Heerlijke smaak!

Ik gebruik het naar mijn smaak niet genoeg om af te vallen maar kan de balans houden hiermee. Ik blijf het lastig vinden om me strikt te houden aan een weekmenu.

Ontbijt vervanger

Als ik ‘‘s morgens een shake neem heb ik tot een uur of 11 geen trek. Zeg niet dat de kilo’s eraf vliegen maar ben er blij mee.

Goed vol te houden

Ik twijfel wel over de glucomannan Ik bestel ze ze wel altijd maar ik twijfel af en toe of het nut heeft

Lekker, makkelijk en snel

Ik vindt DieetPro erg lekker. Er zijn verschillende smaken maar ik gebruik alleen de vanille en de cappuccino smaken en dan half om half met havermelk en water. Aangezien ik in de nacht werk (01.00 uur ga ik uit bed) wil ik een snel en voedzaam ontbijt en dat is DieetPro. Soms doe ik er een klein beetje brinta bij door voor extra stevige bodem. Alles in de shakebeker, even schudden en klaar, lekker makkelijk dus het kost weinig tijd.

Snelle goede service

De bestelling is vlot geleverd, zonder problemen

Help enorm goed

Ben 17,5 kilo afgevallen

Lekker en geen honger gevoel

Ik ben nooit zo van de shaks maar kreeg de tip over dieetpro dus dacht probeer het. Nu een week bezig geen honger kijk er naar uit als ik weer een shak mag echt lekker en de weegschaal laat positieve resultaten zien.

Het help mij echt DieetPro en ik vind het heerlijk die shakes .

1 1/2 jaar geleden had ik dit ook al geprobeerd en was toen in een paar weken zes halve kilo afgevallen. Want ik probeer van alles, want als je 50 jaar ben geweest, dan lukt het niet meer zo goed om af te vallen . Maar met dieetpro Lukt het me wel ik ben er erg blij mee en ik vind het heerlijk, die shakes Ik neem twee shakes per dag en 's avonds eet ik gewoon warm. Ik ben blij met dit product, groetjes Jolanda

Lekker en met resultaat

De cappuccino vind ik de lekkerste. Tot nu toe ook resultaat al gaat het langzaam

Werkt prima in combinatie met gezond eten.

Altijd goed

Heerlijke shakes. Vooral de cappuchino en kersen zijn mijn favoriet. Ik gebruik de volle melk er bij. Dat vult net wat meer. Maar ook voor de verbranding beter.

Bevalt prima

Nu 5 dgn bezig met 2 shake perdag Eerste 5 dgn 1.3 kilo afgevallen. Wel met beweging erbij. Voorheen was zonder shake 7 ons per wk. Dus het werkt wel Ik heb de smaken aardbeien en banaan. Beide lekker. Ik drink het met melk. En echt geen honger gevoel. Ik had zelf ook eerst zien dan geloven maar het is echt zo

Blijf volhouden

Geen honger gevoel, blijf doorzetten, je wordt vanzelf beloond

Het helpt je echt!

Focus op je voeding, vooral als je wilt afvallen! Maar discipline is noodzaak!!

Makkelijk

Makkelijk te maken, resultaat nog niet bekend. Net mee begonnen

Fijne lekker romige shake.ben er in het verleden 15 kilo mee afgevallen.nu weer er weer wat kilo's af mogen opnieuw dieer pr bestelt

Goede en snelle levering.

De site is overzichtelijk en de levering punctueel.

gekregen wat ik heb besteld

heb iets besteld en gekregen

Niets ontvangen

Heb helaas niets ontvangen en zag dat mijn bestelling retour is gestuurd door post.nl. ik heb jullie hierover een bericht gestuurd maar tot op heden geen reactie. Kan dus niet zeggen dat ik tevreden ben

Goede producten aan mooie prijs

Het is de eerste keer dat ik besteld heb. Veel goedkoper dan ander merk en zelfde eigenschappen

Een smakelijke shake (bijna) zonder hongergevoel

Makkelijk te bestellen, leuke acties, snelle levering, gemakkelijk in gebruik, lekkere smaken en (bijna) zonder honger gevoel. Kortom, van begin tot einde een positieve ervaring.

Fijn en lekker product wat mij goed helpt!

Afvallen ging de eerste weken sneller dan nu maar het blijft er wel af. Eén dag tussendoor lekker eten kan geen kwaad Het haalt echt het honger gevoel weg. En is heel fijn als je een drukke baan hebt.

alles naar verwachting

eenvoud van bestellen, correcte levering binnen afgesproken tijd

Werkt goed om op gewicht te blijven

Heb het eerst gebruikt om af te vallen samen met een koolhydraten arm dieet dat is goed gelukt en nu gebruik ik het om op gewicht te blijven neem van maandag t/m vrijdag ‘s morgens en ‘‘s middags een shake dan in de avond normaal warm eten en in het weekend kijk ik nergens naar en eet/drink alles en tot nu toe lukt dat goed

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277