Super snelle levering, goed materiaal!

Makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Meedenkend

We hadden een bestelling geplaatst. Bronsport heeft zelf gekeken naar onze bestelling en geconstateerd dat een paar dingen niet bij onze doelgroep paste. Om dit te verbeteren groot moeite gedaan met een grote klantvriendelijkheid. Bedankt Bronsport.

Niet alleen meedenkers, bij Bronsport helpen ze actief mee in het zoeken naar de juiste materialen.

Mooie zaak, vriendelijke lui, met een snelle en adequate afhandeling. Niet te beroerd om verder te kijken dan hun eigen magazijn en ze staan open voor input m.b.t. "nieuwe sportspelen".

Geweldige service

Vriendelijk - behulpzaam - meedenkend - Top.

Directe snelle reactie.

Kan kog niet echt aangeven de artikelen komen korgen als het goed is binnen. Maar daarmee is er gehoor gegeven aan mijn opmerking. Dat is al prettig!

Heel goed, snel geleverd

Goede kwaliteit van materiaal

Snelle service, eerlijk advies en personeel dat meedenkt in mogelijkheden!

Heel fijn dat jullie zo ontzettend snel kunnen leveren, maakt niet uit hoe groot de bestelling is. Als er producten niet voorradig zijn word er contact met je opgenomen om eventuele alternatieven te bespreken. Ook al kom ik uit Drenthe het is zeker de moeite waard om naar de winkel toe te gaan. Geweldige zaak! Een snoepwinkel voor gymnastiekers! Je mag alles proberen en de materialen voelen. Sommige items hebben prijsverschil wat je dan niet ziet maar wel voelt.

Makkelijke en snelle afhandeling

Makkelijke en snelle afhandeling, uitgebreid assortiment

Walhalla voor elke gymdocent!!

Prachtige spullen in de winkel, ruim aanbod en oog voor de nieuwste ‘snufjes’ op de markt. Je wordt voorzien van zeer goed advies.

Zeer duidelijk en netjes

Snelle levering. Via de mail gelijk bevestiging en telefoontje erachteraan. Product zoals omschreven.

Een mooie ervaring, waarin je het product tastbaar en zichtbaar hebt.

Gastvrij ontvangst, waarna we op ons gemak door de winkel konden begeven. We konden de producten zien, vasthouden en "proberen" hierdoor krijg je een goed beeld van wat je koopt. Via je telefoon kan je producten scannen in je winkelmand plaatsen. Als we vragen hadden of meer informatie over een product wilde, stond er altijd iemand klaar. Bronsport is voor elke school een aanrader voor het kleine materiaal.

Fantastische winkel met uitgebreid assortiment.

De winkel is fantastisch en ademt een gymzaal uit, vloer is een gymzaalvloer, er is zelfs een klimwand en ruimte genoeg om dingen uit te proberen. Het assortiment is enorm en de service is super, de mensen die er werken weten waar ze over praten en hebben ook ervaring. Webshop ook duidelijk en overzichtelijk en alles wordt snel geleverd.

Mooie materialen en snel geleverd

Zoals altijd zien de spullen er netjes uit en zijn ze snel geleverd.

Simpel en vlotte service

Zoals de titels aangeeft!

Super snelle levering met top materiaal!

Grote bestelling gedaan en binnen 24 uur geleverd! daarbij ook terugkoppeling wat betreft materiaal dat niet direct leverbaar, en daarbij ook advies gekregen voor aanpassing van de bestelling.

Een fijn bedrijf waar veel (spel) materiaal te koop is

Ik kan via de website materialen bestellen, tevens zijn zij goed bereikbaar en denken ze mee in mogelijkheden.

Goede service en uitgebreid assortiment

Goede service en uitgebreid assortiment

Erg fijne en complete winkel met goed personeel!

Groot assortiment met goede, innovatieve producten en vakkundig advies/service in een prachtige, inspirerende locatie!

Persoonlijk contact en super snelle levering!

Telefonisch contact verloopt altijd heel persoonlijk. Je krijgt echt advies op maat en de levering is echt super snel

Must-visit als LO-sectie

Als sectie hebben wij Bronsport bezocht en we hebben hier een superleuke dag gehad. Het was een stuk rijden voor ons, maar het was de rit meer dan waard. Je kunt hier materialen bekijken en testen. De winkel is gebouwd op een gymzaalvloer wat het beleven en testen van materialen realistisch en leuk maakt. De deskundige hulp bij Bronsport maakte de dag compleet. Wij maken van een bezoek aan Bronsport een jaarlijks uitje met de vakgroep om nieuw materiaal uit te zoeken. Ook het bestellen via de site gaat soepel. Top!!

Kwalitatief hoogstaand personeel

Medewerkers zijn zelf actief geweest in het onderwijs waardoor ze uitstekend advies kunnen geven over de verschillende materialen. Leuke winkel met ontzettend veel keus.

Goede service, snelle levering!

Da Vincilaan 11 A

6716 WC Ede