van het begin tot het einde goed geregeld

van begin tot eind goed ge regelt

van begin tot eind goed ge regelt

Positief

TOP

De installatie draait op volle toeren. Door de topzomer kom ik op € 0,00 uit bij mijn energiemaatschappij! De verwachtingen zijn uitgekomen!

Geweldig!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

top

Leuke professionele jongens.

er wordt goed meegedacht vanuit Smit

Planning van plaatsing van panelen is een aantal keren verschoven. In goed overleg is de plaatsing eerder uitgevoerd dan gepland. ook voor vragen konden wij direct terecht en beantwoording was vriendelijk en deskundig.

Prima offerte traject en keurige montage

Zoals hierboven beschreven. niet meer en niet minder

Vriendelijke monteurs, Uitleg was goed , Ze liggen er netjes op . Super

Vakwerk

Alles goed geregeld

alles zeer goed

alles liep keurig volgens de planning uitvoering netjes en vlot gedaan

Ging vlot en netjes en daarbij een makkelijke uitleg .top

Persoonlijk advies en probleemloze installatie

Vooraf thuis advies ontvangen met duidelijke uitleg mbt voordelen van dit systeem. Installatie goed uitgevoerd en na check door 1e monteur, was een nog vergeten of los zittend montagestuk alsnog direct aan zonnepaneel gemonteerd.

Goed en duidelijk

Vanaf het begin goede begeleiding van het hele project

Alles goed verzorgd

Alles goed geregeld we hadden er geen omkijken naar.

Professioneel en efficient

Niks op aan te merken. Zonnepanelen werken perfect incl. duidelijk monitoringssysteem. Montage ging ook soepel.

Snel en vakkundig

Volledige ontzorging

Alles perfect geregeld, inclusief voor- en nazorg

Zonnepanelen sneller geleverd dan gepland

Na de bestelling voor plaatsen zonnepanelen te hebben gedaan werdt ik al snel gebeld met de mededeling dat deze eerder dan gepland geplaatst konden worden. Helaas heeft nu 1 paneel de geest gegeven, maar reparatie/hersteld wordt/is ingepland.

alles prima opgelost

Hele nette jongens en alles volgens afspraak gemaakt,werkend opgeleverd.

Ontzorgen van A tot Z

Het gehele proces verliep gesmeerd vanaf het moment van de aanvraag, het bezoek ter plaatse, de offerte, tot de uiteindelijke plaatsing. De medewerkers van Smit waren goed bereikbaar, reageerden altijd zeer pro actief op vragen, ook op vragen na de uiteindelijke plaatsing. De plaatsing werd door vakkundige medewerkers gedaan.

Vakkundige personeel goede service van zowel de begin fase als het einde

Zeer goed bedrijf

Alles goed geregeld, ook de administratieve afhandeling.

Duidelijke uitleg internet en professionele plaatsing

Zoals hierboven beschreven

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.