Dieet Pro doet zeker zijn werk.

Hallo allemaal ik ben zeer tevreden over Dieet pro, ik ben zelf 125 kilo en inmiddels al twee kilo kwijt,daarom zal ik het zeker aanbevelen. met vriendelijke groet René Kootstra

Lekkere shakes

We hebben verschillende smaken gekocht. Vanille, chocolade, aardbei, kersen en banaan. De fruit smaken heeft iets minder onze voorkeur maar de vanille en chocolade zijn echt lekker.

Heerlijke smaken

Inmiddels heb ik meerdere smaken besteld en in tegenstelling tot veel andere merken zijn deze erg lekker. Ook krijg je een divers weekmenu bij de bestelling. Ik ben fan en heb eindelijk een shake gevonden die bij me past.

Ik gebruik dit vandaag nu 1 week. 1,6 kg kwijt! Ben nu al tevreden. Het is heel gemakkelijk vol te houden. Ik ben een echte mien vreetgraag en heb altijd honger. Maar ik eet nu kleine gezonde tussendoortjes om de 2 uur ongeveer en smorgens maak ik een shake met melk. Smiddags maak ik magere yoghurt met de shake poeder. Ik heb de smaken banaan en chocolade en die zijn erg lekker. Het is erg makkelijk vol te houden. Als ik dit kan dan kan ECHT iedereen dit hoor!

Geweldig product werkt voor mij heel goed

Snel bezorgd en lekkere shakes

Dieet pro levert de lekkere shakes en repen snel!

gemakkelijk vol te houden en met resultaat

Ik gebruik DieetPro al langer en ben de overbodige kilo's kwijt. Om mijn gewicht op peil te houden gebruik ik DieetPro meestal een paar dagen tussendoor in de maand als mijn gewicht weer iets is gestegen. Ik ben heel blij en tevreden met DieetPro.

Al jaren ons favoriete ontbijt door de week.

Het zijn lekker smaken, goed te combineren met melk, yoghurt, sojamerk, amandelmelk en kokosmelk. Allemaal zonder toegevoegde suikers.

Geweldig en niet duurder de akties

Helemaal top

Goeie service en fijne en lekkere shakes

Het helpt ons prima met afvallen

Bevalt ons prima!

wisselend

Er zijn smaken bij waar mijn maag tegen protesteert. Verder bevalt het goed.

Geen gedoe!

Ik werk fulltime en vind dit de ideale, makkelijke, geen onzin en lekkere oplossing. Afvallen en geen honger hebben was nog nooit zo makkelijk en fijn.

Snel levering en namelijk te bestelen

Altijd leuk actie en snel geleverd. In diversen smaken.

Strikt opvolgen en naar uw lichaam luisteren

de 1ste week ben ik 900 gr afgevallen en de 2de week 400 gr. Nu morgen is mijn weegdag en ik zal zien of ik nog wat zal afgevallen zijn. Omdat ik 's morgens altijd misselijk en hongerig rondloopt ben ik begonnen met een ontbijt met fruit, zelfgemaakte granola en yoghurt te eten om 6u30 en pas rond 9u een shake te nemen, dan soep of fruit en pas tegen 12u30 de volgende shake. Nu zal ik wel zien of het beter is, maar hiermee voel ik mij wel wat beter. Zou ik nog erbij moeten sporten, dan zou ik het zeker niet volhouden, maar ik kan door arthrose niet zoveel doen behalve wat wandelen en dansen (als de Corona-maatregelen het toelaten). We zien wel hoe het verder verloopt, maar het tussendoortje 's avonds met crackers en beleg is zeker goed, want dan ga je minder rap naar chips en koekjes grijpen.

Echt een aanrader!

Dankzij DieetPro ben ik na 40 dagen al 11kg kwijt. Ik gebruik de shakes, volg het weekschema, gebruik de theecapsules en de vezels. Het is ook belangrijk dat je daarbij voldoende water drinkt en dagelijks beweegt. Voor mij werkt dit perfect!

Goed, eenvoudig en snel

Neemt het als ontbijt , werkt voor mij prima

Geweldig!

Ik was zo dom om bij 2 potten dieet pro de shake beker aan te klikken en mailde de klantenservice. Zij waren zo vriendelijk om de beker nog na te sturen. Een dag later in huis. De kwaliteit van de producten zijn top en ik kreeg we nog een gratis bij ook. Helemaal top. Ik blijf een trouwe klant!

Tevreden

Ik was korting code vergeten in te geven , Na een mailtje werd dit onmiddellijk geregeld , waarvoor dank .

Al je goed voor de calorieën let val je af

Ik heb in het begin veel moeite gehad hoeveel je mocht eten waardoor ik niet afviel heb advies van de diëtist gevraagd dat heeft geholpen ik ben nu in 3 weken 3 kl afgevallen hoop dat dit doorzetten

Heerlijk, snel en makkelijk

Ik vind deze Shakes zo lekker! Ik neem we 2 per dag met daarnaast groente en een gezonde avondmaal. De kilo's vliegen eraf en ik heb geen hongergevoel. Ook geen trek in zoetigheid omdat de shake (neem altijd caramel) zoet genoeg is voor mij

Ben deze week gestart met dieetpro

Sinds een paar dagen gebruik ik dieetpro. Tweemaal per dag: een shake als ontbijt en een shake bij de lunch. Ik vind het makkelijk vol te houden, ik heb geen honger gevoel tot nu toe.

Een dieet wat goed vol te houden is

De smaakvolle eiwithakesvan dieetpro vullen goed en daarbij eet je meerdere malen per dag nog wat tussendoor. Daardoor goed vol te houden en 18 kilo mee afgevallen

Lekker , makkelijk en het werkt

Ik gebruik het nu circa 10 maanden en ben zo'n 40 kilo afgevallen zonder enige echte moeite

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277