Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, een ruim assortiment en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt als behulpsaam en professioneel ervaren. De winkelervaring is over het algemeen positief met betrouwbare leveringen.
Ivm een kapotte wasmachine hadden we snel een lager nodig. Hier gevonden en na 2 dagen in huis.
7 November 2025
Richard
Helmond
Zocht een afgedicht 'imperial' kogellager en die had 24bearing gewoon op voorraad.
5 November 2025
Jan
BENNEBROEK
Goed advies en de prijs is altijd zeer voordelig. Een zeer goede ervaring en zeker aan te raden.
22 October 2025
Fred
Winkel
Online via whatsapp assistentie echt top geregeld !
30 September 2025
Hasselt
22 August 2025
Sjoerd
Wageningen
ze hebben bijna alles en snel geleverd
18 August 2025
Henrie
Hoogeveen
Iets meer duidelijkheid over de verzendkosten
29 July 2025
pieter
Deurne
Zeer snelle levering
25 July 2025
Herman
Oldambt
een enorme keuze aan verschillende lagers en ook nog op voorraad
10 June 2025
Willem
OOSTERHOUT NB
Goeie levering en kwaliteit super, alleen de bezorg dienst UPS kwam niet op mijn bezorg adres , maar deed het bij een verzamel adres van UPS , wat ik van UPS zeer slecht vond terwijl de hele dag op de aangegeven bezorg adres mensen waren.
8 June 2025
Eppo
thuis
ik ben zeer tevreden over de levering en de prijzen wat ik lastig vind is als er van een artikel te weinig of geen op voorraad zijn dat ik het dan niet gewoon kan bestellen.
26 May 2025
Wilbert
Oeffelt
Dag daarvoor besteld ,volgende dag s ochtends in huis
19 May 2025
Chris
Woerden
X
17 May 2025
G
Winsum
Dikke prima, goed service, voorlichting en snelle levering.
15 May 2025
Hessel
Jutrijp
3 van de 6 lagerschaaltjes passen niet over de as Dus die moet ik noodgedwongen bewerken De levering ging vlot
13 May 2025
Ernst
Apeldoorn
veel voorraad - groot assortiment -snelle levering - scherpe prijzen.
7 April 2025
Wilbert
oeffelt
Ik stond bij een landelijke lagerleverancier voor de deur, daar kreeg ik te horen stuur maar een mailtje, dan kijken we ernaar. ( ik wilde juist graag dat er iemand fysiek naar keek, want oude lagers) Twenty4bearings had me al een keer eerder geholpen met lagers van een oude zeefbox, deze moesten omgenummerd. Ook toen heel goed geholpen! Dus nu ook gebeld, binnen 10 minuten had Rob al een lager gemaild. Thuis met schuifmaat nameten & inderdaad, de juiste lager. Nogmaals bedankt.
9 March 2025
Eddie
Winschoten
Professionele site met goede zoekmogelijkheid en probleemloze betaling. Super snelle levering, zelfs als je niet thuis bent staat het pakket voor je deur.
8 March 2025
Jan
Geldermalsen
Levering goed ,op tijd,juiste maat.
3 March 2025
Will
Velserbroek
Prima. Snel verstuurd. Goede prijs. Verkeerd bezorgd door ups en vraag gesteld. Keurig en snel geholpen.
26 February 2025
Emiel
Achterhoek
MIJN ERVARING IS ZEER GOED.
21 February 2025
Gerard
Putten
positieve ervaring, prima webshop, snelle verzending
15 February 2025
Arne
Wijster
Zoals de titel zegt; na bestellen werd het pakketje de volgende ochtend al geleverd!
7 February 2025
Robert
Meijel
Goede prijzen grote voorraad en snelle service
29 January 2025
Fred