Betrokken verkoper, perfecte levering, goede begeleiding en bovenal fantastisch product, Eindelijk weer naar buiten met een veilige scootmobiel.

Ik rij fijn veilig en ben zeer tevreden

Fijne Scootmobiel Goede service

Veel plezier van mijn Quingo. Goed geregeld door Mantelmaker met de gemeente.

Tevreden klanten

Ik ben zeer tevreden met mijn scootmobiel ze rijden heerlijk ik noem het de ferarie onder de scootmobiel. Alleen nog een thuiskomertje in bauwen een soord derde accu voor als je bijna een lege accu hebt dat je om kunt schakelen om tog tuis te kunnen komen .ik hoop dat het een goed idee is voor later en nogmaals ik ben zeer tevreden met mijn scootmobiel en mijn vrouw ook .met vriendelijke groet de heer A van Dijk

Industrieweg 3

5627 BS Eindhoven