komt met een prijskaartje, bij Mexx komt daar ook een stralende glimlach bij. Me and xx = happiness!
Hi Natasja, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en smile die we jou bezorgen! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Laarzen zijn te gek om de look. En zoals altijd is de pasvorm voor mij precies goed. Al 30 jaar lang mijn favoriete merk! Blij mee
Hi Marie-Jose, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze laarzen! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx
Mooie keuzes voor een mooie prijs
Hi Marian , Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs! Bedankt voor je feedback. XX Team Mexx