Snelle levering perfect

Goede service, snelle verzending.

Besteld en kleding zeer snel verzonden. Netjes verpakt en zeer tevreden met de items. Wij zijn een terugkerende klant en blijven dit ook zeker in de toekomst!

Oplichters!

Mason Garments sneakers t.w.v bijna 250 euro na 1 keer dragen het leren stiksel en suède detail gescheurd ! Mezaldy wilt mij niet tegemoet komen ivm tijdsverloop. Met andere woorden als de retour termijn verlopen is, mag de schoen stuk gaan! Stelletje oplichters zijn het!!! Het zijn geen schoenen van Van Haren.. je verwacht kwaliteit maar je krijgt troep! Ik raad ze af!

Zeer onprofessionele klachtafhandeling

Ik heb een shirt besteld bij Mezaldy, lege doos ontvangen. Mijn ouders waren aanwezig bij het openmaken van het pakket en kunnen met 100% zekerheid zeggen dat de doos leeg was. We hebben meerdere malen een bericht gestuurd en Mezaldy bied geen oplossing en zegt dat uit onderzoek is gebleken dat de bestelling volledig is verstuurd. Ik sta met lege handen en voel me bestolen. De website ziet er professioneel uit maar de afhandeling van onze klacht is super onprofessioneel. Ik wens een oplossing. Eerlijkheid duurt het langst!

Mooie collectie en mooie merken. Op zondag online een aantal truien besteld. Volgende werkdag al bezorgd! Mooie truien, blij mee. De communicatie over de bestelling en met name de snelle bezorging zijn top. Zou volgende keer zeker weer bij Mezaldy bestellen.

Zeer breed assortiment en zeer aantrekkelijk geprijsd

Scherpe prijzen, riante keuze, vriendelijke communicatie en snelle service, kortom een aanrader!

erg snel

Super snelle bezorging

Snel en goed!

Snel bezorgd, goed verpakt. Item is van mooie kwaliteit. Nu nog hopen dat diegene die hem cadeau krijgt er ook zo blij mee is!

Ongeëvenaard

Op zoek naar t- shirts van o.a. Bram’s Fruit en new Amsterdam surfassociation. Kwam ik op de site van Mezaldy terecht. Voor mij op dat moment onbekend. Naast de merken die ik zocht heeft Mezaldy de merken die op dit moment aanspreken. De webshop was overzichtelijk en goed filterbaar. En het afrekenen ging ontzettend makkelijk. Mooie bijkomstigheid: Vandaag besteld, morgen in huis. De dag erna, kon ik mijn pakket ophalen bij het post nl punt. Goed verpakt . De shirts zijn zoals verwacht, Mezaldy’s service en levering zijn boven verwachting. Aanrader en ik bestel hier zeker weer.

Altijd goed!

Ik slaag hier altijd om een goede outfit te scoren! Heerlijke site om te shoppen: duidelijke foto's, maten kloppen altijd, filters werken goed en de sale heeft vaak ook mooie acties. Daarnaast is de bezorging altijd super snel. Voor mij 10/10!

Hele mooie kleding met mooie en prijs en goede kwaliteit

Een goede en duidelijke site, met ontzettend veel mooie kleding en leuke aanbiedingen en mooie prijzen.

Top bedrijf

Mooie merken snelle verzending en bij hun is sale echt sale. Gelijk goede kortingen. Hier kom ik zeker terug.

Duidelijke website, kwaliteit kleding en snelle verzending. Voor herhaling vatbaar!

Eerste keer maar niet de laatste keer.

Eerste keer dat ik hier heb besteld, kende de webshop niet dus eerst goed gecheckt. Shirt was goed geprijsd en kreeg het direct de volgende dag al binnen. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, goede kwaliteit kleding en een uitstekende service – ik ben zeer tevreden!”

was aangenaam verrast door de kwaliteit van de kleding en de snelle levering. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep heel soepel. Wat ik vooral waardeerde, was de duidelijke communicatie over de verzending – ik kreeg netjes een track & trace-code en het pakket kwam zelfs een dag eerder aan dan verwacht. De kleding zat perfect, precies zoals beschreven in de maattabel, en het materiaal voelt luxe aan. Ook de klantenservice verdient een compliment: ik had een vraag over een retour en kreeg binnen een paar uur vriendelijk en behulpzaam antwoord. Kortom: ik bestel hier zeker opnieuw. Betrouwbare webshop met mooie, betaalbare kleding en topservice!

Wel betalen niks ontvangen

Wees gewaarschuwd ze zeggen verstuurt met met PostNL, maar het is brievenbuspost. Dus geen echte TT. Pakketje nooit gehad wel betaald en Mezaldy zegt zoekt het maar uit met postnl want die zeggen geleverd. Wat een service toppers. Bellen kan je ze ook niet verschuilen zich achter WhatsApp

Blij verrast en kom zeker nog een keer terug

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit gehoord van Mezaldy. De schoenen waren alleen op deze website nog beschikbaar in de juiste maat. Na onderzoek of dit veilig was de schoenen besteld. Na de bestelling direct alle nodige informatie in de mail en de schoenen de volgende al bezorgd. Mjjn ervaring met Mezaldy was zeer positief en zal zeker nogmaals bestelen op deze website.

Perfect.

Uitzoeken, bestellen, bevestiging en verzending verfrissend makelijk en snel. Producten zijn top.

Soepel & snel

Altijd fijn om voor mijn vriend goede items te scoren, van vaderdag tot zijn verjaardag. Slaag hier altijd. En als ik een keer last-minute bestel weet ik dat erop kan vertrouwen dat het op tijd verzonden is!

Snelle levering en product zoals beschreven

Ik heb schoenen gekocht. Ze werden snel geleverd en zoals beschreven.

Perfect, snel geleverd.

Fijne webshop, snel geleverd en uiteraard ook goed product.

Helemaal mooi

Snelle levering en goeie kleding!

Ik heb op vrijdag mijn bestelling geplaatst en voordat ik het wist lag mijn pakketje al bij een ophaalpunt in de buurt (had ik zelf aangegeven)

Misleidend

Dit bedrijf hanteert een misleidende werkwijze die sterk doet denken aan oplichting. Bij het plaatsen van een bestelling wordt er zonder mijn toestemming een dagdeal toegevoegd aan mijn winkelmandje. Nu moet ik €5,99 betalen om het retour te sturen. Waarom zou een bedrijf producten toevoegen aan een bestelling zonder instemming van de klant? Dit is voor mij dan ook de laatste keer dat ik hier iets koop!

Retouneren is niet mogelijk

Heb 2 jassen besteld en beide teruggestuurd na contact met hun omdat ik 1 jas geleverd kreeg zonder kaartje maar vervolgens na retouneren word die jas niet geaccepteerd en heb nu incassobureau achter me aan. NOOIT IETS BIJ HUN BESTELLEN

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen

+31611215537

Over Mezaldy.com

Sinds 2021 is Mezaldy gevestigd op de James Wattlaan in Drunen. Het aanbieden van een compleet voorradig assortiment van de meest gewilde fashion kledingmerken maakt Mezaldy een toonaangevende webshopretailer op het gebied van fashion en lifestyle. Samen met de designers staat Mezaldy voor exclusieve kleding in combinatie met streetwear. Mezaldy streeft naar een ultieme online shopbeleving. Het assortiment aan merken wordt ieder seizoen opnieuw door onze mode experts samengesteld. Zo zijn er bij Mezaldy ieder seizoen de nieuwste modetrends op voorraad. Door het blijven perfectioneren van de site www.mezaldy.com kan iedere bezoeker slagen bij Mezaldy.