Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, een ruim assortiment en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt als behulpsaam en professioneel ervaren. De winkelervaring is over het algemeen positief met betrouwbare leveringen.
Prima Selectiemogelijkheden op website, efficient aankoopproces, korte en directe contactlijnen. Nadat inhoud bestelling zoek was geraakt agv beschadigde verpakking, lees; wel een doos ontvangen maar geen spullen, is e.e.a. in overleg keurig hersteld en in orde gemaakt. Dikke pluim!
27 June 2026
eenvoudig
9 June 2026
Hans
gemonde
Snelle levering en een mooie prijs
6 June 2026
John
'S-Gravenhage
Het door mij bestelde SKF rollager werd uit voorraad binnen een dag bezorgd. En ook nog voor een zeer gunstige prijs. Ik ben dus zeer een tevreden klant.
5 June 2026
Dennis
Drachten
Goed en zeer snel geleverd
13 May 2026
Bobby
Almelo
groot assortiment duidelijke website en een snelle levering.
28 April 2026
Johan
Almere
Dit bedrijf nam wel de telefoon op, waardoor ik wat kon vragen. Hierdoor heb ik de juiste V-snaren kunnen bestellen! Bedankt.
26 April 2026
Hans
VALKENSWAARD
Ik heb niks ontvangen dus heb nog geen ervaring alleen dat er nog steeds niet geleverd is
22 April 2026
wim
Velsen zuid
Correct en netjes behandeld.
21 April 2026
Bas
's-Hertogenbosch
Snel, duidelijk en eerlijk
7 April 2026
Hessel
Jutrijp
Aan het eind van de middag besteld en de volgende ochtend al geleverd! Een groot assortiment en de prijzen zijn in orde.
27 March 2026
Arend
Renswoude
Goede en vlotte afwikkeling
21 March 2026
Patrick
Soest
Ik had met spoed 60 lagers nodig ( machine stilstand) Ik werd goed geholpen en er werd goed mee gedacht en uitgevoerd dat ik de lagers snel kon ontvangen. 3 uur later had ik de lagers binnen zodat we de klus nog voor het weekend konden afronden Aan inkoper gevraagd of ze konden worden toegevoegd als vaste leverancier.
17 March 2026
gerkesklooster
3 March 2026
Wim
Staphorst
Veel lagers op voorraad ook en raarste maten. en kunnen ook nog eens razend snel leveren. En ze zijn echt niet duur.
27 February 2026
Henrie
Hoogeveen
veel op voorraad, snelle levering.
31 January 2026
Simon
Mander
Altijd zeer fijn om te weten dat je ze bij twenty4 nog even snel kan bestellen en de volgende dag toch je ding gefixt hebt. Heel relaxed! En mooi dat dat kan.
30 January 2026
Frank
Rijswijk
Snel en correcte levering, van de meeste producten is de voorraad voldoende
12 January 2026
Nier goed
28 November 2025
Toon
Keerbergen
De firma doet wat belooft en afgesproken is.
23 November 2025
Marius
Veldhoven
heb een goed product gekregen voor een goede prijs
12 November 2025
andele
BERLTSUM
Ivm een kapotte wasmachine hadden we snel een lager nodig. Hier gevonden en na 2 dagen in huis.
7 November 2025
Richard