Alles netjes afgeleverd ondanks de regen

van begin tot het end goed geregeld

Goede service en denken goed mee

Goede service en klantvriendelijkheid, helaas paste 1 paneel net niet maar alsnog zou ik voldoende capaciteit moeten hebben.

Netjes gewerkt geheel volgens afspraak.

Voortraject niet volgens afspraak.

Schouw viel tegen. Weinig info. Tijdsafspraak voor levering week af met toezegging. Hopen dat de rest beter gaat.

Voortraject niet volgens afspraak.

Goede ervaring ze waren snel en

De monteurs waren snel en hebben alles netjes opgeruimd goed uitgelegd hoe ik de app later moest instaleren waren ook vriendelijk en beleefd Op de app kan ik goed zien hoeveel energie mijn panelen opleveren

Uitstekent

Zeer nette en goede monteurs en ook met kantoor personeel valt zeer goed te praten

Alles naar wens verlopen ondanks t slechte weer

Alles is netjes gedaan ondanks dat het heel slecht weer was

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.