Snelle levering, uitdagende en stevige artikelen

De artikelen zijn snel geleverd. Keurig verpakt en volledig. Aan de telefoon correct geholpen. Deskundig advies gekregen.

Een goede service zoals altijd

Ik bestel de materialen vaak via jullie en dat bevalt nog steeds goed!

Perfecte service en goed materiaal

We hadden veel geld te besteden en bronsport kan veel producten net iets goedkoper leveren dan de concurrenten. Ik heb mijn bestelling gemaakt en ik werd dezelfde dag nog gebeld over de levering. Ondanks dat er een paar grotere materialen bijzaten kon het binnen 4 dagen geleverd worden. De leveringskosten werden wel iets duurder dan staat aangegeven op de website, maar vanwege de grote bestelling hebben ze die prijs wat verlaagd. Het materiaal zat goed verpakt en ziet er fantastisch uit. De volgende keer zal ik ook zeker weer via bronsport bestellen.

Betrouwbaar en overzichtelijk

Website is erg overzichtelijk. Bij het plaatsen van een bestelling fijn dat het gemakkelijk is om factuur en leveradres anders te laten zijn en dat de factuur in cc direct naar de penningmeester kan. 2 producten niet direct voorradig. Hierover een vriendelijk telefoontje gehad en samen tot een prima oplossing gekomen.

fijne communicatie en levering

fijne en directe communicatie zowel telefonisch als via app meedenken met bestellingen, heel plezierig bestelling aangevuld met artikel van ander bedrijf, alles in 1 levering groot assortiment

Een heel groot aanbod met een super fijne service!!

Heel fijn geholpen en de materialen gelijk mee kunnen nemen! Komen hier zeker nog terug!!!!

Super !

Mijn bestelling was behalve snel bezorgd ook nog eens voorzien van een leuke persoonlijke boodschap.

Heel goed geholpen

Ik zou 3 pakketten krijgen, maar helaas niets ontvangen. Ik ben 2x netjes te woord gestaan aan de telefoon, en die medewerkers hebben alles uitgezocht. Bleek een probleem bij de pakketbezorger. Twee pakketjes had Bronsport terug en hebben ze opnieuw verzonden. 1 pakketje is vermist, maar Bronsport heeft deze spullen nu opnieuw naar ons gezonden zodat wij verder kunnen. Goed geregeld!

Heel prettig, snel en je wordt goed geïnformeerd. Geen verrassingen.

Ik werd direct gebeld omdat iets niet voldeed aan de houdbaarheid datum. Toen hebben we even kunnen overleggen.

Nog geen 5 minuten na mijn bestelling, kreeg ik een telefoontje om alles perfect te regelen.

Perfect, bezorging heel snel en goed!

Ben erg tevreden met de snelheid van de goede bezorging en het op factuur betalen is erg fijn.

Top bedrijf, kun je rustig iets kopen!

Heb het snel mogen ontvangen. Zou er zo weer bestellen. Top!

Heel tevreden

Een duidelijke webshop met veel.keuze. Direct bericht wanneer een artikel niet leverbaar is en gelijk een alternatief aangeboden.

Top service!

Mede mogelijk gemaakt door El Patron

Zeer snelle levering met kwalitatief hoog materiaal

Top bedrijf. Snelle levering van het materiaal. Als er iets langer dat 2 dagen duurt wordt er direct contact opgenomen. Ben al jaren vaste klant! Zeker een aanrader.

Perfect: snel, behulpzaam, netjes.

In de ochtend 3x gebeld voor advies en meteen goed geholpen. Bezorger is een hele fijne man. Levering was super snel

Snelle en uitstekende service, prima producten

Alleen maar positief!

Top! snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke site.

Je krijgt wat je ziet, snel en keurig!

snelle, goeie service

Alles op de site is gemakkelijk te vinden, alles staat mooi in vakjes waardoor wij snel alles konden vinden wat we nodig hadden. De levering was snel en alles was goed verpakt. Je krijgt goeie informatie voor wanneer je pakket binnen komt.

Klantgericht!

Bronsport ervaar ik als een erg klantgerichte organisatie, waarbij service en mogelijkheden de sleutelwoorden zijn.

kwaliteit en betrouwbaarheid

Snelle levering, korte lijnen en vernieuwend.

Net en betrouwbaar als altijd

Van tijd tot tijd bestel ik hier artikelen voor de sporthal. Ik kan er altijd van op aan dat het proces van begin tot eind netjes en eenvoudig verloopt.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en duidelijk

Ik ben prettig geholpen. Geduldig en vriendelijk.

Da Vincilaan 11 A

6716 WC Ede