Netjes afgeleverd en snel

Goede kwaliteit

Producten goede kwaliteit en altijd snel bezorgd.

Snelle en goede levering

Prima site en makkelijk te bestellen

Eerste ervaringen positief

Net pas gestart, maar bestellen ging soepel en pakket al dag later bezorgd ! Smaken van beide shakes ook heerlijk (chocolade en forest fruits), hoewel ik ze lekkerder vind met magere melk dan water. Nog te vroeg om werking te beoordelen maar ik heb goede moed !

Het werkt.

Eerst was ik wat scepticis omdat ik al wat afval pogingen had gedaan,maar ik had wat reviews gelezen en toen dacht ik baad het niet dan schaad het niet. Ze hadden een mooie aanbieding dus ik dacht laat ik het maar proberen. Nu de eerste week erop zitten en er is 1.8kg eraf dus ik ben overtuigd.

Werkt volledig volgens verwachting.

Sinds enkel maanden gebruik ik Dieet Pro. Tijdens de week 2 x per dag een shake, 1 middagmaal en fruit en soep tussendoor. In het weekend 1 shake , middag en avondmaal . Voor mij werkt dit prima , langzaam maar zeker gaan de kilo's er af .

Gaat heel goed en makkelijk

Vandaag 4e dag,gaat heel gemakkelijk, Smaken zijn te goed te doen. Vandaag ga ik de mugcake proberen. Ik ben tevreden.

Super dieet!

Na 1 week zonder honger van 77 naar 75.5 kilo!! Ik ga nog even door want zo is afvallen niet moeilijk. Ps ik sport wel erbij!

een poederig drankje

als je de gebruiksinstructies volgt is het amper door te zwelgen; ik heb de oplossingsinstructies gewijzigd, waardoor veel aangenamer

Goed product.

Ik ben nu 3 dagen bezig, chocolade,kersen,kokos en capucino zijn mijn favorieten.Het is goed vol te houden,ik volg het schema van jullie boekje dat erbij zit. Ik hou jullie op de hoogte. groet Jolanda.

Makkelijk

Shakes zijn makkelijk te gebruiken en niet te zoet.

Snelle levering. Produkt smaakt goed. Veel minder zoet en chemisch dan vergelijkbare shakes.

Snelle levering. Blij mee.

Werkt perfect

Zeer goede ervaring gebruik het al jaren.

Ik gebruik het al jaren, niet speciaal om af te vallen, maar omdat ik het makkelijk vind en bovendien erg lekker. Dit is de enige shake die heerlijk smaakt, met name de vanille. Bovendien zitten alle voedingsstoffen erin. Dus prima product!

Goed produkt

Lost goed op in kwark e.d. Smaakt lekker

Geen wow stemming

Drank is korrelig, er zijn serieus betere merken. De drank is schraal. Ijspoeder daarentegen is erg lekker, kun je zelfs romig opkloppen en door magere kwark of yoghurt mengen. Opgeklopt is het ook heerlijk, als je de ijsvormpjes vult zul je zien dat het neerslaat, maar ook dan nog steeds lekker. Ik zou t niet aanbevelen, wel aanbieden om te proeven

Afvallen

Met dieët pro val je veel van af Ik ben er mee bezig en t bevald me goed

Weinig smaak

Shakes besteld helaas weinig smaak had vanille en capachino

Lekker en gemakkelijk

Lekker en gemakkelijk

energie en afvallen in 1

het gaat lekker voel me fitter meer energie en geen honger

Heerlijke shake

Ben net begonnen dag of ,5 nog geen gram afgevallen. Maar de smaak is lekker.

Uitstekend product

Helpt mij zeer goed op weg om af te vallen.

prima service

dag na bestelling is de bestelling keurig ingepakt binnengekomen. Prijs kwaliteit is prima. lekkere producten

Gewicht verliezen is geen probleem met dieet pro, totaal geen hongergevoel. Gewoon fantastisch

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277