Heerlijk met een stukje fruit erdoor

Kwaliteit en kwantiteit

Goed zoals steeds

Goede smaak en weinig calorieën

Fijne ervaring

Snelle levering, makkelijk in gebruik.

Prima spul goed te doen, eerste resultaten zijn er al

Heel goed te doen,

Heerlijk en vullend

Ik gebruik al enige jaren dieetpro en af en toe ga ik op zoek naar een ander merk! Dan heb ik ineens zo’n bui van “er moet toch nog iets beters zijn dan dieetpro?” Dan koop ik 2 bussen van een ander merk en als ze op zijn dan ga ik bijna altijd weer terug naar dieetpro! Ik koop eigenlijk altijd hetzelfde, de smaak banaan en af en toe mango! Deze zijn gewoon lekker en geven mijn groentenshake een heerlijke smaak!

Erg tevreden over producten en service.

Slecht

Altijd andere shakes gebruikt maar omdat die veel suiker bevatte dit keer voor dieet pro gekozen, uiteindelijk echt zonde van mijn geld, ben al 1 week streng en volgens schema bezig en er is nog geen kilo vanaf.

doet wat het moet doen

Na een week zit mijn broek al weer minder strak. Dieet is goed te doen, omdat je ernaast gewoon blijft eten

Goede smaak.

Ik gebruik ze om op gewicht te blijven en mijn dagelijkse extra portie vezels in op te lossen.

Ik heb een zittend beroep, weinig tijd om te sporten, maar ondanks dat val ik toch af met dieet Pro, gaat langzaam, geef niet, geduld is een schone zaak. In het begin is het erg wennen voor je lichaam, maar zie toch wel elke week weer 500 gram eraf gaan. Focus je niet op je gewicht maar op de kleding dat je draagt, heb mij riem ook al paar gaatjes om moeten schuiven.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goede producten. Shake zijn erg lekker.

Prima product voor ondersteuning gezond livestyle

Ik gebruik het als ondersteuning in mijn gezonde levensstijl. Met name de cappuccino smaak ieder ochtend gaat goed samen. Pas na 12:00 uur doe ik een kwark met kokossmaak en dan met toevoeging van salades, rijstwafels en gezonde snacks.

Goed, snel geleverd

Goede start!

De start ging heel snel. Maar helaas ben ik in een verkeerde periode gestart dat ik zelf niet sterk genoeg ben om door te zetten. De Shakes zou ik aanraden om met melk te nemen ipv water. En de repen zijn niet glutenvrij.. helaas stond dit niet aangegeven op de site.: en bij de opmerking op de pakbon stond handgeschreven dat het glutenvrij is. ik heb ze aan manlief gegeven dus niet z’n stress maar wel jammer omdat ik nu dus geen repen heb.

Snelle service maar jammer van die "gratis" plastic bekers

In deze tijden in het not done, om gratis plastic mee te sturen bij je bestelling. Jammer, jammer.

lekker en voedzaam

De chocolade shake is erg lekker en smaakvol. Het vult goed.

Geen vervanging!

Ik vind de smaak heel lekker maar zodra ik een shake op heb wil ik gewoon eten! Ook is het voor mij niet te doen om al die snacks te gaan maken, daarom wilde ik 2 keer per dag (soms 3 keer) een shake nemen en klaar maar helaas werkt dat niet.

Lekker en goed te doen

Gaat gemakelijk zonder honger te hebben .

Als je je aan het plan houd, werkt het zeker.

Tot nu toe gaat het goed. Overdag volgens het plan met shake en bar. In de avond "normaal" eten.. maar niet meer dan een bordje. De riem is al 1 gaatje strakker... dus er gebeurd wel wat.

Goed product, zeer tevreden.

Smaakt lekker Goed oplosbaar Meerdere smaken verkrijgbaar

Heerlijke smaak

Smaak is echt heerlijk, alleen wel snel weer trek,maar misschien ff wennen

Heel goede en lekkere shake

Goede lekker shake

Met dieet pro 12 kilo afgevallen.nu gebruikt ik de shake in de ochtend.is makkelijk en blijf op gewicht

Voldoende

Ik gebruik dieet pro, omdat het goed bij mij past.

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277