Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle levering met professionele afhandeling
1 February 2025
Henk
Volendam
In 1 overleg tot zaken gekomen en daarna conform afspraken de klus afgerond.
28 January 2025
Klaas
Marken
Tevreden
14 September 2024
Gert
Edam
snelle afspraak en goede afwerking.
2 September 2024
Joop Asselbergs
Edam
Ben erg tevreden, kan er niet meer van maken
1 September 2024
Martijn
Ridderkerk
Hele goede ervaringen. In het kort gezegd. Beveel ieder Smit Zonnepanelen aan.
30 August 2024
Simon
Volendam
Professioneel overleg, goede en snelle installateurs en voor een erg goede prijs.
30 August 2024
P
Haarlem
Alles ging perfect
29 August 2024
Wim
Volendam
Zowel het offertetraject als het plaatsen van de panelen verliep voorspoedig. Er wed snel en adequaat gereageerd.
28 August 2024
Marcel
Zuidoostbeemster
Snelle levering.
Nico
Volendam
Zeer tevreden werk, duidelijk terwijl het een lastig dak is voor zonnepanelen
Carlo
Alles volgens wens
andre
Volendam
Het offertetraject kende wat hobbels en ging gepaard met gebrekkige communicatie. Na een goed gesprek werd e.e.a. voortvarend opgepakt, werd er adequaat gecommuniceerd en - uiteindelijk- geïnstalleerd.
8 May 2024
Martin
Akersloot
Ik heb hier zonnepanelen besteld en daarbij gelijk een vernieuwing in de groepenkast. Dit werd op dezelfde dag, professioneel vervangen en geplaatst. Nette jongens, die ook alles weer netjes hebben achtergelaten.
8 May 2024
Bettina
Purmerend
Prima monteurs, netjes gewerkt Goed contact gehad met Peter Tuyp van begin tot einde. Eindresultaat ziet er perfect uit.
Marinus
Purmerend
Ben zeer tevreden ,van begin tot einde goed geregeld met installatie heel relaxed ,en alles overleggen . heel prettig
johan schilder
Edam
Petje af in tijd van een dag 17 zonnepanelen plaatsen en installeren zonder er last of troep van te hebben top ln een woord geweldig en de mannen hebben een 10 verdiend .
Aadje
Volendam
zonnepanelen waren in 1 dag geplaatst en geïnstalleerd.
16 April 2024
J.
Volendam
De jongens waren prima. Ze hadden wel wat moeite met het gegeven. Oude pannen en de rails, kabel aansluiten naar meterkast. Het laatste kan ik mij voorstellen. Daar heb ik mee geholpen. We hebben samen de gaten geboord. Er is één ding ik heb het gevoel dat er iets niet goed gegaan is met de stroom in de meterkast. Na hun vertrek ging er opeens een kast uit die ik gebruik voor back ups voor de computer als ik mijn licht uitdeed. Daarnaast was dat licht (buiten) in zijn geheel geschakeld maar nu lijkt hij 2 schakelingen te hebben. Ofwel 1 kan uitdoen de nadere niet en mijn backup kast staat uit of ik lk moet het licht aanlaten staan. Morgen komt mijn elektricien om te kijken wat er aan de hand is. Ik wil graag weten waar de panelen vandaan komen. Chinees? Europees? kwaliteit gelijk?
Edam
Prima. Wel aandacht voor veilig werken.
Marco
Assendelft
Zo het volgde keer weer hij dit bedrijf doen
Dirk
Zuid-Scharwoude
Zowel het inleidende telefoongesprek met Uw medewerker Peter Tuijp en zijn bezoek aan huis, de informatie per e mail van Remco Muhren en de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen door Jan Hoekstra en Simon Veerman zijn goed, correct en sympathiek verlopen. Mijn complimenten bovendien voor hun vakbekwaamheid en oplossend vermogen.
21 March 2024
cornelis schilder
volendam
Het kostte meerdere bezoeken voordat het uiteindelijk in orde was.
Hans
Haarlem
Waren kundige mannen en alles goed uitgelegd
Volendam
Omdat alles nieuw is, vergelijk ik onze opbrengsten met de prestaties van de zonnepanelen van enkele bekenden. Wij “scoren” dan goed.
Volendam
Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst.
Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.
Bellstraat 3
1131 JV Volendam