Leuke en goed herkenbare karikatuur
Prettige samenwerking, goede prijs en gave karikatuur.
27 March 2022
Dora
Reactie van De Karikaturist
Veel plezier met de tekening, Dora. En bedankt voor deze mooie review!
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 110 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Prettige samenwerking, goede prijs en gave karikatuur.
27 March 2022
Dora
Den Haag
Veel plezier met de tekening, Dora. En bedankt voor deze mooie review!
Met laagdrempelig en persoonlijk contact tot een geweldig resultaat gekomen. Met enerzijds een paar uitgangspunten en anderzijds de vrije hand en creativiteit van Sandor toch verrast worden!
25 March 2022
René
Wierden
Je hebt een mooie, uitgebreide tekening laten maken, René. Was leuk om te doen! Veel plezier met uitreiken.
De karikatuur is precies geworden zoals we voor ogen hadden, echt prachtig.
24 March 2022
Simone
Dronrijp
Heel fijn om te horen, Simone!
Het is gemakkelijk om in contact te komen met Sandor. Het is duidelijk hoe het proces loopt en het belangrijkste de karikatuur is top!
23 March 2022
Ellen
Son
Zeer humoristische en toch ook smaakvol obv 2 foto’s een prachtige tekening gemaakt
22 March 2022
Daphne
Alnere
Iedere keer weer een unieke karikatuur of kleurplaat geheel volgens de inbreng van de persoon.
18 March 2022
Jasper
Son en Breugel
Gave karikatuur waar je ook echt de personen in herkent.
14 March 2022
Caroline
Naaldwijk
Voor de derde keer een karikatuur laten maken door Sandor. Iedere keer levert hij weer een super mooie sprekende tekening. Fijne communicatie en snelle levering.
13 March 2022
Emma
Heeg
A3 formaat laten maken t.b.v. Afscheid van een collega. Snel geregeld en bovendien heel erg leuk. Echte aanrader.
13 March 2022
Iris
Den Haag
Super tevreden over de gang van zaken Het was binnen no time geregeld
10 March 2022
Benjamin
Lieren
Vanaf het eerste moment door Sandor ontzettend goed geholpen. Middels een aantal foto's en kort verhaal verteld wat onze wensen waren. Uiteindelijk weet Sandor dit om te zetten een zeer vakkundige tekening, ontzettend blij mee!
9 March 2022
Mark
Eindhoven
Ter gelegenheid van een jubileum werd een karikatuur gemaakt. Sandor weet de jubilaris treffend te tekenen en onze wensen werden perfect weergegeven. Snelle service en goede afstemming.
5 March 2022
Bart
Eindhoven
Fijne samenwerking gehad met Sandor van De Karikaturist. Levert tijdig en volgens afspraak. Goede en snelle communicatie en afstemming. Zou voor een volgende keer zeker weer bij Sandor aankloppen!
3 March 2022
Trudy
Hilversum
Zeer leuke karikaturen, razendsnel een treffend.
28 February 2022
Toine Straatman
Arnhem
Mooie kwaliteit snelle levering en komt de afspraken na
26 February 2022
Miranda
Boxmeer
Fijn om te horen dat het weer naar wens is!
Sandor is een hele goede karikatuurtekenaar en dat maakte onze bruiloft helemaal af! Dankjewel! Zeker een aanrader.
23 February 2022
Yvonne de Baan
Waddinxveen
Dank je wel, Yvonne en Cas! :) Het was erg bijzonder om erbij aanwezig te mogen zijn!
Sandor heeft onze wensen van een tekening erg mooi tot in detail uitgewerkt. Van de foto's welke wij aangeleverd hebben heeft hij een prachtige Karikatuur gemaakt die goed past bij de persoon.
21 February 2022
Johan
Eerde
Fijn om te horen! :D
Na contact te hebben gezocht met 'De Karikaturist' reageerde Sandor al heel snel met een concreet plan. Wij hadden een spoedje op vrijdag aangeleverd, maar op dinsdag een geweldige karikatuur retour! Kortom; fijne samenwerking!
16 February 2022
Anouk
Rotterdam
Dank je wel en fijn dat het zo snel gelukt is!
Ongelovelijk blijf ik het vinden , de manier hoe iemand de juiste plekken weet te gebruiken van een persoon. Door juist die herkenbare aspecten uit het gezicht te nemen zie je direct wie het moet voorstellen. Ik heb mijn vrouw en dochter laten tekenen, na super fijn contact de tekening mooi verpakt via de post ontvangen!! En meer dan tevreden! Wat een gave tekeningen!! Zeker tot een volgende keer!!
13 February 2022
Damian
wassenaar
Dank je wel voor deze fijne beoordeling, Damian! Veel plezier met de tekeningen en ze krijgen zeker een mooi plekje!
Prettige benadering, denkt in mogelijkheden. Biedt ruimte voor wijzigingen, levert kwalitatief werk. Mooi om te zien dat wensen van de klant echt gerealiseerd worden. Prettige omgang in contact via mail en WhatsApp. Professioneel afgehandeld, vriendelijk en sociaal in omgang. Werkt snel en secuur, betaling en afhandeling volgens gemaakte afspraken. Zeker een aanrader!
11 February 2022
Bertine Nijsink
Zelhem
Ben er echt heel blij mee. Degenen die hem al gezien hebben vinden het echt schitterend.
8 February 2022
Chris Pijnenburg
Helvoirt
We wilden voor onze vriendinnengroep een tekening laten maken. De tekening was super snel klaar en is boven verwachtingen leuk geworden! De communicatie met Sandor was ook erg goed en kregen snel reactie op onze vragen. Super fijn dus!
2 February 2022
Pascalle
Eindhoven
Heel blij met het resultaat.
2 February 2022
Hella
Amsterdam
Precies zoals ik het me had voorgesteld!
24 January 2022
Kim
Bergen op zoom
Dank je wel, Kim! :)
We hebben een mooie tekening met de juiste karikatuur waarop we gehoopt hadden gekregen. Alle spreekt weergegeven en snel geleverd. Top
21 January 2022
Raf
Ellikom
De Karikaturist is dé juiste man als u een live-karikaturist zoekt, maar ook als u op zoek bent naar een mooie karikatuur vanaf foto. Leuk voor uzelf of als een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een jubilaris, pensionado of een gewaardeerde collega!
Dorpsstraat 13
5735 EA Aarle-Rixtel
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
B2B, Overig
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.