Nette mannen

Zij hebben goed gewerkt,

Alles is netjes verlopen

Alles is goed gegaan een heel tevreden hoe ze het heel netjes hebben achtergelaten

Van begin tot het eind goed geregeld

Blij

Zeer kundig

Snelle plaatsing ,alles werkt meteen, tevreden

alles perfect geregeld

Hele goede communicatie en zeer nette en kundige monteurs

Positieve ervaring

Wij hebben het plaatsen van de zonnepanelen als Zeer positief ervaren, vriendelijke jongens kwamen ze plaatsen en duidelijke communicatie, we zijn zeer tevreden!!

Vanaf de offerte tot de installatie prima geregeld!

Goed contact met kantoor Monteurs waren prima En netjes

Heel goed en snel gewerkt, leuke mannen die het hebben gemaskt

Snel en goed daar hou ik van!

Een bedrijf waarbij alles in 1 keer duidelijk is met een prima en nette installatie

Smit reageert snel en adequaat en is duidelijk in prijs en installatie. Zonnepanelen netjes geplaatst en binnen netjes aangelegd.

Was zeer snel geplaatst en een goede nazorg

Snel en correct. En een goede prijs

Fantastisch.

Alles ging goed, het is allemaal prima geregeld. Ook de monteurs waren heel goed en zeer nette jongens. Er was 1 paneel stuk, dat is inmiddels weer gemaakt, zonder dat ik daar voor thuis hoefde te blijven.

Snel en goed

Professionele organisatie die duidelijk informeren en communiceren. Snelle installatie van de panelen met een fantastische afwerking.

Wij zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van zonnepanelen door Smit elektrotechniek. Er is 2x een adviseur geweest om de situatie ter plekke te beoordelen en onze wensen te bespreken. Ook e-mails werden geduldig beantwoord! Kortom, de communicatie was zeer goed. De offerte was duidelijk, de prijsstelling redelijk en geen aanbetaling. De levering heeft vervolgens 3 maanden eerder dan gepland plaatsgevonden, ook dit werd goed gecommuniceerd. Vervolgens zijn de zonnepanelen keurig aangelegd door 2 zeer vriendelijke monteurs. Nu bijna 3 maanden later loopt vooralsnog alles als een zonnetje.

Tot nu toe zeer tevreden

Zeer tevreden ook met de monteurs

Zoals er afgesproken is word alles netjes uitgevoerd.

Zelf onderzoek gedaan en uiteindelijk Smit benaderd om de installatie te plaatsten. Tegenwoordig veel horror verhalen online en vandaar uit naar een erkend begrip gezocht. Eenmaal bij ons aan tafel en goed gesprek gehad wat wij konden verwachten. Prijs, plaatsing enz. De samenwerking die smit heeft met andere connecties is dan ook soepel verlopen. Mensen waren netjes en hebben in overleg de inkomende leiding op de plek doorgevoerd die voor ons wenselijk was. Enigste puntje wat ik kan bedenken is dat we graag een smit busje hadden zien voorrijden. Maar al om al al super samenwerking. Nogmaals veel dank aan smit en haar connecties

prima,en snel geregeld.

snel geregeld en goed advies. naderhand hoor ik wel om me heen dat ik niet goedkoop uit ben geweest. maar of dat appels met peren is vergelijken weet ik niet.

Goede en duidelijke offerte. Uitstekende uitvoering.

Na het aanbrengen van onze nieuwe dakpannen, gaf Smit Elektra aan dat de panelen niet meer gelegd konden worden vanwege de verankering van de nieuwe pannen. Ik heb daarop aangegeven dat de pannen om en om verankerd zijn en dat de pannen dus gewoon opgeschoven konden worden. In het uiterste geval zou ik er een timmerman bij zetten mocht het niet lukken. Uiteindelijk hebben de monteurs zo als ik heb voorzien de panelen zonder problemen aangebracht.

Alles is goed verlopen, van eerste gesprek tot en met installatie en in werking stellen

Installatie vakkundig geplaatst het werkt goed,maar:

Mijn ervaring is dat de schade die gemaakt is aan het dakraam door de monteur,na diverse telefoontjes naar jullie kantoor nog steeds niet hersteld is, dit duurt nu al ruim twee maanden!!!

Super bedrijf

vakkundig

De vakmensen die bij ons geweest zijn wisten van wanten en waren perfect op elkaar ingespeeld. Het leggen ging snel en soepel en er werd goed uitleg gegeven. Puntje van kritiek is dat de platen deels op de buurmans dak werden gelegd. Dit hebben we uiteindelijk zo gelaten. Verder viel op dat er geen veiligheidsmaatregelen niet getroffen zijn. Met angst en beven toegekeken. Ik hoop voor hun dat het niet fout gaat in de nabije toekomst, want dat hoeft het maar 1 keer.

Het was heel goed geregeld

Serieuze jongens die snel en netjes hun werk afleveren

Perfect contact ervoor en er na

Goede installateurs en alles werkt met een goede app zodat ik alles goed in de gaten kan houden . Moet ook gezegd worden dat bij het het boren achter de goot voor de doorvoer van de kabel , een stuk uit de gootbodem i s geslagen en niet hersteld is vind ik wel jammer, wel gemeld nooit meer wat van gehoord .voor de rest is alles perfect

Alles volgens afspraak en goed opgeleverd.

Het voortraject met offerte en opties was duidelijk. De planning voor uitvoering werd mooi gehaald. De monteurs waren deskundig en vriendelijk.

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.