Mooie prijzen slechte bezorging

Ik heb drie keer een bestelling gedaan waarvan de derde niet bij mij is afgeleverd maar de bezorger geeft aan van wel terwijl ik thuis zat te wachten ben nu op vakantie maar zodra ik terug ben ga ik een claim indienen want dit is absurd jammer want ik wilde vaker bij jullie bestellen

Het product was voordelig en werd netjes de volgende dag geleverd.

Erg goed

Een webshop met veel verschillende kleding en met scherpe prijzen, ook overzichtelijk. Dus al met al een goede webshop.

Er was vertraging met het versturen van het pakketje maar de jas is van goede kwaliteit al helemaal voor de prijs ik ga zeker vaker dingen hier halen

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering!

Snelle verzending

Scherpe prijs, maat goed zoals beschreven.

Super snel

Bezorging was heel snel waardoor je meteen je nieuwe kleding waar je op wacht aan kan en kwaliteit is ook super

Tevreden over het product

Ben tevreden over het geleverde product, minder over mail respons naar aanleiding van een mail een dag later (checkoutjmn….)10% extra korting. Ik heb contact gezocht maar erg moeizaam.

Mooi product, snelle verzending

Product zoals omschreven. Duidelijke communicatie en snel verzonden

Mooie kleren hoog geprijsd

Ik vind kwaliteit perfect ziet er allemaal mooi uit aan de dure kant maar ik heb het er voor over

Top site, iedereen aan te raden!

Op maandag middag een paar truien gekocht, en woensdag lagen ze al op de stoep. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geweldige Service

Mooie site overzichtelijk en goede service mezaldy raad ik iedereen aan

Heel goed ervaren

3 shirts besteld en ik houd ze alle 3, echt top kwaliteit!

Snelle levering en netjes verpakt!

Ik heb hier inmiddels al een paar dingen besteld en het is echt top! Zeer netjes verpakt en komt het zonder beschadigingen aan. De levering is ook heel erg snel!

grandioos

Gevonden via een vriend daarna direct wat gekocht levering was snel en mooi verpakt heb de doos nogsteeds in mijn kamer

Hele fijne webshop

Erg duidelijke en fijne site, de pakketjes kwamen precies binnen de aangegeven tijd bezorgd en was super verpakt. Het retouneren van kledingstukken is echt wat lastiger te vinden maar daar wordt je op de site goed mee geholpen.

Snelle levering en was hier het goedkoopst. Top

Top bedrijf

Snelle levering en super kwaliteit

De levering van de producten gaat verbazingwekkend snel! Nooit klachten mee gehad en retourneren is ook een peulenschil

Super service en kwaliteit

Bestellen liep vlot en binnen 24 uur had ik mijn mooie shirts in huis

100%

100% aan mijn verwachtingen voldaan. Omschrijving maat klopt.

ik voel me het beste in de kleding van Mezaldy

het shirt van New Amsterdam was een cadeautje voor mijn broertje hij heeft al vaker kleding bij jullie gekocht en komt dan altijd met deze zin :) fijn bedrijf waarbij ruime keuze is aan verschillende top merken super snelle verzending en was allemaal netjes geleverd helemaal top en een blij broertje met een nieuw shirt van New Amsterdam!

Goede service en snel geleverd. Aan te raden.

Snel bezorgd

Super tevreden over mijn 1e aankoop via Mezaldy.com. Het bestellingsproces verloopt soepel en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Deze heb ik op de afgesproken dag ook ontvangen. Top!

Ik had een trui besteld in de avond en een uur later was hij al onderweg en kwam de trui de volgende dag binnen, dus de verzending was top! En de kwaliteit van de sweater is uitstekend! Ik ben er heel tevreden mee

James Wattlaan 7

5151 DP Drunen

+31611215537

Over Mezaldy.com

Sinds 2021 is Mezaldy gevestigd op de James Wattlaan in Drunen. Het aanbieden van een compleet voorradig assortiment van de meest gewilde fashion kledingmerken maakt Mezaldy een toonaangevende webshopretailer op het gebied van fashion en lifestyle. Samen met de designers staat Mezaldy voor exclusieve kleding in combinatie met streetwear. Mezaldy streeft naar een ultieme online shopbeleving. Het assortiment aan merken wordt ieder seizoen opnieuw door onze mode experts samengesteld. Zo zijn er bij Mezaldy ieder seizoen de nieuwste modetrends op voorraad. Door het blijven perfectioneren van de site www.mezaldy.com kan iedere bezoeker slagen bij Mezaldy.