Zeer overzichtelijke site

De website is heel overzichtelijk, waardoor je zonder veel rond te zoeken makkelijk kan slagen met de mooie merken die er te vinden zijn op de site!

Top geregeld

Mooie merken

Duidelijke website met leuke kleding!!

Ik vind dit een duidelijke overzichtelijke website voor het bestellen van kleding en schoenen

Geweldige service en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Super webshop, veel mooie producten en moest 1 artikel retourneren, stond binnen 24 uur al op mijn rekening

Fantastische service bij Mezaldi

Top geholpen door klantenservice medewerkster!

Snelle levering!

Bestelling om 16:00 op vrijdag besteld, en direct de volgende dag op zaterdag binnen. Super blij met me nieuwe Ralph Lauren Polo!

Heldere site

Paar shirtjes besteld en zonder problemen aangekomen. Verder een heldere site die overzichtelijk is. Positieve ervaring.

Top assortiment!

Hele mooie en duidelijke website, veel betalingsmogelijkheden en het belangrijkste: veel top merken met veel keuze!

Super assortiment!

Leuke producten, en een heel breed assortiment van topmerken!

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen

+31611215537

Over Mezaldy.com

Sinds 2021 is Mezaldy gevestigd op de James Wattlaan in Drunen. Het aanbieden van een compleet voorradig assortiment van de meest gewilde fashion kledingmerken maakt Mezaldy een toonaangevende webshopretailer op het gebied van fashion en lifestyle. Samen met de designers staat Mezaldy voor exclusieve kleding in combinatie met streetwear. Mezaldy streeft naar een ultieme online shopbeleving. Het assortiment aan merken wordt ieder seizoen opnieuw door onze mode experts samengesteld. Zo zijn er bij Mezaldy ieder seizoen de nieuwste modetrends op voorraad. Door het blijven perfectioneren van de site www.mezaldy.com kan iedere bezoeker slagen bij Mezaldy.