Beste Willem Manuel, Begrijpelijk dat je de factuur nodig hebt. Deze wordt dan ook altijd dezelfde dag verzonden, en we zien dat het in jullie geval ook op diezelfde dag verstuurd is. Heb je 'm nog steeds niet ontvangen? Wil je in dat geval even een mail sturen naar verkoop@twenty4bearings.nl, dan sturen we de factuur nog een keer door. En wellicht helpt het ook om de spambox te checken, of de factuur niet per ongeluk daarin terecht is gekomen. Bedankt voor jouw feedback over de zoekbalk. Dat is een onderdeel dat wij, samen met ons webbureau, continu blijven verbeteren, om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. Helaas is deze dus nog niet optimaal, maar daar wordt aan gewerkt. Een fijne dag! Met vriendelijke groet, Mark van Twenty4Bearings