Zeer behulpzaam en meedenkend.

Zeer behulpzaam en meedenkend. Hebben sommige kopmaten die niet voorradig bleken gratis op maat gezaagd voor me. Wel waren sommige gelamineerde planken deels gedelamineerd. Levering ging spoedig, maar ik moest wel assisteren bij het lossen van de vracht.

Top.

Zeer prettig contact zowel per mail als telefonisch. Levering materiaal en tijdstip zoals afgesproken. Een aanrader. Jaco

Profesineel

Super ervaring

Goede service!

Fijne service en vriendelijk persooneel!

redelijk goed

Ik vind het een fijn bedrijf om zaken mee te doen, houden zich goed aan hun afspraken, en de aangeboden goederen wijken niet af van de foto"s. Een ding vind ik wel heel erg jammer, het bezorgen. ik heb 100 euro betaald om goederen te laten bezorgen, en pas de ochtend van de dag dat de goederen geleverd worden, krijg ik een mail, dat ik zelf voor los-Faciliteiten moet zorgdragen ?? En degene die de bezorging deed had rugklachten en kon totaal niet helpen met lossen. Het bedrag voor bezorging is echt acceptabel, maar dan wel gelost voor mijn deur/op mijn terrein, zoals elke leverancier hier doet

Snel en correct

Snel correct. Ja

Zeer tevreden.

Zeer verrast staat van roosters perfect als nieuw, en voor een goede prijs. ZEER TEVREDEN

Goede service en vriendelijk

Grote keuze in materiaal. Zeer vriendelijke medewerkers!

Uitstekend geholpen en bezorgd naar afspraak

Makkelijk te bestellen via website en snel bezorgd.

Materialen conform omschrijving

Keurig bedrijf. Ik bestelde een pak van 50 underlayment platen. Deze stonden keurig gebundeld voor mij klaar, werden met een heftruck op mijn aanhangwagen gezet. Platen zagen er goed uit. Ik kwam hier al vaker in het verleden en zal hier in de toekomst ook zeker wel gebruik van gaan maken. Chapeau !!!

jullie service is heel goed

mijn aankoop ging niet zo goed, de gekochte automatische open gaande deur zou werkend getoond moeten worden en zelf gedemonteerd moeten worden nu kost het moeite, transport proberen en terug brengen

Goed bedrijf, goede medewerkers

Medewerkers denken mee in oplossingen. Groot assortiment zowel nieuw als gebruikt. Eerlijke prijzen.

prima service en van hun woord

prima service en van hun woord

Product niet ontvangen

Ik heb een gebruikte bonprinter gekocht. Er is geen track en trace geleverd en heb de bonprinter niet ontvangen. Meerdere keren gebeld, elke keer moest ik het afwachten en ze gingen er achterna. Laatste telefoontje zouden ze bedrag crediteren, maar heb dat ook nog niet ontvangen.

Top geregeld

Goede ervaring . De materialen die geleverd zijn komen overeen met de beschrijving. Het lossen van de zware materialen ging goed, alhoewel ik eigenlijk een mannetje extra had moeten regelen. Bedankt chauffeur ;-).

Zeer netjes en snel afgehandeld

Alles duidelijk

Goed gecommuniceerd, ook het afhalen. Overzichtelijk de voorraden op de site.

Bestellingen worden snel geleverd en zij altijd compleet.

Volgens afspraak

Uitstekende service en probleem oplossend

Prima prijs voor de spullen die er te krijgen zijn. En een nette manier van oplossen voor als er onverhoopt een foutje gemaakt wordt. Ik ga hier nog vaker shoppen. Bedankt Team Circulaire Bouwmaterialen.

Klantgericht en goed overleg

Klantgericht en goed overleg en goede kwaliteit hout

Helemaal top

Zeer vriendelijk geholpen. Doen echt moeite voor de klant.

Direct antwoord, bestelling lag klaar en hulp bij het inladen. Super

Gebruikt materiaal dat prima geschikt is voor mijn doel, besparing geld en besparing milieu.

Goede kwaliteit stalen profielen

Het voelt goed om gebruikt staal weer een nieuwe bestemming geven. Vooral de kwaliteit heeft me verrast. Ik kom hier terug. Top!

Oude Haven 31

5254 KB Haarsteeg