Smakelijk en werkt goed

Zodra ik merk dat ik meer dan zo'n 2 kg ben aangekomen begin ik met Dieet pro poeder. Dit ter vervanging van het ontbijt en de lunch. De extra kilo's ben ik dan weer snel kwijt. Deze methode bevalt mij goed.

Binnen 1 dag in huis, dat is heel fijn.

Ik ben nu een paar dagen bezig, dus kan er nog niet echt iets over zeggen, de recepten die erbij zitten, zijn duidelijk en lekker en makelijk te maken

Goed en fijn produkt

Lost goed op. Zowel in kwark als yoghurt. Smaakt goed. In meerdere soorten smaken verkrijgbaar

Makkelijk

Prima product makkelijk in gebruik. Alleen jammer bij elke zending een Shake beker erbij vind ik niet nodig.

Eindelijk een dieet wat ook werkt bij mij. De shakes zijn lekker en luchtig weg te drinken. Kokos en banaan zijn favoriet. Ik blijf doorgaan!

Smaakt vies

Vult niet goed en smaakt vies!

Top kan niet beter, super snelle levering!

Fijne overzichtelijke site en super snelle levering ! En vooral leuke aanbiedingen. Ik ben ondertussen vaste klant geworden . Goede aanbeveling!

Ik ga er voor om mijn gewicht weer terug te halen.

Ik had 2 zakjes gekocht van dieetpro om 1 dag te gaan proeven. Want ik heb nu nog andere shakes in huis en die moeten eerst op voor dat ik echt over ga naar dieetpro. Het was even wennen met dieetpro omdat er gewoon minder suiker in zit dan mijn andere shake. Ik zat wel de hele dag vol van 2 zakjes (2 shakes) einde van middag voor avond eten had ik pas een creaker gepakt. Voor dat ik over ga met dieetpro, is het in de tijd mij wel gelukt om 30 kilo kwijt te raken met de andere shakes en met koolhydraatarm te gaan eten. Maar de laatste tijd was ik toch weer een beetje terug gevallen. Dus ik hoop dat ik met dieetpro gewoon wat langer vol hou dan met de ander

Snelle levering. Leuke aanbiedingen

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Fijn dat er Shake bekers bijzitten.

Goede service, snelle reactie.

Smakelijk en goede afslankhulp

Smakelijke shakes. Persoonlijk meng ik de poeder met ongezoete amandelmelk of sojamelk. Daardoor smaken ze lekkerder en romiger en bevatten ze toch heel weinig calorieën en nauwelijks koolhydraten! Ideaal voor een snel en voedzaam ontbijt en/of lunch, als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Uiteraard wel de rest van de dag ook op de koolhydraten letten want met alleen af en toe een DieetPro shake gaat het niet lukken om gewicht te verliezen. Het is voor mij een goed en smakelijk hulpmiddel in een koolhydraatarm dieet!

Helemaal top

Goede service. Makkelijk in gebruik. Het boekje met menu voor een week hoef te doen. RVS shaker helemaal oké

Lekkere Shakes, goed vol te houden en mooi resultaat

De Shakes smaken goed. Shakes icm glucomannan zijn samen goed vol te houden.

Kan niet meer zonder deze overheerlijke shakes!

Al enige jaren gebruik ik Dieet Pro en met succes. Ik at voorheen veel te veel koolhydraten en veel te weinig eiwitten. Tja... zo viel ik dus niet af. Toen las ik over Dieet Pro. Met deze shakes krijg je genoeg voedingsstoffen binnen i.c.m. gezonde en verse voeding. Er zijn weinig koolhydraten in Dieet Pro toegevoegd en dat vind ik belangrijk. Met mijn eetmeter plan ik mijn voeding dagelijks in en zie ik wat je binnen krijgt. Het eiwitgehalte is aanzienlijk verhoogd en koolhydraten zeer beperkt met deze shakes. Het is verstandig, als je de shakes gebruikt, om genoeg water te blijven drinken en dagelijks te bewegen, om een goed resultaat te boeken. Om stabiel te blijven zijn deze shake ook perfect. Dan neem ik een paar keer per week één shake per dag met gezonde verse voeding. Nu voel ik me niet meer zo moe en ga vrolijker het leven door. Maar ik vind deze shakes ook lekker en romig. Het klontert niet en met de (gratis) shakers is het makkelijk om ze mee te nemen. De fruitsmaken van de shakes vind ik lekker met karnemelk, magere Franse kwark of magere yoghurt. Ik neem bio producten, omdat de shakes dan nog zachter van smaak zijn. De smaken banaan en mango zijn mijn favorieten. De andere smaken bijv. chocolade, karamel of cappuccino vind ik persoonlijk beter te combineren met water of magere melk. Dieet Pro is een fantastisch product, leuk met bonuspunten, weekmenuutjes, aanbiedingen, voordeelpakketten en echt... je valt er mee af, mits je niet gaat snaaien. Ik ben van maat 48 naar 42 gegaan, lijkt mij een prima resultaat, dus dat zegt toch genoeg. Ik kan niet meer zonder.

Ik gebruik dieet pro om af te vallen, de Shakespeare neem ik smorgens met amandelmelk en een schep yoghurt. Dit bevalt me prima. Vanille en banaan vind ik het lekkerst.

Afvallen zonder dieet

Heerlijke maaltijd vervangers, aardbei shake. In plaats van een ontbijt een heerlijke shake. Ik heb er baat bij!

Goed, zoals altijd!

Lekkere shakes, goede service

Supersnelle levering.

Na bestellen al snel een bericht dat het is verstuurd.

Lekker en makkelijk

Shakes smaken heerlijk (ik meng ze met magere melk), net begonnen dus hoop na een aantal weken op een goed resultaat!

Top product

Goede product en snelle levering

Makkelijk en lekkere shakes. Vullen goed dus goed vol te houden.

Tevreden

Mijn doel was afvallen, dat gaat redelijk goed

Lekkerste shake

Al veel shakes geprobeerd van verschillende merken maar deze is het lekkerst! En hij werkt ook nog eens super goed!

Snelle levering en goed produkt.

Simpel online te bestellen en goed produkt voor een goede prijs.

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277