Slechte ervaring

Al na de eerste shake kreeg ik na een uur een vreselijke suiker dip!! Terwijl ik geen diabetes ben. Ik denk door xe hoeveelheid zoetstof.

Snelle levering. De shakes zijn heerlijk .

Goede en lekkere eiwit shake

Gewoon prima spul

De shakes zijn prima.

De shakes zijn echt lekker vind ik.. ik ben er tot nu toe al wat mee afgevallen. Ik eet de shakes met magere yogurt. Nadat ik de bestelling had geplaatst waren de twee potten de andere dag al in huis.

Heel lekker van smaak.

Zeer snelle levering. Altijd correct. Lekkere smaken. Gemixt met rood fruit uit de diepvries (dus nog bevroren) en magere melk, is het een heerlijk ontbijt op een warme dag.

Snel geleverd en smaak is goed

Ik heb het nog niet zo lang in huis, maar de smaak is voor mij echt goed. Chocolade en Aardbei. Normaal gesproken ontbijt ik niet, en dit is echt een goede vervanger. Zo ontbijt ik toch en heb ik een verzadigd gevoel.

Uitstekende service

Ben al een paar jaar klant bij hun, nooit geen problemen. Er is laatst een bestelling buiten voor onze voordeur gelegd door Post.nl omdat wij niet thuis waren. Maar het was wel mooi verdwenen. Dieetpro gebeld, het werd gelijk opnieuw gestuurd zonder extra kosten. Prima service dus.

Zijn lekkere shakes

Ik ben nog maar net begonnen maar de shakes zijn goed intenemen. Mix het met water. 2shakes en tussen door een reep en fruit of slalade. En avond maal groentes ei .gerild kip of gekookt of in cocosoilie gebaken, en vis die ik vaak via oven doe . En 2 x in de week sportschool. Net een week bezig maar bevalt prima

Uitstekende producten

Ik gebruik al een tijdje de producten van dieet pro maar bestelde nog nooit rechtstreeks. Mijn ervaringen zijn uitstekend meer dan dat heb er zelfs goede voedingsadviezen gezien en prima aanvullende producten. Kortom uitermate tevreden.

Altijd correct en op tijd geleverd

Tevreden

Gemakkelijk te maken de shakes, maak ze met water, ongezoete amandelmelk, mengen met yoghurt… Absoluut geen hongergevoel en gemakkelijk vol te houden.

Goed product en snelle levering.

Eenvoudig online te bestellen en de levering is snel.

Prima product doet wat er gezegd wordt.

Prima product. Goede smaak geen hongergevoel

Prima smaak snelle levering!

Goed product!

Hele fijne shake waarbij ik afviel, en daarna op gewicht blijf

De shake lijkt mijn zoete trek enorm te verminderen. Ik wilde 6 kg afvallen, dat ging moeiteloos en daarna ben ik ook op gewicht gebleven. Ik heb de stevia, het is niet goedkoop maar het is voor mij de prijs waard.

Goede producten en snelle levering

Goede producten voor een schappelijke prijs. Snelle levering en goede communicatie!

Goed geregeld, bestelling gaat snel en producten zijn too

Aanrader

Zou kunnen werken

Als ik me strikt aan het dieet zou blijven houden, zou het werken. Val er wel van af maar het gaat niet zo hard. Vindt m’n Baco’tje in het weekend te lekker om te laten staan.

Lekker

Lekkere eiwitshake, niet te zoet

Koop deze fantastische ijsvornen

Zal deze ijsvormen ,aan andere zeker aanbevelen en ga ze vaker bestellen zijn betaalbaar

Makkelijk te shaken en goede smaak.

De smaken van de shake vind ik allemaal lekker! T is heel gemakkelijk te shaken en er blijven geen klonten achter. De shake blijft dun. Ik vind de prijs heel redelijk. Ik val heel langzaam af maar neem niet iedere dag de 2 voorgeschreven shakes.

?

Ik kan het nog niet beoordelen omdat ik nog maar drie dagen bezig ben.

Helaas

Heb een paar merken gehad maar deze vind ik toch minder 1 zakje voor 200ml water is gewoon te waterig en geen smaak Heb 150 ml gedaan ook het zelfde Bij de andere merken was het net een milkshake

Lekker en goed

Ik heb het eerder eens gebruikt en toe viel ik niks af. Maar dit keer wel. Ik ben 10 kilo kwijt in kleine 10 weken. Na de vakantie pak ik het weer op. Wol voor december nog 8 kilo kwijt. Met deze shakes heb ik geen zin in zoetigheid meer of laatst van een snackhand. Als je optijd je eten drinkt, red je het prima voor de hele dag.

Makkelijk, lekker en weinig calorieën

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277