Het was top

Ze kwamen met 3 man en de zonnepanelen lagen er al snel op.

Vakmanschap

Smit Zonnepanelen staat voorvakmanschap: advies op maat, berekenen rendement, snelle en vakkundige installatie als ook monitoren van de opbrengst. Tevreden klant.

Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen

Prima overleg, korte lijnen. Monteurs zijn aardig, servicegericht. Werken snel, netjes en ruimen alles op. Wij zijn heel tevreden.

Duidelijk en goed

Nadat een medewerker de situatie had bekeken kregen we heel snel een offerte. In overleg het legplan van de zonnepanelen aangepast. Door een kleine aanpassing op het dak kon er nog 1 paneel bij. Geen probleem, binnen een dag een nieuwe offerte. En het allermooiste is dat ze 1 maand eerder konden worden geleverd door 2 vriendelijke en kundige medewerkers. En met dit zonnige weer betekent dat extra opbrengst.

Goede communicatie, snelle en uitstekende service.

De offerte was heel duidelijk en bevatte alle informatie die we wilden weten. Er is niemand bij ons thuis geweest, het contract ging via de email en telefonisch. De plaatsing van de zonnepanelen ging goed en kundig. We zijn blij met onze nieuwe zonnepanelen en met de keuze voor Smit zonnepanelen.

Perfecte communicatie en uitvoering!

Perfecte communicatie en uitvoering!

Alles goed geregeld

Ze hebben alles in 1 dag perfect geregeld

Netjes, vriendelijk en snel gewerkt!

Met het voorwerk van ons zelf, hebben de mensen van Smit snel en netjes gewerkt!

Super geregeld!

Snelle service en alles keurig afgewerkt.

Top geregeld

Alles klopt gewoon .... Top

Vakkundig geinstalleerd

De monteurs hebben prima werk afgeleverd en uitleg gegeven over alles.

Was helemaal top

Was helemaal top

Goed geregeld.

Prima service. Afspraken goed opgevolgd.

Vakkundige plaatsing van de zonnepanelen en duidelijk communicatie van de installateurs

Gewoon geweldig

Heel fijn bedrijf, communicatie vanaf dag een heel goed. Elke stap werd ons gemeld via mail. De mannen die de zonnepanelen op het dak lagen waren super vriendelijk heel erg blij dat we zonnepanelen hebben, laat de zomer maar komen.

Alles perfect volgens afspraak

Wij hebben een zeer goede ervaring met Smit zonnepanelen. Alles is volgens keurig volgens afspraak verlopen. Ook het plaatsen van de panelen is keurig gedaan. We zijn zeer bij met de installatie Bedankt Smit zonnepanelen.

Fantastisch!

Geen omkijken naar gehad!

Zeer goed en prettig.

Probleemloos

Leuke jongens, heel netjes

Maar er was een akkefietje en dat was jammer. Ze liepen waarschijnlijk door de goot van de buren want die ligt boven de onze. De volgende dag had de buurman lekkage. Hij heeft het bij jullie gemeld en het is gerepareerd. Dus eind goed al goed. Groetjes fam de Boer

Alles ligt goed

Zeer tevreden met het resultaat.

Prima vakwerk. Vriendelijk en snelle vakmensen.

Ze liggen perfect!

Ik ben heel blij dat ik Smit elektra heb gekozen om me zonnepanelen te installeren. Het contact was goed en alles was duidelijk.

Super flexibele monteurs, goed geregeld!

De monteurs blonken uit in meedenken met de klant, ze hebben voor de routing naar de meterkast goed uitgedacht hoe dat op te lossen. Ook hebben ze de plaatsing van de pannelen nog gunstiger opgesteld zodat het winnen van de energie optimaal is. Chapeau!

Professioneel en kundig uitgevoerd

Prettige communicatie. Snel en kwalitatief prima product. Prima terugkoppeling

Bellstraat 3

1131 JV Volendam

Over Smit Zonnepanelen

Smit Zonnepanelen is een gecertificeerd zonnepanelen installateur en heeft alle expertises met betrekking tot zonnepaneleninstallatie onder één dak. Zo heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Van advies op maat vooraf en het berekenen van uw rendement, tot het installeren van de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengst. Smit Zonnepanelen is onderdeel van Smit Elektrotechniek, een middelgroot en breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf uit Volendam. Volwaardig gecertificeerd en reeds 50 jaar verantwoordelijk voor talloze elektrotechnische installaties. Van zonnepanelen tot brandmeldinstallaties, van keuringen tot beveiliging; de vakmensen van Smit staan voor u klaar.