Héél goed

Makkelijk vol te houden, de shakes zijn erg goed van smaak.

Het werkt fantastisch.

Voor mij is het een prima systeem

Goed vol te houden

Ik gebruik het al een aantal jaar ben de eerste keer er ** kilo mee afgevallen ,nu gebruik ik het als onderhoud en soms 2 weken streng.

Mooi pakket

Prima pakket met fijne tips en menu’s en leuke gadgets: elastiek om je armen te trainen, bidon, zweetbandje.

Werkt echt

Makkelijk mee te nemen en absoluut honger stillen. Kan er 4 uur moeiteloos op door.

Zo houd ik mijn gewicht onder controle en mijn darmen kalm

Ik hoef niet persé af te vallen, maar als ik een vol gevoel heb, neem ik Dieet Pro als ontbijt. Zo komen mijn darmen tot rust en heb ik een beter gevoel. Ik ben tevreden. Ook over de verschillende smaken,

Het werkt, als je het goed doet

Het werkt echt. Ik ben al jaren klant (zo nu en dan een periode) Ik ben blij dat er nu ook zakjes zijn voor onderweg. Dat is in mijn geval een uitkomst. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de smaken. Allemaal zoet. Kan dat niet anders?

Lekker

Ik gebruik de dieet pro chocolade,met 100 ml water en 300 ml amandelmelk en dan even in de magnetron. Ik gebruik het niet om aftevallen maar vind het gewoon lekker!!! En de calorieën die het scheelt met gewone chocomelk zijn dan mooi meegenomen!!

Geweldig product. Smaakt goed, geeft hele dag vol gevoel.

Dieet pro is een geweldig product om “in Shape” te blijven. Ik neem elke morgen een Shake en heb daar genoeg aan voor de rest van de dag. In de avond gewoon eten. Werkt prima.

Gewoon goed!

Goede kwaliteit, goede prijs. Fantastische service en levering. Al jaren tevreden klant.

Prima product

Product is veilig voor mij omdat het geen invloed heeft op bloedstollingsmedicatie, wat andere dieetshakes wel kunnen hebben. Smaak is goed en voldoende afwisseling. Regelmatig leuke aanbiedingen. Eerste keer via dieet pro besteld en ik dat bevalt prima

Werkt perfect

** kg eraf in 8 maanden. Meer uitleg heb je niet nodig

Goede smaken, weinig calorieën.

Ik gebruik al jaren regelmatig dieet pro. Goede smaken en weinig calorieën. Ik meng het altijd met magere kwark of yoghurt.

Super goede service!

Nadat er een inpakpakfout gemaakt is, gratis product per ongeluk niet meegeleverd, gelijk op hele nette manier afgehandeld. Fijn persoonlijk contact. Top!

Gewoon goed

Netjes en snelle levering. Goed verpakt

Lekker

Vul mijn eiwitten aan met deze Shakes, en ik heb geen last van een opgeblazen gevoel met deze shakes. Moet zeggen als ik wat wil afvallen ik ook, altijd met dieet pro mijn doel gaal.

Een goede Dieet voeding.

Met Dieet pro blijf je goed op gewicht en heb je geen honger gevoel. Ben een sporter en gebruik Dieet pro ik om op gewicht te blijven.

Prima product

Gebruik Dieet Pro al jaren

Snel, simpel en lekker!

Bestelling was na 1 dag al binnen! Als ik vragen had bia de chat/mail ook binnen een dag antwoord. Vanmorgen mijn eerste shake gehad. Aangemaakt met ongezoete amandelmelk en dat was lekker!!! Fijne structuur en een super lekkere smaak! Ik ben fan! Hopelijk gaat het mij net zo goed helpen als anderen!

Besteld bezorgd

Is goed te doen

Het werkt wel goed, ik eet s.avonds gewoon wel minder dus afvallen gaat minder snel natuurlijk maar gemiddeld val ik *,* kilo af in de week en dat vind ik prima.

Ben al * kilo kwijt, en het is zeer goed vol te houden, heb geen hongergevoel, dankzij de glucomanan pillen. Ben zeer tevreden

Gemengde gevoelens

Ik heb niet gekregen wat er op de bestelling staat ik zou een shake beker krijgen maar niet gekregen.

Lekker smaak en werkt prima

Bosbessen en aardbeien smaak is echt heerlijk. Vol gevoel en kan er prima een hele ochtend mee volhouden.

Altijd op tijd geleverd de volgende dag

Ik bestel regelmatig en altijd wordt het op tijd geleverd en compleet, en het spaarsysteem is ook handig pas nog twee metalen bekers besteld met punten. De bekers zien er mooi uit en zijn van zeer goede kwaliteit.

Fluorietweg 34

1812RR Alkmaar

+31 251 860 277

Over DieetPro

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. DieetPro bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft. Ook bevat DieetPro groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en VitaCholine™, gemaakt met natuurlijke wijnsteenzuur. Van de stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever. Het grote voordeel aan DieetPro is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding. Hierdoor is het dieet eenvoudig toe te passen in een druk leven en makkelijk vol te houden. Heb je advies of hulp nodig? Onze voedingsdeskundigen helpen je graag, helemaal gratis! Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op de website, via de mail op [email protected] of je kunt ons bellen op 0251 – 860 277