fijne snelle service

Ze reageren snel op bestelling en bieden alternatieven indien niet leverbaarheid van spullen.

Fijn contact. Snelle levering

zie boven

Goed verpakt, op tijd geleverd, gelijk betaald, super blij.

snelle levering van goede spullen

Spullen nabesteld omdat er veelvuldig gebruik van gemaakt wordt en er behoefte was aan meer artikelen

Goede en snelle communicatie!

Goede hulp!

Top!!!

Denken onwijs mee, geven advies met het oog op de praktijk en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

goede ervaring

mooi spul, snelle levering!

Besteld en direct in huis

Altijd prettig in overleg adequaat geholpen

goede en uitstekende service

was mijn pakketje “kwijt” ondanks dat het op tijd geleverd was medewerker heeft mij toen geholpen om het nog te traceren

Nieuwe werkplek, is een nieuw account bij Bronsport

Altijd een goede ervaring met Bronsport, vandaar dat ik bij mijn nieuwe werkgever meteen een balletje heb opgegooid en een bestelling heb geplaatst. En deze kwam zoals altijd keurig op tijd en compleet

Geweldig bedrijf

Elke keer weer goede ervaring met Bronsport. Snelle levering. Super goede service. Super goed bereikbaar.

Fijn en snel winkelen voor gym!

Check bovenstaand!

Zeer betrouwbaar

Zij hebben de materialen die wij zoeken en ze leveren trouw op tijd. Voor ons een reden om er te blijven bestellen

Mooie ruime winkel!

Alles wat je nodig hebt voor leuke sport en spel activiteiten te vinden onder 1 dak!

Snelle service, duidelijke communicatie

Snelle en correcte levering. Zijn ook snel in hun communicatie.

Voor de eerste keer besteld, ging prima.

Prettige site en achteraf betaald wel zo fijn. Dinsdag avond besteld en donderdag in huis.

Uiterst klantvriendelijk !

Zeer behulpzaam en indien leverancier geen voorraad heeft direct met alternatieven komen.

Goede prijs, snelle levering

vrij snelle levering

prima!

Duidelijke website, snelle levering.

Uitstekende communicatie, vlotte levering

De communicatie verliep uiterst prettig en de levering was zoals vermeld de volgende werkdag.

Top service en snelle levering!

Zeer snelle service en denkend in oplossingen bij problemen

Snelle levering van producten. Bij problemen met voorraad, levering of betaling is snel en probleemoplossend contact dat klantgericht blijft. Hoewel het assortiment al groot is, mis ik soms nog specifieke materialen in de lijst. Dat ervaar ik overigens niet als probleem maar dat zou mij de laatste ster opleveren.

Uitstekende service!

Klantvriendelijk. Ze denken met je mee en hebben een snelle levering. Nemen pro-actief actie om voor de klant het beste (niet het duurste) product te leveren.

Da Vincilaan 11 A

6716 WC Ede