Vriendelijke, goede service

Ze nemen de tijd om je goed te informeren/adviseren. Een probleem wordt snel en adequaat opgelost. Vriendelijk personeel

Zeer goede service

Iedereen is heel vriendelijk, nemen de tijd voor je, een goed luisterend oor en behulpzaam zodat je met een gerust hart erop kunt vertrouwen dat je een goede scootmobiel, die passend bij je is, kunt gaan rijden.

Zeer positief

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken. Vriendelijk ontvangen, kon ook rustig wat uitproberen. Toen ik mijn keus had gemaakt, bleek dat deze ook nieuw aanwezig was en ik kon m direct meenemen.

Een tevreden klant

Na de opening van het filliaal in Zaandam zijn wij daar als eerste klant geholpen aan een demontabele scootmobiel. De presentatie van de winkel liet nog wat te wensen over maar de medewerkers waren vriendelijk. Tevens een kleine korting ontvangen madat wij de eerste klanten waren. We zijn tot nu toe nog tevreden met de aankoop en hopen natuurlijk dat dit zo blijft.

Heel fijn geholpen

De verkoper heeft me heel goed geholpen met hetbuitzoeken van een gepast scootmobiel. Ik kreeg uitgebreide uitleg en mocht diverse scoots uitproberen ook buiten.

Prima uitleg bij aankoop.

ik heb mijn vrijheid weer terug.

Met mijn opmerking bedoel ik dat niet meer vast zit op mijn appartementje en kan weer genieten van mijn omgeving. Ook wil ik graag iedereen die mij geholpen heeft met het kiezen van het type scootmobiel dat ik uiteindelijk heb gekozen.

Goeie uitleg, snelle levering en vooral meedenkend… !

Werd geholpen in Nijmegen door Debby, geschikt voor dit vak, nam de tijd en goede uitleg. Blij met mijn nieuwe Quingo Vitess2 Jammer dat er een pruts accu nu inzit voor de prijs van deze scootmobiel 6.550 euro . + verzekering en ANWB kosten. ( kan er 30 km mee rijden per dag) Wil ik een accu die ik tussendoor overdag extra kan opladen kost me dit weer 2.500 euro extra ( dan een lithium accu) schandalig vind ik dat . Maar goed… ik klaag niet , … maar leuk is anders. Ik rij dus de accu bijna leeg voordat hij opgeladen word , wat ook moet… ! En dan kan ik morgen weer met een volle accu de deur uit. Jippie… het is dus plannen!!! Maar nogmaals blij… dat ik rij…

Scootmobiel bevalt heel goed

Uitstekende scootmobiel, vriendelijke en deskundige verkopers, toegankelijke en snelle service.

Ik heb met PGB een Quingo Vitess 2 aangeschaft bij de scootmobielspecialist in Nijmegen. Ik werd prima begeleid in mijn keuzeproces voor een scootmobiel. De verkoper was behulpzaam en deskundig. Hij begreep goed wat ik voor scootmobiel nodig had, gezien de indicatie. Enig minpunt was dat hij veel aan het praten was. Ik kon de informatie regelmatig niet goed vasthouden (bekend verschijnsel bij wat oudere mensen daarom noem ik het nu even). De verkoper reageerde goed op mijn vraag om het wat korter te houden. Daardoor kon ik het ook goed volgen De administratieve afhandeling na aankoop verliep accuraat en snel net zoals de levering. Ik heb nu vier weken ervaring met de Quingo en ben blij dat ik deze heb aangeschaft. Hij rijdt heerlijk en is zeer stabiel. Ik voel me met alle spiegels en andere veiligheid-inbouw echt veilig. Heb goed overzicht in het verkeer. Kortom voor mij zijn de Quingo en de leverancier plus service na verkoop een aanrader voor mensen die nog op zoek zijn naar een goed product van een klantvriendelijke en deskundige leverancier.

Him had allemaal tijd voor ons. Primma

We werden zeer goed geholpen,kregen goede uitleg over de scootmobiel

Professioneel en flexibel toen de keuze op de Aura ging vallen.

goede scootmobiel

40 km word niet gehaald kan iets beter

Mijn scootmobiel

Ik rij nu vier weken op de scootmobiel, 18 km hij rijdt prima. Ik ben een heel te vrede man.

Het was een prachtig vooruitzicht om weer tussen de mensen te gaan bewegen, je vrienden te bezoeken je voetbalclub enz. Ook genieten van de natuur en gewoon weer een boodschapje doen, inplaats van online nu weer fysiek heerlijk, mijn scootmobiel koestert ik als mijn vriend ben er erg blij me. Na 8 jaren van ziekenhuis bezoek wegens leverkanker, nu vrij van deze ziekte, dus dubbel feest.

Top bedrijf

Een moeilijke keuze voor een goede scootmobiel uitzoeken dacht ik, maar dankzij een hele goede duidelijke uitleg van Ellen is het mij toch gelukt. Zij kwam twee keer met verschillende modellen, en na diverse proefritten heb ik een geweldige uitgezocht. Al de afspraken zijn dit bedrijf goed nagekomen. Wim van Dorst.

Super service , zeer vriendelijk personeel

Door een tegenvallende aankoop van een scootmobiel heeft de scootmobiel specialist , binnen een week mij een andere laten uitzoeken en ook de verzekering geregeld . Top bedrijf . heel veel dank voor de hele goede service

Goede voorlichting en informatie over de prijs, gebruik en proefrit. Snelle levering.

Vakkundig uitgelegd en gezellige proefrit bij het bedrijf. Snel geleverd.

Duidelijk en persoonlijk

Het contact met de binnendienst verliep zeer goed, duidelijk en bereikbaar. Is tegenwoordig wel bijzonder ;)

Tot nu toe uitstekend

Ik ben heel blij met de Toura 2 er wordt vol bewondering naar gekeken,en hij bevalt prima,ik ben er heel blij mee.

Veel keus Aardige personeel. Alleen zouden er ook meer 2e hands scootmobielen mogen zijn

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Als iets niet lukt kan ik altijd aankloppen. De koffie staat altijd klaar

Goed en eerlijk

Ik ben heel erg blij met mijn scootmobiel rijd fijn

Prima ervaring

Geweldige ervaring een prima oplossing voor mijn probleem onmiddellijk geholpen en uitstekend geholpen. Ik kan ze bij iedereen aanbevelen. Patty van Bruinesse

We zijn fantastisch geholpen!

Het was een spannende dag voor mijn zus, ze zag er best tegenop om een scootmobiel te proberen. Maar de deskundige en rustige benadering door Marcus Brekelmans stelde haar gerust, de proefrit samen maakte dat ze vol vertrouwen tot aanschaf overging.

Industrieweg 3

5627 BS Eindhoven