Filters

10

Tevreden

Fijne producten waar mijn huid goed op reageert. Dermatude Meta Therapy is een fijne behandeling met zichtbaar resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
10

Werkt echt goed!

Ik heb dit gekocht voor mijn moeder en ze heeft er volgens haar erg veel baat bij!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Snelle levering, mooie luxe verpakking en hele fijne producten met neutrale geur.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zeer aan te bevelen aan iedereen die onzuiverheden van de huid en huidveroudering tegen wil gaan. Behandelingen hebben meteen effect en zijn pijnloos. Je voelt je als herboren en je krijgt een stralend gevoel. Top prijs-kwaliteitsverhouding en uitmuntende producten voor alle nazorg.

  • Aanbevelen? Ja
10

SPF Multi Defense is echt mijn favoriet!

Een tijdje geleden adviseerde mijn schoonheidsspecialsite om een goede SPF te gebruiken tijdens de ski vakantie. Ze adviseerde mij de Multi Defense SPF van Dermatude. Ik wilde dat niet omdat ik dat niet fijn vond met mijn foundation. Toch geprobeerd en nu helemaal verkocht! Plakt niet en laat geen shine achter. Zeker een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Beter gehydrateerde huid

Mijn huid ziet er voller en beter gehydrateerd uit, ook al gebruik ik de producten (Hydrating serum + cream) pas een week. Reinigingsproducten ook fijn!

  • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden!

Zeer goede serum. In combinatie met de behandelingen, had ik verwacht binnen enkele weken merkbare effecten te zien, maar ik merkte al binnen een paar dagen een verschil! Ik ben een fan!

  • Aanbevelen? Ja
10

Complete skincare

Mooie producten van goede kwaliteit!

  • Aanbevelen? Ja

Over Dermatude

Maak kennis met de nieuwste, 100% natuurlijke anti-verouderingsmethode waar Hollywood op vertrouwt: Meta Therapy, de enige 100% natuurlijke huidbehandeling zonder het gebruik van injecties. Het facelift-alternatief! - De nieuwste innovatie op het gebied van anti-veroudering - Veilige, 100% natuurlijke methode - Verjonging van binnenuit - Direct zichtbare resultaten - Bewezen resultaten Dermatude Meta Therapy voor: - Huidverjonging - Huidverbetering - Hydratatie Dermatude's Meta Therapy is een nieuwe methode voor huidverjonging, anti-aging, huidhydratatie en herstel. Meta Therapy is een therapie die kan worden uitgevoerd door schoonheidsspecialisten en biedt u een exclusieve kans om het nieuwste op het gebied van huidverbetering aan te bieden in uw schoonheidssalon of schoonheidsinstituut. Een unieke behandeling met fantastische resultaten. Meta Therapy biedt dezelfde resultaten als Meso Therapy, Micro-dermabrasie en Botuline Toxine (Botox) injecties, maar dan gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is dat de kosten beduidend lager zijn en er geen of nauwelijks herstelperiode is omdat de beschermende film van de opperhuid niet wordt aangetast. Meta Therapy kan worden gebruikt om het hele gezicht, specifieke gezichtszones en zelfs individuele rimpels te behandelen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd