Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen waarderen klanten de smaak, variatie en effectiviteit van de shakes. Veel gebruikers melden stabiel gewichtsverlies en een gemakkelijke dagelijkse routine. De levering is overwegend betrouwbaar, met af en toe vertragingen. Samengevat lijkt DieetPro een betrouwbare optie voor wie op een gemakkelijke eiwitshake rekent.
Artikelen gezocht bij betrouwbare en voordelige winkel. Via deze zoektocht uitgekomen bij DieetPro. Probleemloos geleverd en voor herhaling vatbaar!
23 June 2026
Sjoerd
Den Helder
Gebruik het nu al jaren. heb allergieën e dit is gewoon een top product om mijn brood te vervangen en ideaal om mee te nemen.
23 June 2026
Tonita
Pelt
Ben dik tevreden.
21 June 2026
Diane
Heerenveen
Zoals altijd geweldige service en snelle en nette verzending en de shake is super lkkr
19 June 2026
Roxanne
Rotterdam
Heerlijke smaken,goede prijs en een snelle verzending.
18 June 2026
Kokos smaak ruikt anders
17 June 2026
Iman
Kats
Goede aanvulling op mijn dieet en de smaken zijn heerlijk. Ik ben erachter dat ik het aanmaken met havermelk het lekkerst vind.
15 June 2026
Esther
Vlaardingen
Geen hongergevoel en het is goed te doen
15 June 2026
Ria
Schiedam
Lekker en vult goed Stilt de trek
11 June 2026
Arno
Nieuwkoop
Heerlijk,lekker romig en vult erg goed .en blij met me mooie stalen shake beker.
Sandra
Soest
Mijn ervaring is uitstekend ik doe dit al jaren en de laatste jaren met maaltijden en aanvullende supplementen in 5 weken 7 kilo er af voor de zomer maanden best tevreden en suiker meting ook goed
Ab
Zandvoort
Heb het maandpakket gekozen en bevalt me zeer goed. Geen honger gevoel. Smaak van de eiwitpoeder is lekker. Mix er af en toe wat vers fruit door in de ochtend. Voor de salades en soep maak ik de basis in voorraad en maak het af als ik het nodig heb (dat scheelt een hoop werk). Het is makkelijk vol te houden. (Heb ook het alarm van mijn telefoon ingesteld op de tijd waar ik ga eten erg makkelijk).
Angela
Nieuwegein
We gebruiken DieetPro nu 2 weken en het werkt echt.
31 May 2026
Guus
Arnhem
Goed produkt,werkt goed, lekkere smaken
30 May 2026
Maria
Blankenberge
Een klein puntje, deze shake vult iets minder dan een ander merk, maar doe er een extra schepje poeder in voor mijn man ( heeft intensief werk). Nu ik dit doe gaat het perfect en houd hij het goed vol.
Jennifer
Assen
De shakes zijn lekker, zijn voedzaam want geen snel hongergevoel en het werkt gewoon. De prijs redelijk en motiveert óòk om mij in te zetten. Gewoon doen samen met sporten en niet snoepen 1 en afwizselend 2 shakes per dag.
Wil
Leiden
Snelle levering. En zeer goed product.
petra
Scheemda
Ben erg tevreden over het product. Ben inmiddels 10 kg afgevallen.
28 May 2026
Corrie
IJsselstein
Fout gemaakt bij levering kreeg pakket van andere klant
26 May 2026
Lisa
Voorhout
Ik had veel last van nachtelijke krampen.. sinds ik de shake drink heb ik er geen last meer van gehad . Ook mijn gewicht daalt .
25 May 2026
ik vind dit de beste
10 May 2026
MM
Twente
Gebruik het al een aantal jaren dus dat zegt genoeg
10 May 2026
Else
Wageningen
Vergeleken bij andere Shakes, minder suiker meer eiwitten.
9 May 2026
Yolanda
Britsum
DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.
Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden.
Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277
Fluorietweg 34
1812RR Alkmaar