Ideaal product

Geen honger en de smaken zijn heerlijk, ik val gemiddeld 1.5 kilo per week af, terwijl ik s avonds gewoon eet

Levering snel ontvangen, goede service, snelle reactie. Ik ben de producten pas aan het gebruiken. Ik kan dus nog niet heel veel over de werking van de producten vertellen. De shakes smaken goed en nemen ook echt het honger gevoel weg.

Lekkere shakes

De shakes zijn erg lekker, ik gebruik ze om op gewicht te blijven en neem er 1 per dag. Dat lukt prima op deze manier!

Minder honger

Ik ben er nog maar net mee begonnen, maar mijn eerste ervaring is dat ik er minder honger door krijg. Dus hopelijk resulteert dit in afvallen.

Werkt goed

Ik ben nu een week bezig met 2 keer per dag een Shake en dat bevalt prima. Ik ben al iets meer als een kilo kwijt. Van tevoren was ik al drie maanden op aan het letten met eten en maar een pond kwijt.

Zijn lekkere shakes dus voor mij goed vol te houden.

Het fijne van deze shakes is dat je er gewoon bij kan blijven eten. Ik combineer het met de WW(punten tellen) en vul het aan met vezelcompleet(door me Shake), groene thee extract en glucomannan. Ik heb hier door geen honger en val goed af, dus top!

Succesvol

Gied vol te houden, weinig honger

Erg aan wennen

Als ik de bijlage lees en wil volgen mis ik wat namelijk de vezels. Deze horen bij de Shake en zonder vezels gaat het honger gevoel beslist niet weg. Ook voor overige lichamelijk noodzakelijke activiteiten zijn vezels erg belangrijk. Dus samenvattend niet tevreden.

Snelle levering een leuke aanbieding

De shakes zijn heerlijk en klonten niet. Bestelling was eenvoudig en levering was snel.

Ben tevreden over het product

Zijn inmiddels 6 weken aan het lijnen we nemen 2 keer per dag een Shake nl. ‘s morgens en rond de middag daarnaast eten we ‘s avonds wat groente met weinig aardappels en vlees. Als tussendoortje rond 3 uur een paar plakjes worst en ook om 20.30 verder eten we niets mijn vrouw is 7 kg kwijt en ik 10 kilo lichter ik blijf het voorlopig wel gebruiken om op mijn streef gewicht te blijven. Heb wel een tip voor iedereen ik neem altijd de dieet pro vanille en doe daar een scheut 0% ranja bij in dat vindt ik iets lekkerder

Snelle levering.

Het werk super goed 1 week bezig en ben 2kilo kwijt

De Shakes vullen goed goed ik heb het pakket met de pillen echt ik wil als dit op is nog een pakket bestellen. Met vriendelijke groet patricia

Al vaak besteld

Supershakes, goede smaak, geen hongergevoel!

Goed product !!

Snelle levering en een goed product!!

Als zeer goede aanvulling op een koolhydraatarm dieet

Wij gebruiken de shakes als aanvulling in een koolhydraatarm dieet. Heel weinig khd en veel eiwitten tegenover andere shakes van andere merken. Door de ruime variatie in smaken verveeld het niet en/Of vol te houden. Wij vinden alleen de smaak winter minder. De smaak van kaneel overheerst nogal.

einigste merk waarvan de shakes lekker zijn!

Ik heb al zo veel shakes geprobeerd, maar die waren nooit te drinken, ik had al schrik hierbij ook, maar deze blijken heel lekker te zijn. Kokos, choco, cappucino, heel lekker, met water een beetje lopend nog maar met magere melk veel beter. Ik heb ook snel het gevoel gehad dat ik vol zat, waardoor ik minder snackte. Ik heb een proefpakje besteld voor de smaak vooral dus gewicht ben ik nog niet kwijt maar binnenkort bestel ik de pot en ben er zeker van dat het goed gaat komen. Ik koos voor DieetPro omdat deze op de nummer 1 beste shakes stonden, nu snap ik de reden. Het is misschien niet goedkoop maar je krijgt wel goed voor je geld, echt een aanrader

het werkt en is simpel vol te houden.

Op dit moment doe ik weer een kuur om weer op mijn streefgewicht gewicht te komen. Het is heel gemakkelijk en je hebt geen hongergevoel omdat je regelmatig iets mag eten. Dus je hoeft jezelf niet uit te hongeren☺.

Ik kreeg de verkeerde smaak geleverd. Na mijn mail is er direct dezelfde dag actie ondernomen en is de juiste smaak geleverd. Supersnelle zeer nette service.

Met dieet pro prima begin van de dag

Ik gebruik dieet pro bijna iedere dag. Ik doe een eetlepel door de yoghurt plus een lepel lijnzaad noten en fruit of gedroogde vruchten. Voorkomt echt een snel honger gevoel. Ben er tevreden over

Flauw en waterig

Ik vind het product helaas erg tegenvallen. Heel flauw en waterig. Ik heb er inmiddels een ander product bijgekocht (van een ander merk), en meng het met elkaar.

Super goed.

Ik val goed af met dieet pro. Voel me er goed bij, geen honger gevoel.

Lekkere Shake waardoor het goed vol te houden is

DieetPro shakes zijn erg lekker van smaak, ze hebben mij geholpen op een verantwoorde manier af te vallen, en helpen nog steeds! Ik wil niet te snel afvallen , ik ben nu in totaal 5,5 kilo kwijt in 7 weken tijd en dat is voor mij prima! Het is goed vol te houden.

Het smaakt goed en bevalt prima

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277